icon

Pomohol vám k otehotneniu alchemilkový čaj?

budzi
4. dec 2011

Ahojte snazilky alebo uz aj maminky 😉 Chcem sa spytat, ci niekomu pomohlo k otehotneniu pitie alchemilkoveho caju? Alebo ake nazory ste na to poculi.. papam kyselinu listovu a vcera som zacala pit tento caj. TAk dufam, ze aspon trosku pomoze...

pragmaticka
4. jún 2013

@ennynka dakujem..🙂 aj my sa velmi tesime a prajem ostatnym snazilkam nech tiez konecne objavia svoje dve ciarky na testikoch!! Ja ked som tam tie dve ciarky po roku a 100vkach testoch zbadala, az som tomu nechcela verit!! 🙂

ennynka
4. jún 2013

@pragmaticka to ti verim ze si tomu nechcela ani verit ked si videla // 🙂 nech vam to dobre dopadne az do konca,dufam ze aj nam sa uz niekedy zadari,tiez sa snazime uz od augusta a uz mam pomaly 29r. vy cakate prve babo?

pragmaticka
4. jún 2013

@ennynka ano , my cakame prve babatko..este je velmi skoro, ale uz mam prvy trimester za sebou , tak uz trosku tesim, aj ked tie obavy ze sa nieco stane su tam stale!! ako moj ocino povedal s detmi pride len strach. Ked si tehu tak sa bojis aby to vsetko dobre dopadlo, potom porodu, potom aby dietatko bolo zdrave a potom ked uz je na svete tak sa bojis aby sa mu nic nestalo... 😒 ale za tu radost to urcite stoji!! Nooo tak dufam ze tebe ten rok, tak ako nam, tiez prinesie dve ciarocky! 😉 treba verit a predstavovat si..inak mesiac predtym ako som otehotnela som vymalovala detsku izbu (teraz ju pouzivame ako hostovsku) a ako som ju malovala, som si pritom predstavovala ze v nej bude detska izbicka, kde dam postielku ako to tam zariadim a tak..tak aj to mozno pomohlo...nase myslienky netreba podcenovat, tak si kazdy den predstavuj ako drzis dietatko v naruci ci ako ho prebalujes a pod..a uvidis ze to klapne! 😉

pragmaticka
4. jún 2013

@ennynka a neboooj, ten vek nie je vobec taky vysoky...mam kamku ktora zostala s prvym tehotna v 36r a teraz uz caka druhe!! ma uzasne dietatko a vychutnava si cele materstvo ovela viac ako poniektore mladsie maminky.. 😉

alexaba
12. jún 2013

ahojte, ževraj su dva druhy čaju alchemilka, jedna je alchemilka obyčajná a druhá alchemilka žltozelená? ktorá pomáha k otehotneniu?

sprituska
16. jún 2013

Ahojte, mozem pit alchemilku ked mam kratku lutealnu fazu?

alchemilkazltozelena
16. jún 2013

@alexaba zltozelena.. aj ked mne nepomohla

budzi
autor
3. júl 2013

@ennynka ahoj, neviem ci je to este aktualne🙂 skor si myslim ze pomohol femigrad. Kupila,som na nete a mesiac po uzivani som otehotnela. Neviem ci nahoda alebo to fakt pomohlo. Vyskusaj, uvidis

alchemilkazltozelena
3. júl 2013

mne femigard tak akurat dodrbal pravidelny cyklus

ennynka
3. júl 2013

@budzi a ako dlho ste sa snazili kym sa zadarilo?

budzi
autor
3. júl 2013

Na 4 mesiac som otehotnela

aleks_30
12. júl 2013

Babulky, myslite, ze je velky rozdiel medzi zltozelenou a obycajnou ked sa snazime otehu? Ted som si vsimla, ze som si objednala z netu skoro pol kila vnate - alch. obycajnej 😀 . @alchemilkazltozelena Dakujem.

alchemilkazltozelena
12. júl 2013

@aleks_30 je to rozdiel a obrovsky.. maju totiz opacne ucinnky..ak chces otehu tak pouzivaj mna 😀 aj ked mne nepomohlo..

