Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
ahojte babule 🙂. dakujem vam 🙂 dnes vystupila zase teplota hore, tak sa tesim http://www.fertilityfriend.com/home/2b4135
a ako sa mi mate? uz si uzivate vianocnu atmosferu?
vies co. ani ako keby som tehu nebola 🙂. iba ma troska pobolieva podbrusko. darceky som dobalila dnes, uz to mam za sebou. este ma caka stromcek 🙂
a ty moja ako sa mas? vsetko v poriadku?
ja neviem moja.ja stale lezim.ked dlhsie stojim tak sa mi toci hlava a nieje mi dobre.ihned si musim lahnut.neviem co je so mnou.ale ked lezim tak je to ok.som zvedava ze ako pojdem v pondelok ku dr.
a ja darceky?mm ich isiel prave kupit ☹
a co sa deje matka? som citala, ze si spinila. to je od vtedy? ja si myslim, ze mas nizky tlak, co je na zaciatku tehu normalne. snad sa to coskoro zlepsi 😉 .
no tak s tymi darcekmi si teda davate nacas 😀 . a myslis si, ze mm este nieco kupi?? 😀
makdi nie to nemam odvtedy,uz som to mala aj skorej.som slaba.bola som chora a odvtedy len lezim...aj ja som si myslela ze to bude tlakom.a este beriem aj kopec liekov 😢 😢 😢
uz nejake darceky sme kupili ale este mi par chyba,ale on to zvladne.som mu povedala ze nech sa bez darcekov nevracia 😀
chudak, len aby prisiel do vianoc domov 😀 😀 😀
moja tak to ma mrzi, ze mas taketo problemy. a u lekarky si nebola? urcite ked si bola chora, tak je organizmus oslabeny a teraz asi este viac, ked si tehu.
makdi bola.a dala mi (obvodna) antibiotika a dostala sa od nich hnacku.takze ako keby toho nebolo dost tak k hrdlu,ku kaslu este aj hnacka a ranna nevolnost,bolesti brucha.juj mam toho dost.... 😢
ahoj kočky 😵 neviem či dnes ešte stihnem sem nakuknút ...želám vám krásne vianoce...a dúfam že cez sviatky nebudete koníka zanedbávat... 😉
lubi lubi lubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahooooooojjjjjj sto rokov sme si nepisali.ako sa mas?
ok kocky. ja sa s vami lucim. prajem vam krasne Vianoce a ty sa matka drz a oddychuj 🙂 . pa
makdi dakujem snazim sa lezkat.aj ja tebe zelam krasne a pokojne vianoce a davaj aj ty pozor na malu fazulku... 😉
Maličký anjelik v okne stál a krásne Vianoce všetkým ľuďom prial. Aby v novom roku zdravie, šťastie lásku mali a stále sa na seba pekne usmievali.
Krásne Vianoce všetkým maminám, skoro maminám a budúcim tehulkám praje Natalca 🙂
Krasne Vianoce babulky a zelam nam aby sme sa tu aj po Vianociach stretli v takom hojnom pocte a aby z vas uz boli coskoro tehulky...cmuk cmuk cmuk mam vas rada... 🙂
ahojte baby moja teplotka je takato http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4
a prsia ma bolia jak frass
ahoj Majuska, takze dalsia tehulka 😵 😵 😵 no super
tesim sa s tebou!!!!! velmi ti to prajem 😉
natalca, nieje to na sto percent ale vcera som robila testik a bola tam velmi velmi slabulilinka druha 😵 test sme robili pocas dna, lebo som skoro mm odpadla v obchode 🙂
tak drzkaj nam palceky aby to bola pravda, zajtra testujem rano, 😵 😵
majuska, budem drzat!!!!!! ale uz teraz viem, ze netreba!!!!!! super, krajsi darcek si ani nemohla vcera dostat!!!!!!! a po testiku odfot a pochval sa aj nam, juuuuuuuj to bude krasna dialnica 😵
natalca, tak to dufam 😵 😵 😵
zajtra rano testujem 😉 dam tomu troska cas 😉
no ani mi nevrav ja som vobec neverila ze tam ta druha je, musela som sa mm opytat ci ju aj on tam vidi 😵 😵
ale nechcema sa predcasne tesit, ale ja si myslim ze som , mala som uz take divne pocity predtym, tak myslim ze som 😅
Caute babule tak aj ja Vám zo srdca prajem ešte krásne vianočné sviatky,bohatého ježiška ale na tehu vírusky 🙂

ahojte babulky,chcem Vam vsetkym zazelat krasne a pokojne vianocne sviatky, zdravie,stastie,pohodu,k tomu dobru naladu. 🙂