icon

Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa

makda
1. okt 2009

Ahojte snazilky 🙂

myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .

majuska7979
12. mar 2010

mimuska, jasne ze sa mi u vas paci, ale vzdy ked som pripojena, to tu nik nieje 😖 a pravdu az tak casto tu nenakukujem, lebo momentalne som v situacii, ze to babatko nechcem 😀 aspon najblizsie 2mesiace 😅 no chcem ale bolo by super keby si pockalo 😀
no ja viem moja ze mozem lietat do 6mesiaca, ale proste to by uz nebolo ono, ktovie ci by som chodila rihajuci ??? 😕 no a ak vysiel ten datum hned po mrche to ma asi slak trafi mimus 😠 tak to by bol akoze zakon schvalnosti 😠
musim uznat ze sa citim lepsie ked nemeram, som oddychnuta, vyspinkana, nestresujem ze aka teplota bude zajtra, nieze by som stresovala, ale proste je mi to uplne jedno a zijem si svoj krasny zivot naplno😉 a vsimla som si ze na to uplne nemyslim, vsak ja ani neviem ktory dc som 😀 no viem kukla som dnes do ff, ale nevedela som vobec 😉a bolo mi to jedno 😉
a ty mimuska co mas nove??????????? 😉 ako to vypada u teba?????

ejasmeja
12. mar 2010

ahojte dievcence! 🙂

mimuska77
12. mar 2010

Majušík tak to som rada,že to berieš takto s lahkostou ved čo má byt,bude no nie?
A ja? No teraz ja som posledný týžden v depkách,hoci už ma to prechádz na mna to teraz nejako dolieha a psychika to je to najhoršie čo odsúva tehu...Aj s mm sme obraz je,zvuk neni ako inak za sprostosti,ale ved občas treba urobit hádku,hoci my sme sa ani nepohádali... 😀 len nekomunikujem 😝 aby sa vzduch vyčistil 😀 😀 😀
Ja zatial od včera beriem dufík čo mi predpísala dokina no a ked sa mi minie tak idem zniova za nou a uvidíme,čo dalej,ale inak v pohode pokial nejde o život nejde o nič no nie 😉 😉 😉 😉 😉
No a budem sa snažit,aby sme Ta tu čo najviac zastihli 😵 😵 😵 😵 Aspon bude sranda... 😵
Cauko Ejiiiiii,kde si sa flákala? 😉

ejasmeja
12. mar 2010

Mimus, to vies, ja nestiham ani zit... 😀
flakala som sa v praci! hehe! 😀

ejasmeja
12. mar 2010

Mimuska a ty z coho mas depku? co sa deje? nestiham citat spatne, tak mi napis, ak chces.

mimuska77
12. mar 2010

No teda Ejuš,takto sa flákat???Trošku spomal zlatko,alebo Ti dáva bábeno životodarnú energiu??? 😵 😵 😵
Depka ma chytila s otehu....že furt nič a chýba mi nejak trpezlivost ale to aj tá jarná únava a moj mm 😒 😉

mimuska77
12. mar 2010

Inak nič vážne,ale ked sa odhodlám napíšem Ti do IP 😉

majuska7979
12. mar 2010

mimuska ejuska som tu
a ako hovoris mimus, co ma byt bude 😉 neviem to opisat mimus ale citim sa uplne super 😀 ze nemeram, proste si teraz uzivam zivot naplno, 😉 neobmedzujem sa ze napr predtym som videla ze je teplotka dole, to som mm odmietala, ale teraz to nie, proste si uzivam mladomanzelsky zivot 😉 je to spat ako to bolo na zaciatku, 😉
a co sa robi mimus?? co sa stalo??depku?? neboj moja, ty si zdravucka, takze len mat troska stastia a bude to 😉

ejasmeja
12. mar 2010

Mimuska, nemysli na zle veci! mysli pozitivne! vezmi si priklad z majusky, ta to chytila za ten spravny koniec! 😉
chvalim ta Majuska! 😉

majuska7979
12. mar 2010

dakujem ejuska, ale musim sa fakt pochvalit ze sa citim uplne ako znovuzrodena 😀

ejasmeja
12. mar 2010

to je super! tesim sa s tebou! 😀
kde nastal ten spravny obrat? 🙂

majuska7979
12. mar 2010

neviem kedy sa to stalo ejka, ale proste tento mesiac som bola hrozne leniva, raz som odmerala teplotku, a proste tak sa mi nechcelo, ze som to nechala tak a je mi super 🙂 asi ma tam ten hore osvietil 😅

ejasmeja
12. mar 2010

asi ano! ozaj sa tesim! inak kamoska tak otehotnela tiez, ked sa v podstate uz prestala snazit, prestala merat teplotky. hodilo ju to do "tazkej" pohody a zrazu sup! a babatko bolo v brusku! 🙂 a coskoro sa uz ohlasi aj na tento svet - na zaciatku maja 🙂 takze sa tesim s tebou a mas v tomto smere moju uplnu podporu, netreba to prehanat, treba si uzivat zivot, ved ono to pride prave vdaka pohode... 😉

majuska7979
12. mar 2010

ejka asi mas pravdu, ale tajne dufam ze nebudem typicky priklad tvojej kamosky, a radsej si na to babo pockam este aspon 2mesiace 😖 😉

