Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
s tými plodnými dňami som si nie istá ☹ čo či myslím vážne? farmárčenie? som sa namotala...za to môže moja sestra
...hm graf dobrý...ale ja sa v tom aj tak nevyznám 😀 😀 😀 ale nie...to budeš nanho čakat?...čo robí ked chodí tak neskoro?
...tak to potom nebývaš na byte?... ale nemáš tam psov...ak budeme mat tak ti pošlem... 😀 😀 😀
nastavovača linky v jednej automobilovej fabrike...vyrábajú brzdové systémy...robí na smeny - ale zas lepšie, ako keby mal chodiť preč na týždňovky
...aha samozrejme že je to lepšie ked ho máš doma ako by mal byt preč...ja sa teším na stredu príde mm po 10 dnoch...to bude noc... 😀 😀 😀
ahoj katka...s bobjan som písala v téme bylinkárka kopáčová a bobjan má pred zákrokom...
no mojka ja som tu vcera bola,ale ty nie ☹
uz si zdrava?
ja som bola u dr.a ma cely tyzden dovolenku.myslela som ze ma picne...
mozem k nemu slapat o tyzden v pondelok.
vcera som si prvykrat robila naparovacku.dobre som aj ja aj byt smrdel od cesnaku.este ze to mam robit kazdy druhy den.potom som sa musela osprsit...
a ty ako?
no ja asi tak že mrcha asi príde skor ako moj manžel... ☹ ...to mohla byt noc... 😀 😀 😀 zajtra idem na kontrolu...už mi je lepšie...
Ahojte,
Katka, ďakujem ti moooc pekne 😉 Ja z práce nestíham, koniec mesiaca, behanie po dr. 😝
Zajtra som v práci, tiež len ráno do 10.00 a potom valím na ARO... 😖

mužík príde až pred pol nocou ☹