Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
maji, hladam info na nete, pytam sa komosiek, pozeram aj stranky o porode doma - aj ked na ten by som si asi v zivote netrufla tu na Slovensku - tak najdes aj na takychto "radikalnych" kopec uzitocnych informacii, ktore mozes vyuzit pri svojom porode v nemocnici. ja si zo vsetkeho na co natrafim vyberam to, co mi vyhovuje, co ma oslovi a je mi blizke a pouzitelne 🙂
a musim pratat, uz ma aj od PC odhanaju...
tak zelam krasny dnik!
😀
mata niekomu sa zije, takto si lenosit, uz ja len cakam ked budem moct tak vylehavat 😀
mati, tak napr. na bolave krize mi pomahaju orientalne tance 😀
a pri porode sa uvidi, co zaberie u mna, kazda zeny je ina a kazdej pomozu ine metody, preto je dobre poznat ich co najviac, aby si ich mohla vyuzit...
majus no co uz... 😀 ja mam nakazane lezat.otec je doma a este aj on ma obskakuje.obed az do postele..no tak co vam poviem.... 😉
ejka paaaa a dikes...a zase si oslovila majku a chcela si asi mna.ale newa.odpustam ti.... 😀 😀 😀
dobre baby ja uz letim tak prijemny dnik 😉
mna boli hlava, ale uz je lepsie uz sa mi nekruti v hlave, mozno na mna nieco lezie 😠
tak pokecame zas zajtra 😵 😵 😵 😵
este prebieha upratovaci proces 😀
triedim stare nepotrebne veci, projekty, papiere, je toho dost
juuuuj to nerada robim ale raz za cas to treba...ono sa to nakopi...
eji a ty nepracujes? 😉
no ale v lete som nemala ziadnu, makala som jak otrok na projektoch, do rana do vecera - doslova!
nieeee ja lezkam a oddychujem...to mam nariadene....!!!
ale uz teraz sa musis setrit
no este sa moc nesetrim. snazim sa fungovat normalne, ved nie som chora, ale tehotna... 😀
preco to mas nariadene?
lebo pred oteh.som brala dost liekov a beriem ich aj teraz.musim sa setrit a odpocivat.aspon to mi povedal dr,aby som nic nedvihala, nenatahovala a len lezala...tak lezim....
aha, vypisal ta aj na PN? a co za lieky beries? ci nechces o tom?
aj mne zakazal dvihat tazke veci hned na zaciatku, tak nedviham...
nie v pohode.beriem duphaston,guajacuran a ascorutin.
a brala som na kasel a hrdlo homeopatika a antibiotika z ktorych som dostala hnacku a pred otehotnenim mi dr dal estrofem,lutenyl a clostilbegyt.takze mam toho akurat... ☹ ☹ ☹
fuha! tak to ja ani netusim, na co to vsetko je... iba duphaston tusim brani odluceniu embria, vsak? ja som vsetky lieky vysadila, ked som zistila, ze cakame babo a dr. mi nedal nic na udrzanie plodu.
na co vsetko su tie lieky? nechce sa mi to googlit... 😀
estr,lut a clos su hormon.lieky-nemala som ms a vdaka nim som tam kde som.ano duph mas pravdu
ten guaja pri strese a uzkosti a ascor. upravuje zvysenu lamavost a priepustnost krvnych vlasocnic-z pribal letaku
nie tie uz nie. ,,uz len,,duph,guaja,a ascorutin.nastastie,ale po tolkych liekoch nechcem svoju pecen ani vidiet

no napis nejaku techniku co tebe pomaha...