Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
skus si ho vytlacit ak mas kde... 😉 a ak nie tak asi nakresli.
...mata tak 2 v 1???? 😀 ...lubi nesonduj cez kamošku zožen si číslo na neho a opýtaj sa ho to priamo. ...my sme dnes zo švagrinou zhánali gyndoša, lebo ona chodila k tomu čo ja a povedala že už tam nepojde...a na rovinu sa ho opýtala že či by ju nezobral tak jej povedal že nech zavolá sestričke a povie že sú dohodnutý...
boze ale som mudra 😀 😀 😀
no, nemám tlačiareň a skoro ráno to nebudem mať kde vytlačiť. Tak asi nakreslím ... Ma vysmeje...
neboj nevysmeje ved má 70... 😉
nevysmeje!!
ja som tiez brala minule graf a vies co mi povedal?ze este taketo nevidel a ze som prva co mu taketo nieco priniesla.no chapes?
aspoň uvidí, že to myslým vážne.
kde nám zmizli ostatné baby??? no ja pojdem tiež o chvílu ordinovat... 😵
lubkabb, podla mna ho vymen co najskor. cas bezi a ak ti ma iny lekar pomoct, netreba to odkladat. a ako pise lubka 0506, neries cez kamosku, skus tam zavolat
jasne lubibb len mu to zober...a povypytuj sa.inac ja ked k nemu idem tak si musim pripravit v cakarni otazky lebo vnutri na polovicu zabudnem.pripadam si jak cvok ☹
veď aj ja zabúdam...musím zistiť to číslo, lebo má novú ordináciu a tá kamoška tam ešte nebola. Ale ja sa už teraz určite rozhýbem.
...mata to poznám a ešte polovicu aj zabudneš povedat... 😵 čím to je ???? ...asi stárneme... 😝
lubi asi hej sme stare 😀 😀 😀
uz som rozmyslala ze si to napisem,ale zas aby som tam pred nim vytahovala papierik tak by som vyzerala jak debil.
...no sme staré ale humor nás neopúšta... 😵
baby ktorá to robila chute s čokoládou???
veru staré, o 8 týždňov mám 30! To je hrôza.
presne ako pisete, s vekom nam asi ubuda pamat. pred rokmi to bolo ovela lepsie 😀
...to nevadí ved preto sme v tejto téme... 😵
no to ano, ale este aj k lekarom by sme mali chodit s notebookom, aby sme si vedeli vsetky tie veci pripomenut 😀
lubi506 jaaaaaa som jedla coki ale uz som ju zjedla 😝 😝 😝
lubibb blizi sa ti to!!!ja mam az v juni... 😉
...no to s tým notebookom je dobré... 🙂 ....mata ja som si musela otvorit snickers...mnaaam 😵 a zajtra neoblečem gate... 😀
no kocky, pre dnesok sa lucim. musim ist vyvesat pradlo, potom sprcha a veget 🙂. tak prajem prijemny vecer 😉
snickers? mnam take mozem.sice ja mozem vsetko sladke a vela,vela,vela...okrem rumovych praliniek... 😝
tak sa maj papa... a o chvílu pojdem aj ja zajtra sa stretneme 😵
tak sa majte baby...držte palce k dr. Pa zajtra.
...ja mám z praliniek rada ten rum 😀 😀 😀
makda ahoj a pekny vecer.
baby idem aj ja.musim sa ist venovat mm,uz ma nenecha na pokoji.a potom ide panelak...ahojte zajtra... 😉
aj ja idem do sprchy a k teelke... 😵 Tak zajtra ...papa...a dobrú noc... 😵
Ahojte baby, dnes tu nikto nie je? ☹

lubibb jasne treba vymenit.to neznamena ze ked bol dobry ked tvoja mamina rodila tak ze je ok aj teraz...ja neviem ale ja by somho asi menila za mladsieho.