Prečo hCG neklesá po potrate?
Ahojte, skusim sa aj tu spytat..minuly mesiac som bola tehotna hcg nerastlo, najvyssie bolo 65. Dostala som ms po vysadeni utrogestanu a myslela som si ze to odkrvacalo lebo ms bola sillna a dnes 9DC sa hcg podla testu stale drzi v rovnakej intenzite.. trochu som sa zlakla ci to neni ulozene niekde inde🥹ten test bez srdiecka je z dnes rana…uplne nahodne som isla testovat ze ci sa nahodou este nedrzi duch no ale vyzera to ze to je rovnake
Dakujem

Isla by som k dr. Mne pri podobnej situacii povedal ze hcg treba odsledovat do uplnej nuly. Dlho som chodila na krv. Aj par txzdnov. Nakoniec kleslo.
Choď k lekárovi, v takýchto prípadoch treba kontrolovať či klesá.
@klarabohun77 urcite chod k lekarovi cim skor, ono to moze byt bez strasenia aj MMT aj ked si krvacala .
drzim palce
Mne kleslo na nulu až po menzes, tiež mi to sledovali z krvi a Dr. robil sono, testy z moču nie sú moc výpovedné.
Dakujem Vam. Idem k dr.
Vraj hcg klesa pozvolne v trojtyzdnovych intervaloch no pri prvom tehotenstve mi kleslo behom dvoch tyzdnov na 0 preto ma ten test prekvapil
Dakujem Vam. Idem k dr.
Vraj hcg klesa pozvolne v trojtyzdnovych intervaloch no pri prvom tehotenstve mi kleslo behom dvoch tyzdnov na 0 preto ma ten test prekvapil
@klarabohun77 mne to kleslo až keď som úplne dokrvacala, aj to nie na úplnú 0.
Dakujem Vam. Idem k dr.
@klarabohun77 mne teda klesalo vždy a behom chvíle som mala 0. Keď som mala mmt tak som aj odkrvacala a hcg prave stupalo stále pomaličky.
A raz som mala tak že hcg raslo aj keď som odkrvacala a museli má čistiť.
Verím že to nebude tvoj prípad ale určite aspoň 2-3 krát ísť na krv
Mne klesalo hcg 2mesiace,nieco tam este ostalo,doktorka mi robila nejake docistenie na koze
Mne klesalo hcg 2mesiace,nieco tam este ostalo,doktorka mi robila nejake docistenie na koze
@bykaterina nne prvykrat tiez kleslo hned..nic ma neboli ani na jednej strane na to sa ma hned pytala.. to ale neznamena hned ze sa musi brat vajcovod ci ak by to bolo mmt..
Akoze ked docvicim silovo tak citim brucho ale nic vyrazne a neni to uplne bolest..
@anonym_517814 preboha a to akoze len tak taky jemny kyret este?🥲
@bykaterina nne prvykrat tiez kleslo hned..nic ma neboli ani na jednej strane na to sa ma hned pytala.. to ale neznamena hned ze sa musi brat vajcovod ci ak by to bolo mmt..
Akoze ked docvicim silovo tak citim brucho ale nic vyrazne a neni to uplne bolest..
@klarabohun77 nemusí tá pri nízkom hcg nič cítiť.
Ale ako píšem nemusíš mať nič toho len to treba odsledovať testami krvi nie tými na curanie
Toto je slniecko. Ale robila som si aj moj oblubeny easy home tam je rovnaka ciarka
@klarabohun77 bolo to rychle a nebolelo ma to,ja som to hlavne uz po 2 mesiacoch chcela mat uzavrete. Je ale pravda,ze po 3mesiacoch som isla na hysteroskopiu
Nevyzera to ako klesajuce hcg no.. a mam stale zvysenu bazalnu..to len pre info😕
@klarabohun77 no určitev pondelok rano na gyndu alebo ak ťa kontilovalo car tak ísť tam. Nech ťa odsleduju.
A nestihli ste mať na novo sex ? . Ale asi by som šla skôr na gyndu skôr to vyzerá že si sa nemusela dobre vypucovať
Nevyzera to ako klesajuce hcg no.. a mam stale zvysenu bazalnu..to len pre info😕
@klarabohun77 ahoj. Šla si? Keď je bazálka zvysena, to znamená že aj progesterón je vysoký. Tak buď si už po ďalšej ovulácii, alebo možno je ozaj inde...?
