Poraďte mi prosím, akosi sa nám nedarí bábätko
Skúste aspoň na čas nemyslieť na to, že sa snažíte o bábätko. Pokiaľ viem, to pomáha viac ako čokoľvek iné. 🙂
My keď sme sa pol roka snažili a sústredili, nič sa neudialo, len zbytočný stres a sklamania. Nakoniec sme sa dohodli, že teda počkáme a bum 🙂 neplánovane to ide asi vždy, to sú zákony schválnosti 🙂
Minule som so spravila test ukazal ano a son sla l lekarovi uz P.O. druhy krat a povedal ze nie nie odobral mi krv ani utrazvuk nic podobne len test Len ze na testoch mi ukatuje raz ze hej a potom nie nie chapem 😞
Súhlasím s babami základ je nesnažiť sa nestresovat tým atd. My sme sa snažili rok a nič už som sa fakt obávala o plodnosť mna a môjho mm. Keď som na to už nemyslela snažiť sme sa prestali tak nakoniec som ostala tehu 😅 aj aj teraz nechcela som to dala som si aj tabletku po a bum sme 9tt 🤣😅
No toje viborne a stalo SA ti uz ze ti test ukzuje ze si v Tom a niesi ?
@viki_13 sak to mas ovulacne testy, nie tehotenske!!
V lekarni som si ich pitala prečo SA vam nie zdaju v poriadku
@viki_13 ty pises ze si si robila testy a Raz ti ukazuju ze si tehotna a Raz nie. A ze lekar vravel ze nie si tehotna ze ti bral krv nie???? Ale ty si si namiesto tehotenskeho testu robila ovulacny test!!!! Na urcenie tehotenstva sa pouziva TEHOTENSKY TEST nie OVULACNY Test... Ovulacny test ti moze cely mesiac ukazovat Dve ciarky
Pani ja som uz bola tehotna predtim asi pred rokom viem co je tehotensky test a uvulacny test moze ze bola zmilka v lekarni este predtim asi dve tizdne do zadu som so robila digitalni a mi. Tak isto ukazal ze som ale nie sme si v tom iste tak preto sa pitam vas ze ci nahodou nie mata lepsie radi ale mozno ste skusenesie
@viki_13 tak asi sa neuchytilo. 🤷♀️ To je vsetko. Na buduce sa podari.
Dobrý deň už Som tu raz písala a teraz chcem sa spitat 3 mesiace mešká moja menstruačia a boli má pod bruškom a čo najhoršie veľmi má bolia prsníki včera som si spravila test a dnes ráno tak isto a visledok bol positivni
@viki_13 tak je to jasné, nie? Či kým to nieje na 100% od lekára nemám ti gratulovať? :-* Šup šup k doktorovi nech vieš či ťa testy neklamú ale verím že nie a bude sa oslavovááááááť

Skuste vyzivovy doplnok Inofolic. Je aj pre zeny aj pre muzov. Mne velmi pomohol a dvom kamaratkam tiez. Do 2-3 mesiacov to vyslo 🙂 ... A take bezne babske rady typu vankus pod zadok a hlavne optimizmus tiez napomahaju. Drzim palce 🙂