Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
no prosím pekne ja som si navarila úplne obyčajný pigi čajík s medom a živým citrónom 🙂 taký mám strašne rada.
ale samozrejme ho striedam aj zo zeleným čajom, ovocným a aj bylinky mám rada. S mužom chodievame zbierať repík, prvosienky, šalviu, mätu ...
ja si tiez zvyknem varit vecer caj, teda mm mi vari. davam si teraz po novom biely s hnedym cukrom a citronom, mnamky 🙂
lubi, je velmi dobry. ja zvycajne pijem zeleny alebo cierny, ale tento je teraz top 😉 . je sice dost drahy, ale velmi chutny
ahojte baby...pripajam sa k teme. som mala 30tku v septembri, v oktobri sme mali svadbu...a už asi od mája sa snažime....a zatial nič 😒 ale som optimistka, tak sa nevzdávame 😉
niekto ma tu vygumuje ked robím reklamu...ten je tiež drahší ale stojí za to...teraz mi chutí aj Gynastan-ženský...
sestre sa podarilo po skoro 2 rokoch uplne prirodzene, v nedelu sa jej narodila dcerka barborka 😀 a má 32 tak verim že aj nam sa podari čoskoro...
Ahoj babulky 🙂 Už som tu ,trošku som si schrupla asi dve hodinky...poviem vám to bola noc...to je hrozné ked nemože človek spat...manžela mám doma ale venoval sa mi len doobeda... 😵 vy ste asi všetky v práci...stavím sa neskor 😵
ahoj lubi uz si zdrava?
ano uz som doma.ja robilm do 16.00 a o 16.05som uz doma 😀 😀 😀 ja sa ponahlam domov... 😀 😀 😀
v praci celkom v pohode.dalo sa .konecne zajtra piatok...
a ty ako?mm mas doma...takze teraz ste si vzacny vsak?
ahoj lubi konecne niekto.lubka 506 asi niekam zmizla asi sa lubkaju s mm.
dnik v pohode.a ty?
aj mne to dnes ušlo celkom rýchlo. A už sa konečne blíži víkend. Ale môj mužíček je nejaký chorý, cez víkend budem asi robiť sestričku 😉

lubka aký čajík si si dala?