icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

klarisa23
autor
30. aug 2016

@m696 ahoooj, jasne, pridaj sa, pozitivne ladenych snaziliek nikdy nie je dost 😉 . Ak ta to povzbudi, mam kamaratku, ktorej gynekolog pre dlhotrvajuce problemy povedal, ze bez pomoci neotehotnie, jej priatelovi vysiel katastrofalny spermiogram a dnes maju krasneho modrookeho chlapceka 😉

simona_letova_b
30. aug 2016

@m696 Držim palce silno až sa vám to krásne podarí 🙂

mirus66
30. aug 2016

@lucik284 Ďakujem ti za radu, ja mám rada také babské rady 🙂 moja starká používala list z lopúcha na koleno, ktoré ju často bolelo 🙂 Netušila som, že lopúch je užitočný aj na toto 🙂

klarisa23
autor
30. aug 2016

@mirus66 tak sup sup k doktorovi, necakaj s tym

lucik284
30. aug 2016

@m696 ahoj a kam sa chystáte do CAR? my máme termín o 2týždne v iscare.

mirus66
30. aug 2016

@klarisa23 Viem ísť k nemu až v piatok, lebo teraz má dovolenku, vo štvrtok je sviatok a v piatok už by mal pracovať. Má síce zastupujúcu dr. ale tá je mimo mesta :/ takže do piatku to zvládnem nejako 😉

mirus66
30. aug 2016

@m696 ahoj, držím ti silno palčeky a verím, že sa to podarí aj bez pomoci 😉

m696
31. aug 2016

Ďakujem kočky za milé slová 🙂

m696
31. aug 2016

@lucik284 ideme do Reprogenesis Brno 🙂

lucik284
31. aug 2016

@m696 tak budem drzat palceky nech sa nam to obom do konca roka zadari ;)

m696
31. aug 2016

@lucik284 jasnačka že sa zadarí, budúcu jeseň už kočíkujeme 😀

simona_letova_b
31. aug 2016

Len tak ďalej 🙂 🙂 🙂 Páči sa mi ten výrok že budúcu jeseň už koťíkujete/me 🙂 🙂 🙂 🙂 Dočkame sa 🙂 Ale už sa neviem teraz dočkať, tých brebdených noci,opuchnutých oči 🙂 🙂 🙂 Pekné sny baby, a pokračujte v pozitívnom myslení

lucik284
31. aug 2016

@m696 ja uz planujem ako sa pri kocikovani v lete poriadne opalim 🙂
@simona_letova_b aj Tebe pekne sny a hlavne uz teraz vieme, ze kazda ta prebdena noc nam za to stoji 🙂

simona_letova_b
1. sep 2016

@lucik284 Presne, to ako soľ nad zlato 🙂
Všetko stojí za tie krásne a čiste detské úsmevy 🙂 🙂 🙂 🙂 Joj, ja sa potom asi rozplyniem 🙂 🙂 🙂 Ešte keď to budú oči a úsmevy našich detí 🙂 🙂 🙂 🙂 Treba len čakať 🙂 🙂 🙂

simona_letova_b
4. sep 2016

Žienky, ja sa do mesiaca sťahujem juchúúú, neviem ci nebudem aj trojicky hned cakat, taka som šťastná teraz 😀😀😀😀 a vy? Ako sa mate?

lucik284
4. sep 2016

@simona_letova_b super... gratulujem k novemu byvaniu. My sme doma v stadiu snazime sa skoro kazdy den a do car prideme na prvu konzultaciu uz ako buduci rodicia 🙂 rozhodli sme sa ze sa budeme tvarit, ze ziadna diagnoza a zle vysledky u mna neexistuju 🙂

simona_letova_b
4. sep 2016

@lucik284 Ďakujem 🙂 aj ja gratulujem k takemuto super pristupu 🙂

lucik284
4. sep 2016

@simona_letova_b tak tak, sme si povedali, ze ked sa chce vsetko sa da a laska vraj hory prenasa, tak preco by nemohla jedneho bociana preniest k nam. 🙂 doknca uz mame prvu rodicovsku "hadku"za sebou 🙂

mirus66
5. sep 2016

@simona_letova_b jéj to je super gratulujem k novému bývaniu, to je skvelé! 🙂

mirus66
5. sep 2016

@lucik284 a o čom ste sa "hádali" ? 😀 ak to nie je tajomstvo 😉

lucik284
5. sep 2016

@mirus66 o tom, že môj drahý by chcel dieťa pokrstiť a ja nie 🙂. Príde mi to zbytočné pretože ja osobne krstená nie som a mám voči tom averziu a on síce má všetky sviatosti okrem svadby teda zatiaľ ale do kostola nechodí tak či tak. A pokiaľ to dieťa bude chcieť môže sa dať pokrstiť v budúcnosti samé, brániť mu nebudem. Proste sa mi to zdá zbytočné, keď ho aj tak ani jeden z nás k tej viere nebude viesť... bolo by iné keby aspoň jeden z nás bol "aktívny" veriaci.

