icon

Pozitívne naladené prvosnažilky

klarisa23
23. aug 2016

Zdravim vsetky prvosnazilky, ktore sa uz nejaky ten piatok snazia o batoztek stastia, no zatial bezuspesne. Negativnych diskusii je tu dost, tak ja som sa rozhodla zalozit pozitivnu s jasnym vysledkom - splnenym snom. Tak sup-sup sem vsetky, ktore sa pozitivnym myslenim dopracujeme k vytuzenemu snu.

My sa snazime o babo uz viac ako rok a dost bolo negativneho myslenia a placu pri kazdej mrche. Budem sa tesit ak svoje pocity z ocakavania a hlavne pozitivne pozdielame spolu 🙂

crazy_girl1
13. sep 2016

@lucik284 určite áno. Deň, keď vidíš tehu test s jednou paličkou je síce veľmi deprimujúci, ale treba zdvihnúť hlavu a ísť ďalej. Raz bábo príde, bude o to viac vytúžené a ľúbené... 😉 🙂 Teda aspoň u mňa určite, nedám ho z ruky! 😀

misiatkooo
13. sep 2016

@lucik284 ved si ju kupte v tabletkovej forme 😊 ja som hned prasok zavrhla lebo by to moj muz urcite nedal 😂 skusali sme aj kotvicnikove kvapky a to bol iny grc 😂 ved uvidis hlavne nezufaj treba mysliet pozitivne 😊

misiatkooo
13. sep 2016

@crazy_girl1 presne viem o com hovoris . Tiez kazdy mesiac prislo sklamanie. Testy uz vobec nekupujem je to zbytocne iba sa potom stesujem. Skor mi nerobia dobre tehotenske bruska v mojom okoli 😁Mas pravdu treba si nieco najst a nemysliet nato aj ked to je niekedy tazke

lucik284
13. sep 2016

@misiatkooo Tabletky moc riešiť nechcem, skôr dôverujem tej práškovej, máloktoré tabletky sú čisté bez prísad. Takže ak to bude potrebné bude sa musieť zaprieť, budem mu to miešať do džúsikov, tak je to vraj znesiteľnejšie... mne to vôňou aj chuťou pripomína vesna keksíky 😀

misiatkooo
13. sep 2016

@lucik284 ta kapsula je plna toho prasku uz som to skumala 😂ale citala som ze si to baby miesaju do napoja a ze sa to kludne da vypit. A ten inofolic ci neskusala?

lucka8787
13. sep 2016

Baby poradte...odkedy s partnerom ideme na plno, mavam 5 dnove spinenie pred ms a prvy den ms bolesti ze si musim dat tabletku.predtym som to nemavala ale ms mam pravidelnu..zatial sa mi to tak stalo 2x len nechcem este utekat k Dr. Myslite ze by pomohol alchemilkovy caj? Viem ze to moze znamenat hocico, len nechcem hned do seba pchat chemiu..

crazy_girl1
13. sep 2016

@misiatkooo dobre hovoríš. Treba mať okolo seba samé pozitívne podnety... 😉 Ja už končím aj s vitamínmi, žiadny Femibion, Inofolic a podobne... Siahnem po tom už jedine na odporučenie gynekológa. Teraz to nechám na prírodu, zdravú stravu a pokoj.

lucik284
13. sep 2016

@misiatkooo no vzhľadom na to, že my sme pôvodne bábo ešte neplánovali tak vážne riešiť som neskúšala ešte nič, nás k tomuto rozhodnutiu priviedla moja gynekologička s endokrinológom, on chcel aby mi nastavila cyklus a ona mi dala na výber buď CAR, alebo antikoncepcia a pomalé zhoršovanie zdravotného stavu... a keďže sme dieťa chceli tak sme si teda vybrali CAR. My sa v podstate aktívne pokúšame iba cca mesiac, predtým to bolo také, že úplne na náhodu sme to nechávali. Nie vždy sme išli úplne na plno to len teraz.

klarisa23
autor
13. sep 2016

@lucka8787 ahoj,ja mávam bežne pred kazdou mrchou 5 dnove spinenie.....vyskúšaj caj gynastan

lucka8787
13. sep 2016

@klarisa23 lebo vsade citam ze norme je tak 2 max 3 dni...ak je dlhsie moze to znamenat hormonalnu nerovnovahu alebo nieco ine. Aj si to riesila s dr.? Skusim tie caje...dakujem

klarisa23
autor
13. sep 2016

@lucka8787 áno riesila,všetko som mala v poriadku....ten čajik obsahuje aj alchemilku a vela inych byliniek prospešných pre ženy

lucka8787
13. sep 2016

@klarisa23 a ako casto ho pijes? Davas si aj pauzy? Ako dlho sa uz snazite o babenko?

