icon

Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?

budzi
4. dec 2011

Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...

bella789
1. feb 2013

@alchemilkazltozelena asi 2-3 tyzdne, ale poctivo, 1,5 litra denne, nosila som si ho v termoske do roboty, liezol mi uz hore krkom, aj mi uz z toho zle bolo. zo zaciatku mi celkom, ale postupne sa mi sprotivil. a kombinovala som to este s nejakym inym, to som mala nejaky mix a pila som ho rano a vecer.

alchemilkazltozelena
1. feb 2013

@bella789 2-3 tyzdne a potom si hned otehotnela?

marfuska245
1. feb 2013

Ahoj aj ja som ho pila sice nie tak vela ale pila ...a otehotnela som ...Pila som ho ale 2 mesiace , tak salku niekedy 2 za den....Ale pila som ho len do ovulky , potom uz nie lebo vraj prekrvuje maternicu ...

bella789
2. feb 2013

@alchemilkazltozelena ano, ale nbolo to len vdaka tomu caju, tda aspon neviem, lebo ja som tam mala skombinovanu aj inu zmes byliniek a k tomu som mala aj vypocet od dr. jonasa...ale myslim, ze aspon co sa tyka pecistnia mi pomohli caje, lebo pedtym som mala aj cysty a zmizli.

bella789
2. feb 2013

@alchemilkazltozelena mne tie caje - bylinky namiesavala jedna pani, co takto lieci rozne choroby. bolo toho vela, aj to dost stalo, ale ja uz som bola ochotna spravit vselico 🙂

alchemilkazltozelena
3. feb 2013

este je niekto komu pomohol? 🙂

veeeron
5. feb 2013

@alchemilkazltozelena ahojky piješ poctivo? 🙂 ja sa snažím viac ako pol litra denne...jednu veľkú šálku ráno a druhú večer...budem to pit tiež do tej ovulky a pak prejdem na kysel. listovú...snád sa uz zadarí...😀

alchemilkazltozelena
5. feb 2013

@veeeron ja uz som v stadiu nepitia :D pila som do ovulacie, teraz (ne)cakam na MS, akurat na Valentina by som mala vediet na com som... keby to uz bolo, to cakanie ma ubija, priznaky zatial ziadne, ak to zas nevyslo budem smutna, presmutna ☹ a ked dostanem MS, zacnem zas pit alchemilku, aj brat kyselinu listovu... tak si drzme prsty 🙂

veeeron
5. feb 2013

@alchemilkazltozelena no mne dosla mrcha min. tyzden tak som nasadila alchelmiku...teraz ju budem uzivat len par dni potom si dam pauzu a nastupuje kysl. listova...jasneee drzim nám palce nech to uz dobre dopadne..daj vediet potom a som zvedava aj na priiznaky ci budes mat nejake..jo?

alchemilkazltozelena
5. feb 2013

@veeeron jasné ze dam, len aby nejake boli :D a aj ty samozrejme :D uz mam aj test kupeny, aj ked 25tka citlivost...ale spravim az ked bude meskat MS, neznesiem totiz dalsi pohlad na biely test 😕

veeeron
5. feb 2013

@alchemilkazltozelena jasneee mysli pozitiiivne a dostaví sa aj pozitívny výsledok...no mne len teraz konci ms...tak ja si musim este pockat kym si môzem spravit testiiiik.-) drzim palce

alchemilkazltozelena
5. feb 2013

@veeeron akurat ma bolia strasne krize, viac nic ☹

lancelot1802
5. feb 2013

áááno.. u mňa 2 potraty, 2x neúspešné IVF - potom som začala piť alchemikový čaj a taktiež som si robila čaj z goji /kustovnica/.. a nejakým zázrakom teraz moje drobčiatko spinká v postielke.

