Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .

•
13. dec 2009majus teplotka ti ide pekne hore...kedy bola ovu?
0
ja si myslim ze vcera, lebo som mala egg white hlien, ale mala som tiez spinenie spolu s tym hlienom, vsimla som si to aj minuly mesiac,???? tak neviem???
teplotu som dnes merala az o pol 7, lebo som zaspala a merala az 3 hodiny neskor :-S
takze teplotka je taka aka je??? nic nie je 100 percentne :-|
teplotu som dnes merala az o pol 7, lebo som zaspala a merala az 3 hodiny neskor :-S
takze teplotka je taka aka je??? nic nie je 100 percentne :-|
natalka to je dobry znak ze iba spinis 😉
no mata uvidim, proste dnes mam velmi blby pocit v brusku, neviem to opisat, ale citim sa celkovo akosi divne?? :-|
no mata uvidim, proste dnes mam velmi blby pocit v brusku, neviem to opisat, ale citim sa celkovo akosi divne?? :-|
natalca, no tehu pocity asi tazko :-| na to je priskoro, akurat mozno to je ovulka??? neviem???
a nejdem nad tym tak rozmyslat, proste co bude to bude =-) najviac sa hnevam na seba, ze som taka blba a zabudla natocit budik :-| ]-( dalsi mesiac nebudem mat odpozorovany cely??? ]-(
a nejdem nad tym tak rozmyslat, proste co bude to bude =-) najviac sa hnevam na seba, ze som taka blba a zabudla natocit budik :-| ]-( dalsi mesiac nebudem mat odpozorovany cely??? ]-(
mata, jasne ze si mrchu este nemas, tehu priznaky mas, tak prestan vraviet ze niesi 😉 ty si tehula a bodka a kedy ides na kontrolu??
idem na utz teraz v stredu...ja som sa ho to chcela spytat uz teraz v piatok len som zabudla.a potom som sa pytala sestricky a ona ze v takom 4-5 tt.tak neviem...
no tie tehu ppriznaky teda mam.fuuuj ako mi zvykne byt zle od zaludka je mi na vracanie.ja by som teraz nemohla chodit do roboty.nastastie som PN.
no tie tehu ppriznaky teda mam.fuuuj ako mi zvykne byt zle od zaludka je mi na vracanie.ja by som teraz nemohla chodit do roboty.nastastie som PN.
o to super aspon si domka oddychnes
ja narozdiel od teba letim do prace , tak pekny dnik papappa 😉 😉
ja narozdiel od teba letim do prace , tak pekny dnik papappa 😉 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli