Pre-seed a Conceive plus - skúsenosti
Ahojte. Rada by som vedela váš názor na tieto produkty, aké mate s nimi skúsenosti ? Beriem inofolic aj duphastone vždy 14-24 dc ale zatiaľ neúspešne 😒 . Dneska som troška googlila a ocitla som sa na stránke http://m.otehotnenie.sk/ a tam som sa dočítala o týchto lubrikačných géloch. Ďakujem za vaše komentáre 🙂 . Pekný večer prajem. Papa 😉 🙂
@lenkaadanc ak nemas kam davat peniazky, poslem ti cislo uctu 😉...blbost, blbost a este raz blbost...ale kvalitny tah ako zarabat na "nestasti" inych
@zanettta6 no nečakám žiadne zázraky ... uvidíme potom dám vedieť 🙂 verím tomu, že sa vám to podarí nebojaj 🙂
@wewika1 práve kvôli tomu som si obj. ten kde sú 3ks za skúšku nič nedám 🙂 keď nevyskúšaš nevieš .... 🙂
@lenkaadanc ak sa nahodou zadari, tak isto nie koli nemu 😀 ...ale ved bodaj by 😉
Tak kto vie ... S priatelom sme v july cakali mimco bola som este len v 8tt , ale prisli sme onho v auguste som bola na kyrete dali sme si 2 mesiace pauzu a zatial sa nedari ... Mozno preto lebo priatel chodi domov vtedy jak by nemal ... Robi totiz na kamione 😟 ... A chcem sa spytat teraz nedavno mi skoncila menst. A mam taky kalendar v mobile taku appku a tam mi pise ze od vcera mi vraj zacali plodne dni a v piatok by mala byt ovulacia a este 2 vykendy plodne dni kde streda a stvrtok mi pise ze sanca na tehotenstvo je vysoka myslis, ze to je blud ?? Nwm.ci take kalendare su spolahlive ...
@lenkaadanc ahoj, tak ja mam pozitivnu skusenost, nam sa s gelom podarilo hned na 1.krat (samozrejme + pol hodinu po styku nohy hore🙂) Potom som ho posunula kamoske a jej sa tiez na 1. sup s gelom podarilo .
Teraz poputoval tretej kamoske tak uvidime🙂
@melania1 ale to ste pocas plodnych dni skusali ne ?? Ci len tak cez bezne dni ??
Ahojte, mám na predaj neotvorené balenie Pre Seed gélu, ak by ste niektorá mala záujem 🙂
Ahojte, mám na predaj conceive gel, 5ks-tubiciek, v prípade záujmu prosím cez IP.
@lenkaadanc Ahoj. Mozem sa spytat, ci Vam ten gel pomohol k otehotneniu? Dakujem
@myskahryzka ja som svoj pouzila raz a hned som otehotnela. Netusim,ci vdaka nemu,ale podarilo sa 🙂
@myskahryzka mesiac pred tym,ale ja som bola len 2x mrcha po porode a cyklus kadejaky,takze som si potom aj ovulacne testy robila a aj tento gel kupila a vyslo to 🙂
@sara22 Tak si ho musim kupit. Len este zistit kde, lebo vsade je vypredany.
@myskahryzka mam na predaj novy nepouzity (foliou uzatvoreny) gel conceive 75 ml... ak je zaujem posuniem za 10€ + postovne. My ho uz nepotrebujeme 🙂
@ninusa277 Nemam Concieve plus, ale mam podobny na podporu pocatia. V plnom baleni bolo 8 ks, ja predavam 5 ks, http://www.prirodzeneotehotnenie.sk/. Povodna cena asi 16-17 eur, predam 5ks za 5 eur + postovne. Ak by si chcela novy, maju ho na Alze, ja som ho kupila v DM drogerii.
@ninusa277 Asi ano, ale co pomohlo, neviem 🙂. My sme sa snazili rok a pol, 2 mesiace pred tym som zacala brat Inofolic, ked sme nasadili tento lubrikacny gel, v ten mesiac som otehotnela. Je dost mozne, ze ten, co sme mali pred tym, mohol byt spermicidny. Ale v ten mesiac som si zacala meriat aj bazalnu teplotu okrem ovulacnych testov, podla bazalnej teploty som zistila, ze oproti ovulacnym testom mam o 3-4 dni skor ovu ako som myslela. Takze asi to bude jedno s druhym.
Ahojte. Prosím má niekto z BA na predaj Conceive plus alebo niečo podobné? Potrebujem súrne. V nedeľu odchádzam na dovolenku

Ahoj,nasa skusenost s tymto gelom Conc.plus,je ze zazrak sa nekonal tehotna som neni,mozno,ze tebe pomoze,no mne nepomohol..jediny dobry pocit pri sexe prijemne vzrusujuco chladil,ale u nas nic viac