Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
ja pojdem tiež spat...dobrú noc všetkým... 😵 😵 😵
Ahojte krásne, mladé tridsiatničky 😎 , žiadna tu dnes nieje ??????
ahoj ja som tu... 🙂 Ako sa máš?
ahojte baby konecne piatok....
honey aj ja som chodila na SNP.no a este mi povedz ze sme boli spoluziacky a hned tu odpadnem...
ahoj lubka, tak aspoň niekto, zajtra idem do roboty na celý víkend a prídem až v pondelok, takže tak ☹
a ty ako ? Víkendík voľný pred sebou ? Čo sa chystáš robiť v tomto katastrofálnom počku ?
ahoj maťa, no myslím, že spolužiačky sme neboli, ja som končila v 1993,
ahojte baby. Teplomer mám kúpený a zajtra začínam merať. Držte mi palce.
Mata - o koľkej ráno cca meriaš. Musím merať každý deň presne v tú istú hodinu?
áno lubka, treba merať v tú istú hodinu, skôr než vstaneš z postele, aby sa telo neprehrialo alebo neochladilo, teda neochladilo, ale má nato vplyv aj keby si bola chorá
a keby som o nejaku pol hodinku prešvihla tak by to už nebolo ono?
honey aha tak ty si o rocnik starsia,ja som koncila v ´94.ale mala somspoluziakov aj r.nar. 1979.
lubkabb ja meriam o pol siedmej.minuta hore-dole...ale mala by si merat v tu istu hodinu,a ked nahodou nestihas alebo zabudnes tak den vynechaj.nic sa nedeje.ale snaz sa vynechat co najmenej...
alebo ked zmerias napr o hodinu neskor tak do grafu zapis aj hodinu kedy si ju merala.
aha, ďakujem...grafy budem riešiť neskôr. Musím to najskôr preštudovať. Možno si najskôr začnem robiť vlastný a potom preštudujem tú stránku.
lubka graf sa da vytvorit na stranke fertility friend,ale ako s tym ti neporadim,lebo aj mne ho vytvarala jedna mila babenka z MK.keby mi ho nevytvorila tak ho ani ja nemam. 😢
skus tu stranku a uvidis....
lubka, nelám si stým hlavu, rob si svoj graf hoci aj v menštr. kalendári, a je potrebné, aby si aspoň 2-3 mesiace merala, aby si mohla nájsť ten približný deň ovulácie, aby si spoznala svoje telo, z 1 mesiaca to je nepresné, bo fakt môžeš mať akurát stres (mení teplotu), alebo budeš akurát chorá. A hlien ovulačný nemávaš, alebo citlivejšie bradavky ? ?
mata a kam si išla po základke ?
na ucnovku-najvacsia chyba v mojom zivote,ale co uz?stalo sa... 😢
kdeeeee steeeee babyyyyy????
už som tu, bola som spraviť manželovi desiatu na zajtra do práce, mata, prečo najväčšia chyba života ???
lebo som sa ucila dobre (na 1 a 2)a vybrala som si ucnovku.pamatas si Rozovu?ucila Slov,jazyk a ona mi povedala ze ona ma nechape ze s takymi znamkami idem na ucnovku a ze to budem lutovat...a lutujem...
pamatám Rozovú, tá ti boal aj triedna ? Tak to teda je fakt na lútosť ☹ , ale už sa s tým nedá nič spraviť, my slím dorobiť si maturu...
nie ona mi nebola triedna.len ma ucila.
ja mam maturitu.spravila som si hned po skole.nastastie...
ja som tiež tu.
honey - práve že som mala celý mesiac neplodný hlien - hustý, krémový a lepkavý. Bradavky cítim skoro stále v poslednom období. Tak mi už asi len tá teplota ostáva a ešte sliny 🙂
mata - ja som si čítala odpoveď jednej magistry na jednej stránke, ked som sa jej pýtala na užívanie toho Sarapisu a meranie BT. To ona ho odporúča - po vlastnej skúsenosti. Ináč ona vyučuje metódu merania BT. Pošle mi elektronický formulár a môžem jej ho zasielať mailom a ona mi pomôže s vyhodnocovaním.
no vidis lubkabb super...budes si to zapisovat do grafiku a budes to mat jednoduchsie.inac ja si to zapisujem aj na papier....
mata, zabudla som dať za moj posledný príspevok otáznik, ten tam patril, ale pochopila si ma. Tak prečo lutuješ ? Sprav si výšku...kto ti bol triedny ?
triedny mi bol Hosnedl.a tebe?
jaj ja vysku? myslim ze by som ju zvladla len nemam love...mohla by som ale len externe...
lubka, ve´d uvidíš, fajn, že ti s tým pomôže erudovaná osoba. píšeš v poslednom období, koľko ? nemôžeš byť tehu ?
baby idem len niečo zhltnúť, kým nie je veľa hodín...o chvíľu som späť
lubka, tak dobrú chuť.
Hosnedl ??? Ten bol postrachom SNP !!! Mne bola ženská, teraz rýchlo si nespomeniem meno, menšia, učila fyziku. Na mená nemám pamäť 😒
Ve´d externe, aj ja som tak študovala. Nie na každej škole sa platí. A Sládkovičovo nemáš ďaleko, teda neviem aký odbor by si chcela. Naokolo je dosť škôl

už nie, akurát sa manžel uráčil prísť domov , dopozeráme Panelák a ideme kuknúť nejaké DVD. a možno aj poistiť ovulku 😎 , prajem krásny zbytok večera