Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
ahoj natalca... tak to dufam a tesim sa 🙂
prave sa uz balim do BA, o chvilu cestujeme, boli sme u nasich doma na vikend...ja som si v BA celkom zvykla, ale radsej by som bola tu vo vlastnom dome, ked ho dostaviame. Vyska ale materskej od zamestnavatela je urcite vyssia pol roka ako od statu... 😒
janush, aj ja 😎
ale matersku nebudes dostavat od zamestnavatela ale od statu a pol roka podla vysky tvojho platu 😉
jankanm, stastnu cestu 🙂
natalca a vy sa ako dlho snazilkujete?
ahojte, musim sa rozlucit...ale nie na dlho 🙂 budem sa snazit chodit tu na fora...doteraz som to nejak nepraktizovala, ale uz ma srdiecko boli a nemam s kym zdielat tieto nase problemy...
teeeeda baby, vy to uz mate slusne nastudovane, ja sa zatial zaujimam len o to ako otehu 😀
jankanm, budeme radi ked sem budes chodit 😉
stastnu cestu a prid zas 😉
janush, uz je to cez 2 roky, ale my sme taky zvlastny pripad, ja tiez nie som vydata, moj ex doki mal na vsetko vela casu, okrem prevntivok a sterov nic nerobil, presla som k novemu a ten mi porobil vsetky mozne vysetrenia, pozistoval tiez vselico ☹ endometrioza, polypy, ale tie zmizli, upchaty vajickovod, dvojroha dolava naklonena maternica, prekonany silny zapal.... a 7.5. ma caka laparoskopia 😔
jooj tak to nezavidim... ja sa tiez obavam, ci to pojde... ja nemavam ovulaciu 😒 moj doki ide na to pomaly, dava mi male davky, vraj aby sa mi nerobili cysty a tak.... ale ja uz zacinam byt netrpezliva, lebo mam 30 rokov a babo nikde.... uz tri roky nad nim uvazujem ale iba posledny rok sa snazime... kolko mas ty rokov?
ja mam 34 a cas ma uz tlaci, ovulku nastastie mam, ale tiez som netrpezliva
HAK som brala asi 5 rokov, myslela som, ze otehotniem hned... a nic, uz su to takmer 4 roky co som vysadila HAK a v januari boli 2 roky co sa snazime intenzivne
majuska,tak neva, veď aj ďalší mesiac bude šanca 😉 ale veď ty sa tým ešte nestresuješ 😉 a to je dobre 🙂
ahojte zienky...
vitam nove babulky...
ako sa tu mate vsetky? 🙂
dakujeme 🙂 cerpame informacie a povzbudenie....
caute matus a megy 😉
ja prave sprtam anglinu a pijem kaficko 😉
no ja sa len tak povaľujem a predstavujem si aké by to bolo keby som sa povaľovala s bruškom 😉 baby mne sa už vôbec nechce chodiť do práce, už by som tak strašne chcela prebaľovať, kočíkovať.... 🙂 inak chodím ešte aj do školy, študujem geografiu, je to na tri roky a polovicu mám za sebou a potom by som chcela učiť na základke,možno ak si to ešte nerozmyslím,ale školu som začala vlastne pre to lebo som mala doma kopec času ako bezdetná a nudila som sa ,potom sme si s manželom kúpili akvarko, a psa a teraz sa bojí že ak to mimčo nepríde tak pri čom ešte skončíme 😀
janush v tejto teme su baby ktore ti urcite pomozu a odpovedia na otazky a samozrejme aj povzbudia...
naty cau...aky mas dnik?
megy neboj babo pride...skor ci neskor...treba verit...drzim palce...
mata, ja verím, vám sa to už pomaly ale isto blíži a bude medzi vami,držím palce aby vám to všetko dobre dopadlo 😉 ja keby som bola dva dni tehotná tak už idem nakupovať výbavičku 😀 mne to potom asi preskočí 😀
megy aj my mame akvarko, teda priatel chcel akvarko, tak ho ma ale staram sa len ja 😀
mata, cekom fajny dnik som mala, urobila som si velkonocnu vyzdobu, dokoncila upratovanie, teda okrem okien, tie umyjem cez tyzden a teraz sa ucim, lebo zajtra nas v kurze budu skusat a nechcem tam byt za hlupanu a ty?
megy vdaka 🙂
natyja uz velkonocnu vyzdobu mam asi tyzden.aj upratane teoreticky mam.okna neumyvam,bo ich budeme menit,tak potom az nove sa budu umyvat...
ja idem zajtra cvicit tak sa tesim .. 🙂
a co cvicis? tu tehu pripravu ci ako sa to vola? ja chodim na jogu
kamoska ako prvorodicka chodila do nejakeho kurzu cvicili tam a oboznamovali sa s porodom, tehotenstvom a tak nevedela si to vynachvalit, len ho nedokoncila, lebo musela do nemocky a predstav si korunky (este vtedy) jej vratili 🙂 vraj odtial boli aj na exkurziu v porodnici 😎
naty ano presne to.vola sa to psychofyz.priprava na porod.aspon tam spoznam nove tehu baby a pokecame...co som sa pytala baby,ktora to absolvovala,tak to celkom chvalila.tak uvidim...len teraz rozmyslam ze do coho sa navleciem... 😀
matuska daj si nieco pohodlne, moja kamoska chodila v teplakoch a tricku 😎
mam 4 teplaky a vylezu na mna len jedny ☹ .ale este mam take trojstvrtove leginy tak ich musim vyskusat.a tricko?no to musim nejake pohladat,bo to mam vsetko len do pasa take kratke a co mi bude z nich brucho trcat?ach boze moj... 🙂
matus, tak nejake tricko slohni manzelovi 😀 🤐
leginy su super, tusim tam cvicila naboso, tak si zober nejake teplejsie ponozky pre pripad, ze by si stala, aby si neochorela 😉

janush, ja si tiez myslim, ze teraz sa ti skor podari aj ked bude viac stresu, ale ked budes spokojna.... zadari sa ako po masle 😉 😵