Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
Ahojte babulky, sice som tu dlho nebola, ale Vas pravidelne citam, vy ste tu vzdy len tak doobeda, alebo tak, ked ja "tazko" pracujem 😀 Ja sem nabehnem len neskoro vecer. Takze co mam nove?
Bola som u dokiho, nasiel mi nejaku skvrnku velkosti makoveho zrniecka a povedal, ze je to endometrioza a ze mi to vypali, ... tak to budem riesit najblizsie. 😖
Vcera som bola na pripravu na hsg. Vysledky su az o 2 tyzdne. Doki sa ale musel ponahlat k surnemu pripadu, tak mi nestihol vysvetlit ako sa robi hsg. Viete mi to niektora poradit? Som strasne zvedava a 2 tyzdne asi nevydrzim 😉
ahoj eja, na krcku maternice
ja som mu povedala, ze ma skoro cely cyklus boli brucho a podbrusko a uz sa k tomu pridali aj krize a to je vraj jeden so symptonov... inak a polyp mi zmizol z nicoho nic 😉
polyp urobil najlepsie co mohol 😀
a ked ti to ma pomoct, tak nech ti to teda vypali, ak je to take malinke, nie je to nic strasne, neboj 🙂
😀 to mas pravdu, mna nestrasi ten malinky fliacik ale endometrioza... ale este to nepotrvrdil na 100% tak nestresujem
eji, teba obdivujem, ty si bola vzdy taka aktivna, alebo len pocas tehu? super... ty by si mala byt asi stale tehu a kazdeho nakazit tvojou aktivitou 😉
Nat, ved ako som pochopila, ta endometrioza je iba ten jediny fliacik a tym padom je to pre teba super, ze to nie je viac rozsirene, odstrani to doki a mas pokoj 🙂
ja som bola dost aktivna aj pred tym, a zaujimala som sa o rozne alternativy, ale teraz to tehotenstvo vystupnovalo a som si uvedomila, ze ak nieco nezacnem robit ja sama pre seba (a tak trosku aj pre ine zeny), tak nik to pre mna neurobi...
a dakujem ti, si zlata 🙂
Natalca, aj ja by som mala, tak sa idem pokusit... 😀
aj tebe krasny dnik zelam! 😉
eji, ak to bude pokracovat, pojdem na laparku a zisti aj ci to nie je roztrusene v bruchu... tak bezim, pa
dufam, je nie je a ze sa tomu vyhnes.
inak aby sa to neroztrusilo inde, alebo aby ste nedostali endometriozu, lekari odporucaju nesexovat pocas menstruacie, koli tlakom a podtlakom pocas sexu, ktore mozu uvolnenu vystelku maternice (sliznicu) vytlacit do vajcovodov a do brusnej dutiny.
ahojte ranostaji 🙂 vidím že sme sa obišli,ja som si dnes poriadne schrupla... 😵
natalca hsg sú ludovo povedané "prefuky" vstrekuje sa do vajcovodov kontrastná látka...počula som že vela žien čo podstúpi hsg potom otehotnelo,žial u mna to tak nebolo. 😒 a neboj sa tie fliačiky nebudú hádam až také zlé... 😒
ahojte dievcata... tak ja som dnes bola na folikulometrii a mam tam krasne dokonca 2 vajicka co lekarka vravela ze este nevidela sucasne v obidvoch vajecnikoch krasne velke folikuly.... ale uvidime v utorok ktory folikul bol ten pravy... takze ja mam ocakavat ovulku lebo folik bol uz uz na prasknutie) taks a tesim
ale zla sprava bola ze mi nasla na materinici myom ( a to chodim k nej castejsie ako na wc), taktiez mi zistila cysticke vajecniky, takze laparoskopia ma vraj neminie.... skoda, ze to nevidela skor...