To len taká akože hádka bola 🙂

1sandita1
5. sep 2016

@klarisa23 ahoj, som tu dlhšie nebola 🙂 už si ani nepamätám ako to bolo, ale vínko sme si nedali 🙂 ovulácia mi už asi skončila, teda keď to bola ona a teraz po pár dňoch mám zase taký hlien, ja si vždy myslím, že som tehotná a nakoniec prídu krámy :( aj teraz mám také všelijaké pocity, ale zase z toho asi nič nebude :(

1sandita1
5. sep 2016

@1sandita1 býva mi často zlé, nevracam ale tak ako od žalúdka

simona_letova_b
5. sep 2016

@mirus66 No dakujem... uz sa nekukam po postielkach a detskych izbach ale po potrebach do kuchyne 🙂 🙂

mirus66
5. sep 2016

@lucik284 to je milé 😀 ako my sa tiež zvykneme občas takto "pochytiť" v zmysle, že keď bude malé, tak toto takto a toto takto :D

mirus66
5. sep 2016

@simona_letova_b no to ti verím, je to super obdobie, to zariaďovanie, plánovanie, obzeranie nábytku a všetkých blbostí do bytu :D uži si ho 😉
ja už mám byt skoro celý zariadený, no občas ma ešte pochytí tá nálada z minulosti ako sme zariaďovali a plánovali a tak kúpim nový záves, prehodím nábytok v obývačke a som šťastná 😀

simona_letova_b
5. sep 2016

Ja budem rada ked mi teraz vide peniaz na jednu varesku,jar, a naberacku az mam s cim varit a s cim to aj nabrat 😌😌😌 vsetko nasetrene ide na byt a potom po vyplate sa moze poma!y kupovat 😌 ale tesim sa 🙌

m696
5. sep 2016

@simona_letova_b gratulujem k novému bývaniu a prajem jedného ďalšieho mini člena do novej domácnosti 😉 my teraz s manželom staviame dom, budúci týždeň nám budú dávať okná a tiež je to super že mám myšlienky kade tade okolo zariaďovania (hoci tak ďaleko ešte nie sme, ale veď čo chvíľka budeme). A hovorím si, že ani nevadí že ešte bábo neprišlo, aspoň si počká na krásne novučičké bývaníčko 😀

simona_letova_b
5. sep 2016

@m696 Ďakujem krasne. domček bol aj náš vysnivany ale ked sa nedari tak sa nedari..tri roky sme sa pokúšali nájsť pozemok či dom a stale nič...tolko obhliadok tolko telefonatov a nič...A teraz som ostala totalne sklamana ked nam jedna pani pozemok nepredala a predala ho niekomu kto ho cchel cely aby mala menej prace ona s tym a nemusela behat po uradoch koli prepisu jedneho pozemku na dvoch...A tak sme sa takto rozhodli..bude to docasne, ved moj muž chce tolko deti ze tam budem rada ked sa s dvoma zmestime 🙂 Ale hadam aj my sa raz dostaneme do domceka 🙂 🙂 Prajem uspešne dostavanie,kolaudaciu. a hlavne krasne byvanie. nech sa vam tam dari a a a hlavne toho drobca predsa 🙂 Bude to krasne ked si ich dovedieme k NÁM domov 🙂 Ja napr. byvam teraz u nasich a sme tu v jednej izbe- mame taku garzonku s toho 🙂 Takze sa tesim na ochutnanie toho pocitu "SVOJE" 🙂 🙂 Prajem krásne sny a ešte krajšie snažilkovanie 🙂 🙂 Ahojte všetky baby 🙂 Držim vám palce stále 🙂 🙂

dziacka
5. sep 2016

@klarisa23 Toto je môj výsledok pozitívneho myslenia:

http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/