majuska7979
12. mar 2010

vitaminky stale papame, mm E400 a ja kyselinu listovu plus E250, rozmyslala som ci sa nemame chranit ak nechcem tieto 2 mesiace babo, ale ked si predstavim ako dlho sa snazime, proste to nechame na toho tam hore, ako to zariadi 😅 takze som sa rozhodla to nechat plavat 😀

ejasmeja
12. mar 2010

tak jej tiez neprislo hned, az tak tusim o stvrt roka, neboj, ono to pride presne vtedy, kedy ma... 😉

majuska7979
12. mar 2010

🙂 😉 si ma potesila, dobre ja padam do prace, prajem krasny zvysok dnika 😉
kamoska z prace nieje moc stastna ze idem na dovolenku, lebo presne v den odletu ma ona svadbu a mala som tam byt, ale uz som jej povedala ze nepridem, a vies este som nedostala pozvanku takze hnevat sa tiez nema preco?? 😕

natalca
12. mar 2010

ahojte dievčatá, takže som po vyšetrení, vôbec to nebolo až také strašné, môžem vám povedať, že pri mrche mám väčšie bolesti, dalo sa to vydržať, aj u zubára je to horšie 😀
a výsledky budem mať až o týždeň 😠

lubka0506
12. mar 2010

ahoj opice 🙂
mám to ja za štastie vždy ked prídem tak tu nikto nieje... ☹
dnes som mala volno,tak som si pospinkala a vybavila čo som potrebovala,potom ma chytil pracovný zápal a umývala som okná...zajtra pokračujem 🙂
...čo plánujete na víkend?
eja máš to perné ale prosím ta stíhaj aspon dýchat dobre?... 😉

ejasmeja
12. mar 2010

caves Lubi, dychat este stiham! neboj! 😀
ale to je asi tak vsetko, co stiham... 😀
ale na zajtra som zrusila orientalne tance a babam som napisala, ze si potrebujem oddychnut, ze nech sa nehnevaju, ale uvidime sa az dalsiu sobotu. myslim, ze to pochopili... 🙂
takze zajtra mam v plane nicnerobenie, mozno este tak kvety polejem, aby nezdochli chudence 😀

Natka, drzim palce, aby boli vysledky vyborne! 😉

natalca
12. mar 2010

ejka, dakujem 😵
lubka, ze opice 😀

mimuska77
12. mar 2010

Caute babulky 😅
Majušík s teba srší taká neskutočná energia,že tuším sa to začína lepiť aj na mňa znova 😀 😝 😵
Už je to o.k. už ma aj depka prešla a už aj ja to nechám len na toho najvyššieho,príde to kedy má a hotovo 😵 😵 😵

Lubi a Ty čo sršíš toľkou energiou mám prísť pre Teba,aby si na tie okná nabehla aj k nám,a to budeš mať čo robiť 😀 😀 😀 😉

Natalca,nooo to sa moc teším držím silno palce na výsledky,ale už ked si zvládla vyšetko tak aj výsledky budú dobré,verím tomu,si statočná 😵 😵 😵

Ejuš asi by som mala začať s tými brušnými tancami aby som nemala čas na depky,lebo ked len na chvíľu mám trošku viacej času,veľa rozmýšľam a to mi škodí,ale už mi je o.k. 😵 😵 😵
Aj mm poslúcha 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mimuska77
13. mar 2010

Matka a Ty sa tiež neflákaj a daj vedieť pohlavie 😉 😉 😉

mimuska77
13. mar 2010

Babule ja sa teraz tak rehocem,lebo študujem naše príspevky,v začiatkoch str. 129 až 139 a rehcem sa jak koň 😀 jak sme to domotávali v tých príspevkoch odpisovali sme každá inej,nie tej čo sa otázky týkali,ale nielen jááááááá aj matka aj natalca a myslím že aj ejka 😉 😵 😵 😵

A teraz aj frajerím,že o takomto čase tu z Vás ešte ani jedna nebolaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😝 😝 😝

mimuska77
13. mar 2010

Tak pá,pá, zajtra a matka čakáááááám 😵

lubka0506
13. mar 2010

ahojte 🙂
mimus ty čo nemožeš spávat????...takto strašíš po nociach!!! 😀 😀 😀
želám vám peknú aj ked zamračenú sobotu!!!! 😉

majuska7979
13. mar 2010

mimuska ty si asi musela mat nocnu co ?????????? 😀
mimus super nech sa ta tvoja energia na teba nalepi, fakt sa citim uplne super, az mi je to divne 😀 😵 😵 😵 posielam ti ju a lubka mi mame tiez par okien do umyvania 😀 jak budes mat nejaku tu extra energiu navyse 😉
dnes idem do prace skor takze nebudem na konikovy dlho prajem vam krasny vikend 😉

tuzimpobabatku
13. mar 2010

lubka: ahoj, včera som začala so stimulkou. Mávam panický strach z ihly, ale včera som sa na ňu priam tešila 🙂 ...ale predsa trocha v kútiku duše sa bojkám ked sa blíži piata hodina 😨 ...ved čo už, prežijem nejak 😉

lubka0506
13. mar 2010

tužim 🙂 si tu?

lubka0506
13. mar 2010

a kam si picháš? 😉
ozaj skoro ma včera porazilo...prišla som na to že na poistovnu ešte nič neprišlo,tak som volala do GF...