Pozitívne naladené prvosnažilky
Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.
My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂
@dori92 jasne mozes aspon si mozme casom porovbat co zabralo lepsie ci maca alebo inofolic
@matik7 ahoj no nas dr koli mojim diagnozam odporucilado CAR a vsetky vysetrenia uz nam robili tam aj spermio isli sme tam bez predchadzajuceho snazenia. co sa tyka HP mne ho robila lekarka asi 3 pred antikou, ked to zacalo blbnut a asi pred polrokom na ziadost endokrinologa a teraz v CAR zase
Kočky, tak mrcha prišla... Neočakávane o 4 dni skôr, asi kvôli mojej kúpeľnej liečbe, ktorú práve podstupujem. Nič sa nedá robiť, ideme ďalej... Potrebujem vyčistiť hlavu a na nič nemyslieť, tak držte palce, nech sa mi to podarí. 😉
Prajem vám veľa úspechov v snažení, nech sú to čoskoro samé tehuľky. 🙂
@crazy_girl1 juj skoda ale nevadi dalsi mesiac pred Vami, urcite to date a ja Ti posielam vela vela pozitivnej energie
@crazy_girl1 ja som na tom podobne dnes dorazila MS takze som 1DC a zaciname odznova 🙂 My uz tento krat ideme na IUI tak snad to konecne vyjde...vsetkym zelam vela stastia nech sa to podari 🙂
@matik7 ahoj je pravda ze 5 mesiacou je kratka doba ale za spermiogram nic nedas 😊 ak bude vsetko v poriadku mozno to skor s teba opadne a podari sa....keby viem tiez poslem manzela na spermiogram skor kedze u nas bol velmi zly...mohli sme to skor riesit...ale nevadi vsetko zle je na nieci dobre 😊
@lucik284 ahoj moja dnes mi volali z Martina Heliosu ze mam vysledky krvicky a som uplne zdrava 😊 takze vsetko bude zalezat od mojho manzela a uz 21 novembra sa budeme teda dohadovat na ivf 😊
@misiatkooo jééj tak to je super, my ideme v stredu za dr, pôvodne som mala isť len ja skontrolovať či clostyl zabral a či bude ovu, ale keďže už máme ten SPG tak ideme obaja, nech nám to teda vyhodnotí.
Aspoň, že som dnes po dvoch týždňoch nastúpila do práce a nemyslím na hlúposti a nehľadám celý deň na nete hlúposti 😀
Každopádne do novembra ešte ďaleko a možno sa to ešte podarí 🙂 podľa mňa aj zázraky sa dejú i keď veľa ľudí tvrdí, že nie 😉 držím palčeky aby to bolo čo najskôr a keď to ozaj u Vás dôjde na to IVF, tak držím palčeky aby hneď prvý bol úspešný a aby hlavne tie vybavovačky okolo prebehli rýchlo 🙂
Inak Helios je jediné centrum, ktoré na svojej stránke tvrdí, že náš SPG je v podstate dobrý a tá jedna hodnota až tak nevadí ak pohyb a množstvo sú OK.
@lucik284 tak pojdete pekne spolu a uvidis co vam povedia 😊 mas pravdu aj zazraky sa deju a bodaj by sa jeden taky stal 😊. A coze si bola na Pn ? Inak toto je hrozne lebo ja mam taku pracu kde mozem byt na mobile a tiez stale nieco studujem 😂 aj ja tebe drzim palceky dufam ze sa nam podari co najskor 😊 a kde do CAR chodis? Myslim si ze v Heliose su vyborny doktori tak treba verit ze maju pravdu 😊
@misiatkooo potrebovala som si oddýchnuť od práce 🙂 ale nie mala som pár dní zvýšenú teplotu a dr mi robila rozbor moču a našla tam zápal tak som sa doma vyhrievala a nervovala čakaním u urologa v ambulancii, kým ma vyšetril a povedal mi, že to je ok 😒 hlavne, že krv v moči
chodím do Iscare v BA, ale išla som tam priamo k lekárke, čo mi moja dr. odporúčala, že sa špecializuje priamo na môj problém.
len som teraz trošku vyvedená z rovnováhy som začala merať BT a rovno môžem aj skončiť, od dnes nastupujem aj do druhej práce, lebo potrebujem si zvýšiť príjem a tam budem chodiť na nočné :( 2 dni tam a 2 dni voľno a odtiaľ hneď do normálnej práce... takže neviem či má význam to merať ☹
@lucik284 boze u urologa sa neskutocne dlho caka aj u nas to je uplne na nervy a ked chces termin niekedy cakas aj tyzden dva...cele zle. Fu to budes mat dost narocne dve robotky 😞 ale tak teraz si si oddychla a nabrala novu silu 😊no merat by sa malo rano v klude....dr ti kazala merat?
