Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
dík naty,mám na to "nadanie" a čakám čo matka zistí....Lebo ešte dnes ma čaká nočná blee ☹
No,ale zase korunky treba takže či sa mi to páči,alebo nie musím naklusat,ved nevadí už dlho nie,ved budeme tehule 😅
No matka si bombová tak ak by som sa aj stratila ja si to prečítam v robotke,takže díky,díky,díky, 🙂
mimus len sa nestracaj 😀 😀 😀
a nie je zac.ked viem poradim....ja som taka dobra 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
matuš a stalo by sa potom volačo keby som si napriek smenám zaznamenávala teplotku?No nie???????????, 😅
mimuska a ty by si si nemohla merat teplotku napriklad na obed? ci to sa musi le rano?
fuuu mimus to ja neviem,asi by nebola presna.a ty ako robis?tyzden rano a tyzden poobede?
naty ja viem 😀 😀 😀 😀 ale nie robim si srandu.
idem jest pizzu 😝 😝 😝
naty tak na toto Ti neodpoviem,ale ak som dobre čítala koníka myslím si že nesmieš zliest z postielky a tak si ju musíš merat a a rovnakom čase,takže neviem či by sa mohlo na obed... 😢
matka dobru chut, ja si davam kolacik, aj ked sa po 15.00 nema jest nic sladke ☹
mimuska asi by sa dalo aj na obed, ale to by si nemohla zliezt z postielky a v robote by ti to asi tiez netolerovali, ze kvoli BT dnes meskas 😀
No matuš ja mávam napr.pondelok,utorok nočná,streda,štvrtok volno,piatok,sobota,nedela ranná,čiže 2,2,3,2,2,3, a tak ,ale teraz mám už len dnes a zajtra nočnú a od stredy idem až v pondelooook,tak sa teším a inak mnam tú pizzu by som si dala,aj kolačik a babule ja už pomaličky končím idem si ešte trošku oddýchnut a bežím do robotky zarábat eurá,pá,pá a zajtra som tu jak na koni.... 😀 😀 😀
paaaaaaaa a peknu a rychlu robotku...
naty s tym grafom ti pomoze babulka s menom dzou,tak jej napis hned aj tvoju mailovu adresu a ona ti odpise hned ako bude vediet.ja som jej pisala,vie o tebe a pomoze ti s tym.
ahojte babule ako sa mate??
chcem sa len opytat ze tu alchemilku mozme pit pocas mrchy???
jaj a majus ahoj 🙂
natalca ano IP jej napis a hned jej tam mas napisat aj mail adresu

matka, velmi pekne ti dakujem, by som ta najradsej vybozkavala..... ale nie som buzna 😀