icon

Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa

makda
1. okt 2009

Ahojte snazilky 🙂

myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .

lubka0506
13. jan 2010

no vieš čo ja nemám hlavu na vtipy. 😅

mimuska77
13. jan 2010

Lubi aj ja ho pijem,zvykla som alchemilku,ale po ovulke do mrchy sa nemá piť,tak si pijem gynastan a naordinovala som si Valovičove kvapky na ženské veci,tak som zvedavá čo to so mnou spraví? 🙂

majuska7979
13. jan 2010

tak to ta obdivujem mimuska , ja by som asi nevydrzala iba ananas, a to vazne, a baby v praci sa zomna smeju ze tolko jedla si vzdy nosim ze kde sa to do mna mesti a nikde nevydno, sa smiali ze ked budem tehulka to budem musiet asi rupsak jedla nosit 😀
inak ta kava ma na mna taky isty ucinok, mozem ist kludne spat 😀
baby ja nemam hlavu na vtipy 😵

mimuska77
13. jan 2010

Inak Lubi aj ja som ohľadne vtipov na tom podobne,nejaký počujem a zapamätám si ho len do polovice....
A Lubi v pondelok ideš do tej nemocky?

lubka0506
13. jan 2010

ja so tie kvapky tiež kedysi mala...výsledok ...nulový,ale na každého to má iný účinok... 🙂 a Gynastan mi celkom chutí 🙂

lubka0506
13. jan 2010

mimuš idem v nedelu večer... ☹

mimuska77
13. jan 2010

No maji to Ti závidím že môžeš papať všetko a nič nie je na Tebe vidieť,ja som pravý opak priberiem aj zo vzduchu 😠

mimuska77
13. jan 2010

Lubi,ale budeš to mať aspoň za sebou a potom už len budeš písmenkovať čoskoro že si tehu,je to tak uvidíš 😅
Gynastan mi inak tiež chutí 🙂

lubka0506
13. jan 2010

mimuš to aj ja priberiem aj z čistej vody 😀 a tie vtipy som na tom tak ako ty... 😀

mimuska77
13. jan 2010

No bomba tak sme tu viaceré rovnaké krvné skupiny 😀 Lubi Ty si odkiaľ?

lubka0506
13. jan 2010

včera sa baby rozprávali o tom dobrovolnom poistení...ja som si to tiež dala a má sa to platit minimálne 270 dní.../to len tak medzi rečou/ 😀

mimuska77
13. jan 2010

Maji zase upratuješ,alebo už varíš tú hovädziu polievočku?

mimuska77
13. jan 2010

Jej Lubi a koľko sa platí dobrovoľná suma?Alebo je to dané,to musím ísť na socialku?Aj ja to chcem 🙂

majuska7979
13. jan 2010

mimus, ale si pamatam ked som nerobila, tak som bola taka oblejsia a si pamatam ze som drzala nonstop nejake diety, a nakoniec som zacala robit na letisku a bum, schudla som a od vtedy nepriberam, mozno to bude tym stresom, lebo viem ked som maturovala tiez som behom 2 tyzdnov zhodila asi 6kg??? a to neviem ako proste ked som v strese asi chudnem, a este 2 roky dozatu mi zomrel takto, tak to tiez bol uder pod pas, stresy s tym spojene, a od vtedy nemozem pribrat, neviem cim to je a vidim ze papam 5xviac nez som jedla predtym, dakedy sa napchavam o 12v noci ked dojdem v prace a to poriadne jedlo, rezne so zemiackami ,....sama som v soku,

mimuska77
13. jan 2010

No majuš s tým tatinkom mi to je ľúto,ale ja vidíš aj som v "práci",aj priberám a Ty si taká naša "letuška"?Ja aj ked mám stres vrhnem sa na jedlo 😀

lubka0506
13. jan 2010

majus mne zomrel otec pred mesiacom... 😢 tiež som schudla ale cez vianoce som niečo pribrala...