Ahojte az na zajtra som objednana, nic ma neboli testy pozitivne stale, vyzera ze dnes bola aj ovulacia z laveho vajecnika ja nechaaapem..mala som aj plodny sekret aj ovulacne bolesti vlavo..bazalku som mala ale aj predtym zvysenu v podstate ju mam zvysenu stale od toho tehotenstva. Oplodnene vajicko bolo z praveho vajecnika a o nom ani neviem ze ho mam..Dozviem sa zajtra, nic ma neboli. Snad ma dr pravdu a naozaj klesa pomaly to hcg. Ono ja ak by som si nahodne neurobila ten test ja by som ani len nevedela ze mam stale vyssie hcg takze som v klude a idem podla planu s dr ze kontrola po odkrvacani a krvne vytestovanie hcg..este mi dr hovorila, ze nie vzdy pristupovali k laparke ak to bolo mmt ze telo sa toho vie zbavit same castokrat. Ale tak ona je onko gynekologicka neviem ci mi vie povedat 100% informacie
Dnes som uz 15 dc
Ahojte az na zajtra som objednana, nic ma neboli testy pozitivne stale, vyzera ze dnes bola aj ovulacia z laveho vajecnika ja nechaaapem..mala som aj plodny sekret aj ovulacne bolesti vlavo..bazalku som mala ale aj predtym zvysenu v podstate ju mam zvysenu stale od toho tehotenstva. Oplodnene vajicko bolo z praveho vajecnika a o nom ani neviem ze ho mam..Dozviem sa zajtra, nic ma neboli. Snad ma dr pravdu a naozaj klesa pomaly to hcg. Ono ja ak by som si nahodne neurobila ten test ja by som ani len nevedela ze mam stale vyssie hcg takze som v klude a idem podla planu s dr ze kontrola po odkrvacani a krvne vytestovanie hcg..este mi dr hovorila, ze nie vzdy pristupovali k laparke ak to bolo mmt ze telo sa toho vie zbavit same castokrat. Ale tak ona je onko gynekologicka neviem ci mi vie povedat 100% informacie
Dnes som uz 15 dc
@klarabohun77 ano môže odísť samé ale nemusí.preto tá musia sledovať. Ja som tak chodila dva týždne. Z hcg 9 po odkrvacani pekne stupalo a stúpalo a na koniec mmt.Čo samozrejme nemusí byť tvoj prípad.
Len to treba odsledovať a bolestí nemusíš mať alebo môžeš mať iba také ťahanie.
Ono pri dvoch mmt som nemala žiadne bolesti ako to opisujú na nete.
Hcg 160 :/ naposledy bolo asi 9.1 65..
Dalsia kontrola v utorok, do nemocnice ma neposlala ale povedala, ze ak by ma nieco zacalo tahat,boliet mam hned ist.
Nemali ste niekto methrotexat?
Ale dnes na uzv 4 velke folikuly, moje telo sa zblaznilo hormonalne.
Hcg 160 :/ naposledy bolo asi 9.1 65..
Dalsia kontrola v utorok, do nemocnice ma neposlala ale povedala, ze ak by ma nieco zacalo tahat,boliet mam hned ist.
Nemali ste niekto methrotexat?
Ale dnes na uzv 4 velke folikuly, moje telo sa zblaznilo hormonalne.
@klarabohun77 no tak to je na prd keď rastie. Určite sa sleduj ono pomaličky rastie takže do ďalšej návštevy nebe rýchlo rásť.
Ten liek sa dáva keď nevedia kde je, lebo nemusí byť vo vajcovode ale kľudne aj na pečeni. Pri mmt sa to rieši laparoakopicky ale niekedy aj rezu klasický.Inak sa nepodáva ten liek bežné a pol roka nemôžeš ísť na vkald ani otehotnieť. Musí byť na to povolenie použiť ten bordel. A nerobia to všade a každá Nemocnica
@bykaterina hcg môže rásť (stagnovať alebo kolísať)po kyrete,len v prípade ak je to mmt... rásť môže ešte v prípade novej gravidity.
@bykaterina hcg môže rásť (stagnovať alebo kolísať)po kyrete,len v prípade ak je to mmt... rásť môže ešte v prípade novej gravidity.
@sunny15 n súhlasím. Mne vystrihli aj plodove vajce a rastlo hcg. Najprv kleslo a potom islo opäť hore a nebolo to mmt.
A toto vyššie čo odpisujem som normálne po vklade odkrvacala mala som hcg 9 na 14 deň po vklade a išlo to pomaličky hore a žiaden kyret som nemala.
Telo je tak zvláštne že si robí čo chce.
@sunny15 n súhlasím. Mne vystrihli aj plodove vajce a rastlo hcg. Najprv kleslo a potom islo opäť hore a nebolo to mmt.
A toto vyššie čo odpisujem som normálne po vklade odkrvacala mala som hcg 9 na 14 deň po vklade a išlo to pomaličky hore a žiaden kyret som nemala.
Telo je tak zvláštne že si robí čo chce.
@bykaterina nemala si molarne tehotenstvo?
@bykaterina Molárne tehotenstvo sa pýtam
@sunny15 jaj sorry nemala som okuliare 😂
Nie nebolo to. Len som potratila a zaseklo sa pri potracani tak mi ho vystrihovali
Ahojte, dnes beta hcg 301 cize vyssie a teda bola som v nemocnici. Poslali ma ale domov s tym ze je vsetko ciste len na pravo mam taku cystu.
Mam sa v pondelok zase hlasit u dr.. momentalne spinim tri dni. Povedali mi, ze laparoskopiu ak nic nevidia preventivne robit nebudu a pre istotu si zavolala aj dalsieho doktora..rozhodli tak obaja. Brucho bez volnej tekutiny, nikde ziadny zhluk nicoho.
Pride mi to ako casovana bomba snazim sa byt kludna..na druhu stranu som rada, ze si ma tam nenechali. Tak len pre info