Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
...honey777 a kde sa túlaš??? ked si tu nebola... 😵 a ten trik to neviem ja som PC antitalent... 😀
je to strašne zdĺhavé a stáva sa mi, že než odpíšem, tak už je tam plno odpovedí a akosi sa potom strácam...a to som si myslela, že len ja s tým mám problém 😀
honey jeeeej aj ty si z ga?ja priamo z ga...
ja idem von z temy a potom znova spat-jak cvokino. 😀 😀 😀
lubka506 ani mna to uz nebavi ale beriem to tak ze musim a hotovo. a predsa su to len cca 2minuty...
lubka0506 no túlala som sa v robote 😎
mata, ja som momentálne v dolnej strede, ale vyrastala som v ga...aký si ročník ???
honey ja som 1980.(starena) 😀 😀 😀
lubka506 ty si bola u p.Kopacovej?ja sa tam chystam v pondelok,mala som ist zajtra ale nieco mi do toho prislo tak az v pondelok.poradila ti? a s cim si tam isla?ja neviem ze co jej mam povedat...
ano mata bola som u nej v auguste...milá žena... 🙂 dala mi čaj,mám si robit obklady,a sedacie kúpele...Povedz jej čo vieš,inak to ta v tej rýchlosti všetko nenapadne ale hlavne jej povedz to čo ta najviac trápi...
bobjan dík, tak to si moc nepomohla 😀 😀 😀
mata, že starena, tak to ja som čo 1979 😵 , povedz jej, aký máš problém...
asi si to napisem na kusok papiera.tampapier vytiahnem a precitam 😀 😀 😀 a pomohli ti tie obklady-ved to je uz 2 mesiace tak by to uz mohlo zaberat...,nie?a caj pijes aky?
brucho ma bolí, ovulka sa hlási, už by sa konečne mohli tie potvorky dať dokopy 😎
mata no prepáč že starena ja som 1979 a na starenu sa necítim 😀 😀 😀 teda ako kedy... 😀 ...bobjan musím si ho zajtra kúpit hovorila mi o nom ale ja som rozumela že ho mám pit po tom ked ten od nej dopijem...
honey čo tu teda robíš? ovulka na ceste a ty na koníkovi...skoky do postele alebo na iné miesto... 😀
mne ona nedala čaj, lebo už nemala a tak mám ten gynastan...
vy stareny počúvajte, ja som tu asi najstaršia, tak klídek a nohy v teple 😀 😀 😀
ale ja som nepisala ze si starena ty ale ja.ja sa tak niekedy citim 😀
honey a kam si chodila do skol?neodpisala si mi
baby nevadi ked raz porodime a budeme mat krasnucke deturence tak omladneme o 10 rokov... 😀
baby ja koncim.idem nieco jest.odkedy beriem clostyl ja tolko jem... ☹ ☹ ☹
ahojte...

vieš ja som si jeden čas merala skoro 3 roky,potom ma to prešlo...teraz len podla hlienu..