Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .

•
30. mar 2010Megynka, tak ked napise clovek staznost, tak sebe sice uz nepomoze, ale aspon tym druhym, ktori s nou budu jednat neskor, aspon sa "cica" zacne spravat trosku milsie, ked ju sefstvo dodrbe za neprofesionalny pristup a neochotu... alebo teda nech fakt uvazuje nad inou pracou, ved nebudem predsa robit ekonoma, ked mam geny na umenie, vsakze? 😉 metafora... 😃
0
v poistovnictve na centrale, v podstate by to nebola zla robota, len uz nevladzem...vedenie nezmenim, tak si chcem zmenit robotu, ale rada by som mala fakt volno a viac sa venovala sebe a manzelovi...peniaze budu chybat ale ratame s tym...ved aj na materskej je to mizerny prispevok. Podstatne je, aby sme sa stali rodinka. 🙂
nie, da sa to u kazdeho, k svojmu platu si priplacas dobrovolne poistenie, aby si mala maximalnu vysku materskeho prispevku. oni ti presne vypocitaju na socialke, kolko by to malo byt k tomu, co za teba odvadza zamestnavatel. priplacat, teda dobrovolne sa pripoistit moze hocikto, dokonca tusim aj ked si nezamestnana, tak si to mozes dobrovolne platit a matersku dostanes maximalnu moznu
hm... tak ale pre istotu si pozistuj a zacni platit dobrovolne do socialky, to vies, ked urobis tuto znemu v postoji, tak aj samo to pride, vsetko sa nastavi tak, ze ty ides otehotniet a basta! ani nepripustaj inu moznost! rovno zajtra chod do socialky a rovno si to zacni platit... 😉
ahoj babule 🙂 už som tu...a tu niet nikoho... 😞
...konečne som prišla na heslo,teda som si ho zmenila... 😃
ja akosi nič nestíham dnes som vás čítala trošku dozadu ale k PC som sa dostala až o 23,00 dúfam že zajtra to bude skor. :-| ejka tá téma je zaujímavá a rada by som si skecla s tebou o tom,lebo tie brzdy/niektoré/ na tej sociálke nič nevedia alebo ti každá povie niečo iné...ja som tam kvoli tomu pripoisteniu bola už 3krát...platím si to ale uvažujem o zrušení,po tom aké mi dali informácie... :-|
ja som tiež trošku nascípaná a pobolieva ma hrdlo,dúfam že to prejde 😞 budem sa snažit zajtra sem dostat skor,lebo už som s vami nekecala ani nepametám... 😉
tak sa majkajte a opatrujte sa!!!papa
...konečne som prišla na heslo,teda som si ho zmenila... 😃
ja akosi nič nestíham dnes som vás čítala trošku dozadu ale k PC som sa dostala až o 23,00 dúfam že zajtra to bude skor. :-| ejka tá téma je zaujímavá a rada by som si skecla s tebou o tom,lebo tie brzdy/niektoré/ na tej sociálke nič nevedia alebo ti každá povie niečo iné...ja som tam kvoli tomu pripoisteniu bola už 3krát...platím si to ale uvažujem o zrušení,po tom aké mi dali informácie... :-|
ja som tiež trošku nascípaná a pobolieva ma hrdlo,dúfam že to prejde 😞 budem sa snažit zajtra sem dostat skor,lebo už som s vami nekecala ani nepametám... 😉
tak sa majkajte a opatrujte sa!!!papa
ahojte, vonku otrasne prší 😞
dnes sme boli s tými papiermi na adopciu a do troch týždňov sa nám ozvú kedy máme začať psychologickú prípravu, tá bude trvať asi pol roka a potom si môžeme pozrieť detičky ktoré sú na zoznamoch na adopciu, ak si nevyberieme, budeme čakať, chceli by sme novorodenca a pani povedala že na novorodenca sa čaká 2-3 roky, ale možno sa nám zapáči nejaké do roka a bude to aj skôr, zatiaľ sa budeme psychologicky pripravovať 😉 🙂
dnes sme boli s tými papiermi na adopciu a do troch týždňov sa nám ozvú kedy máme začať psychologickú prípravu, tá bude trvať asi pol roka a potom si môžeme pozrieť detičky ktoré sú na zoznamoch na adopciu, ak si nevyberieme, budeme čakať, chceli by sme novorodenca a pani povedala že na novorodenca sa čaká 2-3 roky, ale možno sa nám zapáči nejaké do roka a bude to aj skôr, zatiaľ sa budeme psychologicky pripravovať 😉 🙂
mata, dík 🙂
drzkosa to ťažko povedať, ideme ešte na 4IVF, ale sme sa už rozhodli aj pre adopciu a ja už nemienim čakať či sa mi raz vlastné dieťa podarí, ak sa podarí dobre, ale aj tak si aspoň jedno adoptujeme, takto sme sa rozhodli, a ak sa vlastné nepodarí adoptujeme si ešte jedno 😉 🙂
drzkosa to ťažko povedať, ideme ešte na 4IVF, ale sme sa už rozhodli aj pre adopciu a ja už nemienim čakať či sa mi raz vlastné dieťa podarí, ak sa podarí dobre, ale aj tak si aspoň jedno adoptujeme, takto sme sa rozhodli, a ak sa vlastné nepodarí adoptujeme si ešte jedno 😉 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli