Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
teraz som volala, takže utz sa koná dnes o 16-tej 😉 no ja teda neviem, z čoho to bolo, ale volala som aj p.Anke, ale nedvíhala mi vtedy a potom som už nevolala 😕
puska, ja som len volala, či dnes bude utz a robia ho až po 16-tej 😉
a to hoci malo byť čo??
hoci znamena ze ziadne niejake priznaky ani mrchy ani tehu nepocituje ☹ 😀 ine zhraniecie je nemeckoooo 😀
vydala som sa za nemca, ale on je taky slovensky nemec, narodil sa totiz na sk a ked mal 10 rokov jeho rodicia odisli do nemecka, takze pohoda doma rozpravame krasne rodnou slovenskou recou 😀 ale nie je to najlepsie, keby sme rozpravali nemecky tak bych vedela nemecky ovela ovela lepsejsie...hm...smola...
nie cosi, ja som nikdy nemyslela ze skoncim v nemecku, to bola strasna nahoda, my sme sa spoznali v usa, on bol u jeho sestry a ja u kamaratky a akosi vietor zafukal a stretli sme sa a laska na prvy pohlad a pak sme sa o rok zobrali a prisla som zit do DE 😀 skoro ako v rozpravke, ale zaciatky teda ani nahodou take neboli 😠 ale prezila som... 😀 😀
puska fíha?? to je sila, ... slovakonemec a slovenka sa stretli v USA, tý brďo 😀 😀 😀 aký je ten osud, že??
no muselo to byť ťažké, to hej..zvyknúť si v cudzej krajine...
ou je, iny kraj iny mrav, no ale postupne som si zvykla a teraz sa tu pomaly citim lepsie ako doma, a najhorsie je ze viac viem veci vybavit tu ako doma na sk, lebo ani neviem ako to tam funguje kedze ihned po vyske som odisla 😅 a ty ako kde si??? a ako dlho si s tvojim m??
no to je ... ja by som hneď išla niekam bývať, ale zostala som doma... kde som? no tu som 😀 bývam v okrese Žiliny..
s mojím m žijeme spolu 6,5 roka, zobratí sme...v januári bude 5 rokov...
pracuješ tam v akom odvetví?
ahojte baby ste tu????? ja asi chodim v nespravny cas,lebo tu nikdy nikto nie je-.... 😢 😢 😢 😢
ahoj mata, ja som choručká, vieš? A tak skoro celý čas ležím v posteli. Teraz som len na chvíľočku nakukla. Si tu?
baby, tak som dnes bola na tom utz a je na pííííííp, mala som síce mrchu v tom čase ako som mala to jedňové krvácanie a dva dni špinenia , ale všetko tá mrcha nešla von, ale do pravého vaječnika 😢 😠 😠 takže neviem čo bude ďalej, dúfam, len že mi ho nevezmú....aj keď je nepriechodný je mi na prd...ale uvdime...som volala aj pani Anke.. 😢 ja neviem...
dobre ranko babule.... prepac bobjan, vcera som sa pak zamotala v praci a pak som uz utekala na vlak domov 😎
och chuda moje bobjan, tak hadam sa to niejako vyriesi s tym tvojim vajecnikom, v kazdom pripade keby ti ho aj zobrali tak mozes otehotniet aj s jednym, nie??? joj drzim ti palceky aby vam to vyslo a nepodliehaj zlym spravam...uvidis ze pak to vyjde...lebo zelaj si a bude ti to splnene 😉
dobré ránko 😉 to ništ.. ja som včera u dr. čakala vyše hodiny a tak dlho som ešte sondu z utz v sebe nemala ako včera 😝
ďakujem za povzbudenie 😉 dá sa aj s jedným otehotnieť, to je pravda...
raz som mala, takú malú som mala kedysi, ale hoooodne dávno, praskla pri mrche a zmizla
inak co ti povedala pani anka??? sakra, mas to teda ty za neplechu v brusku 😉 ale nevadi, stastie je ze druhy funguje ako hodinky a to je super!!! 🙂

ja tak pomaly, cakam v nedelu pondelok na mrchu.... 😉 tak veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😎 😀 zenedojde....