@misiatkooo nie nekázala, začala som sama od seba, že skúsim to len tak som chcela informačne pre seba, lebo kupovať ovu testy sa mi zatiaľ zdá zbytočné tak, aby sme to trafili na správny deň 😉 ale tak to budeme musieť trafiť aj bez BT lebo merať dva dni a dva dni nie je zbytočné si myslím.... aspoň nebudem drahého naháňať s teplomerom v ruke, že dnes musíme 😀 😀
no trochu sa toho bojím, tej novej práce, že ako dlho to takto vydržím ťahať ale chcela by som aspoň do konca roka vydržať lebo od januára ak všetko klapne budeme s drahým riešiť založenie s.r.o. a ten druhý príjem budem mať odtiaľ
Zenusky, u nas taketo novinky: boli sme vcera u zenskeho a od samych vykecavaciek som sa ho zabudla (!!) spytat, ci by uz videl, ak by som bola tehotna (bol moj 24 den cyklu). Tak cakame teda, ci pride menstruacia v nedelu, alebo buduci tyzden 😅
@tinacks To by aj tak ešte nevidel - to je skoro. Musíš vydržať.
@lucik284 vies co ja som tiez merala teplotu a nerobilo to dobrotu. Presne som chodila za manzelom ze teraz musime lebo OVULACIA 😂 Moj manzel bol uz na to slovo agresivny😂 treba sa milovat ked je chut niesme stroje 😊 a aj testy som mala ale su to podla mna vyhodene peniaze...nechap em naco som si to kupovala pretoze ja presne na svojom tele vidim a citim kedy to pride 😂. Tak do konca roka to urcite das ved to je za chvilku ani sa nenazdame a budu Vianoce 😂
@misiatkooo no vsak toto, my sa milujeme iba ked chcem ja teraz lebo polovicka od kedy som mu povedala, ze sami snivalo o tom, ze bude mat syna je ako pubertak, ktory zistil, ze to je aj na nieco ine ako na cikanie, tak otravuje v kuse 😂 obcas mam pocit, ze je nazhavenejsi ako ja 😂
a vianoe ani nespominaj sa uz teraz toho desim 😔 chcela by som pozvat rodicov ale obavam sa ze budu musiet pracovat
@lucik284 to si viem uplne predstavit ze je nahopkany ako male decko 😂😂😂 ved to je len a len dobre a nech vznikne krasny chlapcek moc ti to prajem 😊 nic si s toho nerob ja tiez robim na vianoce aj na stedry den 😑 asi pojdeme k mame lebo neviem kedy by som stihla navarit 😑
@misiatkooo tak ja si robim srandu, ze v tom sne to bol jeho syn a o mne tam nic nepadlo tak neviem ci bol aj moj 😂 juj ale bola by som rada keby sa podarilo 😁 ale obcas ho strasim, ze v ramci rodiny mojej mam nabeh na dvojicky. Len ocami prevratil, ze hadam nie...😂😂
@sandriika neviem.ci tam ma nieco byt, ale ja tam nic nevidim... 😔
@lucik284 pocuvaj neni si ty nejake moje dvojca 😂? Moj tatino ma bratou a oni su dvojicky 😂😂😂 takze aj u nas je to teoreticky mozne 😂😂😂 to by bola dvojnasobna radost 😊 vobec by mi to nevadilo nejako by sme to zvladli 😊 minule sme videli trojicky....hned ma napadlo ze asi umele oplodnenie 😊
@misiatkooo tak u nas bola prababka z dvojiciek aj mamina, takze kazda druha generacia, so sesterkami sme sa vzdy smiali, ze ktora z nas to bude 😂😂😂
Inak som vcera absolvovala prvu noc v novej praci a rovno aj poslednu... zistila som ze ako vedlajsak to nedam, je to az moc. Najhorsie na tom je ze som tam asi zadara odmakala celu noc.
@lucik284 no keby sa ti podarili dvojicky to by bolo radosti 😂 a o aku pracu islo? Nieco v sklade?
@misiatkooo bolo to upratovanie, ale kks mala som dost o pol stvrtej som uz zacala tlacit hodinky pohladom pred siestou som prisla domov uplne mrtva.
no popravde si dve neviem predstavit
@lucik284 fu tak to ti verim ja by som celkovo asi nocne nedala 😐
inak baby tie co ste brali clostil tiez mate obcas bolesti- pichanie v oblasti vajecnikov?
@misiatkooo no ja som si naivne myslela, ze to dam... zistila som, ze uz nie som najmladsia 😂
Ahojte baby tak sa pridávam k vám prvosnazilkam s pozitívnym myslením 😊 všetkým vám držím palce nech sa tešíme čoskoro z tehu 😀

@matik7 Ahoj Matik, no mne moj gynekolog povedal ze by mal ist preventivne priatel na SPG. Tak isiel priamo k urologovi a poziadal o spermiogram.. s tym ze lekar sa ho maximalne opytal aky mam ja problem a ku komu chodim, ale viac ho nezaujimalo... zaplatil zato 20€ a hotovo, vysledky na pockanie..
K tomu hormonalnemu profilu sa ti neviem vyjadrit, kedze mne ho robili akosi automaticky lebo nemam pravidelny cysklus.. dokonca ani ovulaciu..
a bola si s tym uz na gynde? ze sa vam nedari? a mas nejake problemy s cyklom alebo cosi ine?