Kati, nestresuj sa! myom nemusi vobec branit v otehotneni a cysticka vajecniky uz vobec nie! kamoska mala taktiez polycysticke vajecniky, nemala cely zivot mrchu, liecila sa dlho a nic nepomahalo. tiez uz bola objednana na laparku na "obrezanie" tych vajecnikov. lieky na zvysenie plodnosti a dozrievanie vajicka vysadila davno pred tym, uz na to aj presnata mysliet, prestala meriat bazalnu teplotu a zrazu sup a caka chlapceka!!! je asi v 29 tt! takze nic neurychluj hlavne. a neviem neviem, ci nebudes mat nakoniec krasne dvojicky... 😉 ako bratrancova zena, ktora mala tiez podobny problem ako mas ty! a ma dvojvajecne dvojicky - krasnych chlapcekov a kazdy je celkom iny, ale uzasne sa doplnaju! su zlatucky, takze sa netrap a nic neurychluj! 😉
cau Mati! 🙂
ako dnes?
ozaj Kati, ty si brala nieco na podporu tvorby vajicok, ci to mas tak prirodzene, ze sa ti vytvorili 2 vajicka v oboch vajecnikoch?
ejuska.. nie neberiem nic na podporu tvorby vajicok... same sa mi tak krasne vytvorili... mam v poriadku aj HP... tak som rada... Dr. ma posiela hned na laparku..ale este si dam poradit od inych odbornikov....
Kati, nechod hned na laparku, ja by som pockala a poradila sa aj s inym lekaorm urcite. a vravim ti, ze z tych krasnych dvoch vajicok mozu byt krasne dve deturence 😉 tak sa hlavne neunahli! 😉
ahoojte baby
katka: krasne 2 foliky tak sup sup na to aby boli hned dve jednou ranou nie?? a mas o zabavku postarane a veru ako pise eja nechod hned na laparku skus trosku preliecit !!! 😵 😵
eja: dnes rano sa mi vratila kava vobec mi nechutila co som doteraz nemala problema 😒 😒 ale chvala bohu ma len natahovalo 😀 😀
ejuska budeme sa velmi snazit odo dneska az do pondelka🙂 a snazime sa viac ako 2,5 roka
eja: vcera si pisala ze chodis na cvicko pre tehule?? pomaha to?? ja tiez nad tym uvazujem ze ked bude vsetko okej tak asi nieco vyskusam 🙂
dakujem vam babenky ste mojou velkou oporou... 😵 😵 ... ja som1x v zivote videla na sone ake su velke vajicka...no krasa normalne ako 2centovky boli 😀
mayi, aj mne najprv p=restala kava chutit a potom zacala hrozne smrdiet... hehe! uz to tu mas! 😀 ale ja som tiez moc nezvracala...
mne cvicenia a orietalny tanec a aj plavanie veeeeeeeeeeeeeeelmi pomahaju. ked som to vynechala pocas vianocnych sviatkov, tak som si pripadala, ze sa ani hybat neviem - ako velryba vyplavena na palzi! 😀
vrelo odporucam, ak bude v tehu vsetko vporiadku sa co najviac hybat. len nie skoky, beh, prilis prudke pohyby a nedvihat nic tazke... inak sa v nicom co sa pohybu tyka obmedzovat nemusis
katka: mne dr. vzdy ukazala na sone moje filiky ked ich bolo vidiet a teraz posledne som ho tiez videla tiez a bol jeden ale ty mas dva cistou cestou nooo tak to je fakt pekne a dufam ze mas muzika doma a nie niekde na cestach !!!!to by bol cert v tom aby to teraz nevyslo !!! od dnes do pondelka noo prudky week budete mat 🙂 🙂

Ahojte dievcence! 🙂
ako sa dnes mate?
inak ja teda jedneho Zvonimira poznam aj osobne a je to super chlapik 🙂 takze aj ked netradicne, mne to meno teda ozaj nevadi... ale deti by sa mu asi smiali v skole. tie male "mrchy" vedia byt riadne krute...