majuska7979
13. jan 2010

baby ja to si tu platim poistenie v uk,
uz sa polievocka vari a v byte vypada ako v byte 😀

mimuska77
13. jan 2010

Lubi aj u Teba mi to je ľúto 😢

mimuska77
13. jan 2010

maji nerob chúťky a ako to myslíš,že v byte vyzerá ako v byte?Ci mám dlhý kábel? 🙂

lubka0506
13. jan 2010

mimus mne to vypočítala na nejakých 13 eur mesačne ...

majuska7979
13. jan 2010

lubka, to mi je luto, viem ze je to tazke, ja si v zivote neodpustim ze som nesla domov skor, pamatam si posledne vianoce spolu a to uz vypadal biedne, 😒 a tyzden pred nasim planovanym priletom na dovolenku domkov zomrel, proste blby tyzden skor, ja viem ze ja s tym nic nenarobim, ale mala som takeho tusaka, 2 mesiace predtym proste ist domkov na tyzden, by som ho este vydela 😖
teraz uz o tom mozem rozpravat ale asi rok a pol som sa spamatavala ☹ kazde vianoce si ho pripomeniem a poplacem, neviem preco, ale ono to proste na mna vzdy pride cez tie vianoce 😢
ale zmenim temu lebo to tu nepatri, mi sa snazime o babatka, o novy zivot a preto sa streba usmievat 😵 a mysliet pozitivne 😵 😵

majuska7979
13. jan 2010

mimus, no uz to tu nevypada ako v smetniku ale ako v byte 😀

mimuska77
13. jan 2010

Aha tak už teraz tomu rozumiem,myslím tomu bytu a baby to vyratúvajú na tej socialke s platu?Aj mám niečo priniesť zo sebou?

majuska7979
13. jan 2010

baby jedna baba mi v praci povedala ze ak jes mandle, to pomaha babam otehotniet co si o tom myslite?? 😕

lubka0506
13. jan 2010

majus ani mi nehovor...vieš si predstavit aké sme mali vianoce 😢 😢 😢 😢 😢 😢 moj otec mal AIM a to sme boli doma...bolo neskoro,ked prišli záchranky tak len rovná čiara a odchádzal...to si tiež určite vieš predstavit...a teraz kde sa pozriem tam ho vidím,život ide dalej ale je to velmi čerstvé a sama vieš kolko si sa spametávala ty... 😢

mimuska77
13. jan 2010

mandle?No majuška o tomto som fakt ešte nepočula,ale mám doma,že by som ich začala papkať?

A ešte k tomu poistnému a ak by som otehu skôr ako zaplatím tých minimum dní tak dostanem prd a nie väčšiu materskú?

majuska7979
13. jan 2010

lubka, no viem, proste nechaj tomu cas, ☹ viem ake to je, ja som chodila asi 2 mesiace ako duch, aspon moj manzel mi vravel 😒 z toho obdobia si prakticky malo pamatam, zila som v takej hmle ☹
ale vela razy sa mi tatko sniva, a na vianoce sa mi snivalo, nepamatam si to presne, ale viem ze prisiel ku mne, bol opalenucky, pribratucky, usmiaty chytil ma za ruku a cosi hovoril, ale nepamatam co a to ma tesi, lebo verim ze sa ma teraz dobre 😉
neboj teraz sa aspon netrapi a naplno si uziva a mozno sa teraz na nas smeju ako si pismenkujeme 😉

mimuska77
13. jan 2010

Lubi aj maji smutné,je mi to moc moc moc ľúto 😢 😢 😢 😢 😢

lubka0506
13. jan 2010

mimus počítala to z vymeriavacieho základu alebo čo, ja som zo sebou nemala nič,pozrela to podla rodného čísla a mojho zamestnávatela...

mimuska77
13. jan 2010

Aha díky lubi,tak tam čo najskôr zbehnem,ale keby som ostala skôr tehu,tak je to nanič čo?