veeeron
5. feb 2013

@alchemilkazltozelena no to som tu čitala veeeeeľa krát že ich boleli kríže...a boli v tom 🙂 takže príznak jeden je🙂

veeeron
5. feb 2013

@lancelot1802 ja len dúfam že sa to podarí aj nám..akože mala som tu alechelmiju asi tak dva mesiace v šuplíku ..kamošky hovorili ze to nepomáha k otehotn. len k uprave ms. tak som si povedala ze ju pit nebudem kedze to mam pravidelnee ziaden probleem nemam ..ale ako vidiim mala som to začať piť uz od zaciatku

lancelot1802
5. feb 2013

@veeeron určite to vyjde, držím prsty veeeeeľmi

veeeron
5. feb 2013

@lancelot1802 ďakujem moc za podporu🙂

mirusa78
7. feb 2013

Ahojte kočky,ja som tu nová a našla som si tu forum o alchimelke tiež som ju začala piť, nakoľko sa snažíme 3roky otehotnieť a neako sa nezadarilo.Tak som rada, že je neaké spoločné foru, kde si medzi sebou môžeme vymeniť svoje poznatky a zároven sa aj psychicky podporiť.

ja1985
7. feb 2013

ahojte, ja som tiez zacala pit alchemilku, predovsetkym hlavne na upravu cyklu...od vysadenia hak, teda rok a mesiac, mi cyklus chodi ako sa mu zachce a uz ma to nebavi stale kazdy mesiac cakat co a ako na com som 😠 uz som pila alchemilku asi pred dvoma mesiacmi ale len mesiac, kedze som typ cloveka, ze ked sa na nieco dam a nepomoze hned , tak potom nepomaha 😀 teraz som sa rozhodla pit ju poctivo a veriiiiiim ze pomoze...tehotenstvo zatial nechavame na nahodu, keby nas vsak prekvapilo coskoro, to by bolo fajn 😝

hruska5
8. feb 2013

noo mne rozhadzal cyklus horsie ako som mala ☹ vobec som nemala koli nemu ovulaciu ,cely mesiac som bola bez hlienu 😠 takze som vobec nevedela o ovulke.... pila som ho mesiac a samozrejme ze sa ani nezadarilo, prestala som ho pit, a zadarilo sa aj bez neho aj ked az za 2mesiace neskor,takze u mna nezabral 😒

mirusa78
8. feb 2013

hruska5 ani nevieš, ako veľmi ti to šťastie doprajem. Tak len sa opatruj a všetko bude OK.
A možno aj Alchimelka zabrala aspon kúsok aj ked si počala neskôr, kto vie?
Myslím, že treba len veriť......... PA PA

veeeron
8. feb 2013

@mirusa78
@ja1985
@alchemilkazltozelena baby našla som jeden článok s cvikmi kt. pomáhajú ženám k otehotneniu...
http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo...

alchemilkazltozelena
9. feb 2013

@veeeron si zlata ze na nas myslis 🙂

ja1985
9. feb 2013

baby nepali vas nahodou zaha po alchemilke??? boze ja som to nikdy nemala a teraz mi ide roztrhnut hrdlo...hnuuuuusny pocit 😠 zacinam mat podozrenie ze je to z alchemilky ☹ ma niekto podobnu skusenost?

veeeron
9. feb 2013

@ja1985 ahojky no mne to nič nerobilo ale priznám sa že som si do toho čaju dávala vela medu..😀 ja som teraz alchelmiku vysadila a prešla som na kys. listovu...a zistujem ze mam nejake krce.....tak uvidiim ako to bude dalej

veeeron
9. feb 2013

@alchemilkazltozelena tak jasnačka...ked niečo nájdem hned to sem dááám😀

alchemilkazltozelena
9. feb 2013

@ja1985 mna nepalila zaha z alchemilky, celkom mi chutila aj bez medu...

@veeeron citala som na nete ze niektore baby mali tiez krce z kys.listovej ☹ ja ju este neberiem, az ked dostanem MS, ktora dufam vo stvrtok nepride...

veeeron
9. feb 2013

@alchemilkazltozelena ale kys. listová by sa nemala užívať počas ms...práve skôr nez ju dostaneš od ovulacie az po ms...cez ms sa ma pit ten caj az do ovulky

alchemilkazltozelena
9. feb 2013

@veeeron ano? tak dik, tak ked dostanem ms budem pit caj do ovulky a potom od ovulky kys. listovu 😎

veeeron
9. feb 2013

@alchemilkazltozelena hej hej teda tak som to čítala..a inak je to napísané aj na tom čaji že sa nesmie používať počas tehu🙂