aleks_30
15. júl 2013

@alchemilkazltozelena 😖 no dokelu 🙂. Hlavne, ze som sa snazila pit jej co najviac, aj v teplach ... som sa velakrat musela donutit, a teda zbytocne. Oki, od dalsieho cyklu si kupim teba 😉 a pekne cez lekaren ... Dakujem.

ennynka
15. júl 2013

@aleks_30 aj ja kupujem v lekarni alchemilku a stale mi davaju obycajnu,este ani raz mi nedali zltozelenu,neviem ani ci ju vobec maju...

alchemilkazltozelena
15. júl 2013

obycajna je na vyvolanie porodu ci na co...neviem presne, proste su presne opacne navzajom....jedna je proti druhej....nemam to nastudovane ale je to tak....najdite si na nete....obycajna verzus zltozelena.......maju opacne ucinky

odar2211
29. júl 2013

@budzi Aj ja som pila alchemilkový čaj a myslím že mi pomohol po 4 mesiacoch som otehotnela a mazberala som si ju sama pila som len z listov

drobec8888
27. aug 2013

Kočky, brala niektorá z vás naraz inofolic a alchemilku žltozelenú? Neviete či sa môžu naraz?

charrllotte
2. okt 2013

ahojte baby, tak my sa snazime o druhe dietatko, trosku s problemamy a citam tuto vasu diskusiu a tak som zacala pit alchemilku aj ja tento pondelok 🙂 vyguglila som aj vela cajov viete poradit aj nejaky dobry, odskusany? dakujem krasne

veroncaknoblochova
30. okt 2013

ahoj alchimelkovy caj je naozaj dobry treba ho pit dlhsie tiež treba vyskusat papat lanove semienka lanove pecivo ze napomahaju otehotneniu 😖

kikushha
31. okt 2013

@drobec8888 ahoj mozu sa brat, ved preco by aj nie alchemilku pijes od 1DC po ovulku a inofolic beries predsa stale, cize nejako to nevplyva na seba.

drobec8888
31. okt 2013

@kikushha vďaka za odpoveď, ale teraz už to veľmi nepotrebujem, som totiž už v 8 týždni 🙂

kikushha
1. nov 2013

@drobec8888 parada gratulujem🙂) super!

sara32
11. nov 2013

@evulka3 a aku alchemilku si pila ?? lebo su dve, zltohneda a obycajna 🙂 dakujem za odpoved 🙂

kikushha
11. nov 2013

@sara32 ahoj ja pijem zltohnedu ale sypanu!🙂

sara32
12. nov 2013

@kikushha

lebo je zltohneda, zletozelena a obycajna, kurnik, kto sa v Tom ma vyznat 🙂

evulka3
12. nov 2013

@sara32 ahoj,myslim,ze zltozelenu,ale uz su to 2 roky,takze si nepamatam,sorry...skus sa spytat priamo v lekarni,ktora je naj 🙂 drzim palce!

alchemilkazltozelena
16. dec 2013

@aleks_30 tak ako, pomohlo? skus inofolic, ten mi pomohol...ostatne sarlatanstva ako alchemilka a femigard nic...skoda penazi....

aleks_30
17. dec 2013

@alchemilkazltozelena Ahojky. Cajik som uplne vysadila, uz som ho nepila. Ted uzivam len Macu. Ted si ovu sledujem testami a bazalkou, zatial nic, asi sa nam nedari trafit ten TOP moment 😀 . Priatelovi som naordinovala Fertilmen a selen a zinok. Tak som zvedava kedy sa usmeje stastie. Tvoj chlap nieco uzival?

alchemilkazltozelena
17. dec 2013

@aleks_30 moj bral cely april profertil, v maji fertil man a potom az do septembra len cisty vitamin E 🙂 a na kontrolnom spmg mal vysledky vynikajuce, ze by mohol byt darca 🙂 drzim palce! 🙂

mne pomohol inofolic a to ze som sa nesledovala a prestala chodit na mk, nasla si ine zaluby a vtedy to vyslo, psychika robi straaaaasne vela....