klarisa23
autor
13. sep 2016

@lucka8787 my rok a pol intenzívne a predtým dvakrát po 7 mesiacov....gynastan mi odporucila bylinkarka piť trikrát denne

misiatkooo
13. sep 2016

@crazy_girl1 ja som tiez povedala ze asi douzivame co mame a koniec lebo zbytocne to ide len do penazi a vysledok ziadny. Som mlada verim tomu ze to pride 😊

misiatkooo
13. sep 2016

@lucik284 tak uvidite co vam povedia 😊 netreba sa zbytocne stresovat neni to dobre 😊 ono to pride samo...mozno to potrva ale verim že kazda budeme mat vytuzene dietatko 😘

lucik284
13. sep 2016

@misiatkooo Ďakujem za povzbudenie, som pozitívne naladená, zatiaľ to moc neriešim. Jediné čo ma momentálne "stresuje" je ten posunutý termin v CAR, pretože momentálne som 23DC a od nedele už to môže prísť kedykoľvek ☹ tak sa bojím aby som tam nešla zbytočne.

crazy_girl1
13. sep 2016

@misiatkooo to isté si začínam myslieť, takže ideme na to. Do 40tky času dosť 😂😂😂

misiatkooo
13. sep 2016

@crazy_girl1 ty nestras zasa 😂 v 40ke chcem mat uz dve 😂

crazy_girl1
13. sep 2016

@misiatkooo keďže zisťujem, že otehotnieť je hotová alchýmia, asi budem vďačná aj za jedno zdravé dieťa. 🙂 Ale tiež by som sa nenahnevala, keby boli dve, možno aj tri. Taký junior v 40-tke by bodol? Hneď by sme omladli... 😀 😀 😀

misiatkooo
13. sep 2016

@crazy_girl1 ani nehovor ja normalne nerozumiem ked mi niejaka baba povie ze nechtiac otehotnela 😂 ako je to vobec mozne 😂 ja by som chcela tiez tak nechtiac.Ale mas pravdu ja budem tiez vdacna aspon za jedneho krpceka😊 Pre mna za mna 3tie aj v 40ke ale prve nech uz pride cim skor lebo to cakanie je neskutocne.

misiatkooo
13. sep 2016

@lucik284 skus citronovu vodicku mozno ti to trosku oddiali. A hlavne nestresuj 😊 a daj vediet ako si dopadla budem drzat palce 😊

m696
13. sep 2016

@klarisa23 hej ja až 4 denne - ale našťastie dnes my už nebolo zle 🙂

dziacka
13. sep 2016

Nebuďte smutné, posielam vám môj príbeh:
http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

lucik284
14. sep 2016

@dziacka teda ja neviem, stiahla som si ju chcela stiahnuť už keď si ju dávala prvý krát a iba som zase zbytočne niekomu posunula svoj mail, pretože knihu nemám

ejuska2586
14. sep 2016

@dziacka Mne to príde čudnú. Keď sa chceš s nami podeliť o svoj príbeh, prečo ho nenapíšeš sem? Je tu na to priestor. A nie pýtať od ľudí maily a potom posielať rôzne spamy.

dziacka
14. sep 2016

@ejuska2586 Posielať spamy nie je mojim zámerom, ani to nemám v úmysle. Len som vás chcela inšpirovať mojim príbehom.

dziacka
14. sep 2016

@lucik284 nerozumiem tomu, prečo sa ti kniha nepodarila stiahnuť. Napíš mi prosím na zuzana@zuzanadziacka.sk a ja ti ju pošlem ako prílohu mailu. Mrzí ma, že ti neprešla ale naozaj nerozumiem tomu prečo.

lucik284
15. sep 2016

tak dnes som zbavila nervov z prelozeneho terminu, cestujeme k nasim, lebo mamina ma v sobotu narodeniny, tak som jej vyrobila tortu - motyla, en ho musim v noci u nasich dozdobit kym budu v nocnej a okrem toho palmovu levandulovu sviecku a moju prvu krabicku servitkovou metodou...a pozitivne naladena verim, ze aj to babatko pojde tak uspesne 🙂

misiatkooo
16. sep 2016

@lucik284 wau ty si ina sikovnica 😊 ten termin mas v pondelok?

lucik284
16. sep 2016

@misiatkooo nie az v stredu. no vcera sikovnica dnes cely den K.O. od rana ma priserne boli hlava, krize a podbrusko ako pred mrchou, tak som zvedava kedy dorazi..