Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
ahojte baby ja som sa poobede vyparila,prišla mi návšteva tak som sa nestihla ani rozlúčit... a ešte nový oznam: katka he nezúfaj aj mne dorazila mrcha... 😠
naty ja lezim mam nadchu.ach jaj.bola som predchvilou v lekarni.kupit si celaskon a homeopatika.a pojdem sa naparit.v noci neviem vobec dychat 😢
ach jaj mati, tak sa pekne liec, teraz mas len take lieky o nicom, ze? chuda moje, ved ani von nechodis a hned ochories?????
ahoj Lubka 🙂
veru naty mas pravdu,ale toto som dostala od otca.on mi sem dosiel s nadchou.ale co mam robit...stane sa...a on uz chory nie je...
lubi ano liecim.tak mi slzia oci akokeby som revala..
naty isiel do roboty,tak si ho mozem varit sama.dojde az zajtra.
rohlik masielkovy so sunkou,syrom a paradajkou.jas by som mohla paradajky ku vsetkemu.mnam
ja som v posteli.najedla som sa v posteli.ale musim ist umyt riad.tak na chvilu odidem.budes tu?
no to je dobre... 🙂 ja som si tiež po návšteve upratala a až potom som išla k PC lebo by som sa musela dlho nútit... 🙂 mata ty si choručká a aj mm mi volal že niečo nanho lezie... ☹
ja neviem ale toto je nejaky virus ci co.ale som rada ze nemam teplotu a ze ma neboli hrdlo.
to je dobre že nemáš teplotu a ani hrdlo ta nebolí,ale nádcha je hnusa vie tiež potrápit...
no ani nehovor a ja ju mam k tomu este poriadnu.neviem ako budem v noci spat ked neviem ani dychat cez nos.
co budes zajtra robit?

neboj bude to ok.my sme mali vysledky az po tyzdni. 😖 😖 😖