icon

Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa

makda
1. okt 2009

Ahojte snazilky 🙂

myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .

lubkabb
11. nov 2009

ahoj lubi...pozerám, že vy už nakupujete darčeky..ja ešte nemám ani páru, čo kúpiť ☹

lubkabb
11. nov 2009

Už to vidím, že budem kupovať zasa na poslednú chvíľu - 23.12.20009 😀 Ale nie, posnažím sa skorej. Ako prvej nakúpim sebe, sa poznám 🙂))

lubka0506
11. nov 2009

no učit sa to budem neskor...chcem si to pozriet celé...ja som len minulý týžden spomínala že som tam hodila dátumy a vyšli mi plodné dni od piatku do nedele...a to som mala mrchu...blééé 😀

lubkabb
11. nov 2009

Kde si?

lubkabb
11. nov 2009

o čom to vravíš? o Jonášovke????

lubka0506
11. nov 2009

podla mna ti povie že ak to bude nedela tak máš príst v pondelok... no to ja zasa budem sebe kupovat ježiška ako poslednej ked ma k tomu mm dokope... 🙂 ale ked budem posledná,tak nech to stojí za to... 😀 😀 😀

lubkabb
11. nov 2009

aha, už som si prečítala na predchádzajúcej strane

lubkabb
11. nov 2009

tak už ti drahý odišiel, kedy sa najbližšie vráti?

lubka0506
11. nov 2009

príde o týžden v stredu,lebo vo štvrtok ideme do Blavy... ja si musím nacápat masku zajtra...lebo som ako strašidlo... 😝 😀 😀 😀

lubkabb
11. nov 2009

Ozaj, zajtra sú narade vlasy, kúpila som si farbu. Mám už konce odrastené. A budúci víkend ideme na tú svadbu, takže treba...

lubkabb
11. nov 2009

Lubi, máš skúsenosti so škrobením košelí? Zajtra idem mm oprať a naškrobiť košele. Ešte som nikdy neškrobila. To ich po opratí len namočím do zriedeného škrobu s vodou a potom dám vysušiť?

lubkabb
11. nov 2009

Dúfam, že to nepreženiem a nebudú ako betón 🙂

lubka0506
11. nov 2009

😀 😀 😀 jééé na svadbu, tak ty sa pojdeš zabávat...ja pojdem asi na druhý týž. na melír...uvidím ako stihnem 😕 a čo oblečko na svadbu?

lubkabb
11. nov 2009

Musím ísť ešte poriadiť kuchyňu trocha. A potom si pôjdeme s mm konečne ľahnúť. Tak prajem dobrú noc.

lubka0506
11. nov 2009

ano presne tak,nedávaj tam toho nejako strašne vela-zlatá stredná cesta...neboj nebudú ako beton... inak teraz íst na svadbu to sú riadne pálky....sv.dar, oblečenie, do venca....ale aj tak by som išla...

lubkabb
11. nov 2009

No idem v čiernych nohaviciach a tope - ten je červeno, čierno zlatý - taký trblietavý - taký pekný, so zaujímavými rukávmi.

lubka0506
11. nov 2009

ved vlastne ja už spím...dobrúúúú 🙂

lubkabb
11. nov 2009

no to mi teda hovor. To idem kamoške, s ktorou sa poznám od škôlky. Býva blízko mňa a kamarátime sa celý život. Teraz čaká dvojičky, tak robia svadbu narýchlo. A ešte pristavujú k rodičovskému domu, tak jej sa hlavne peniažky zídu. Takže sa nejdem trápiť s darom. Ešte nejaký pozdrav a kytica.

lubkabb
11. nov 2009

Dobrú noc, pa pa pa 🙂

lubka0506
12. nov 2009

halooo je tu niekto? 🙂 ja som vytažená...čistím koberce...ešte sa stavím,chcela som posunút tému..... 😵

mata1001
12. nov 2009

ahoj lubi ja som...uz necisti,budes ich zajtra ked my sme v praci...pod kecat... 😀 😀 😀

lubka0506
12. nov 2009

ahoj matka si ešte tu? 😵

mata1001
12. nov 2009

jasne vsak ja ta tu cakam... 😉

lubka0506
12. nov 2009

ako bolo v práci? ...ja si užívam posledné dni volna,doobeda som bavila Zuzku,potom sme lúpali orechy a tak... 😅

mata1001
12. nov 2009

v praci?no bola vyplata... 😀 😀 😀 a kto je Zuzka?

lubka0506
12. nov 2009

neterka...vládala si tú výplatu uniest? 😀 😀 😀 ...a bola poriadna?...už vieš na čo ju minieš?... 😀 😀 😀

lubka0506
12. nov 2009

ja sa trošku "zušlachtujem...lakujem nechty a nacápala som si masku... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata1001
12. nov 2009

vyplatu?uniesla zas az tak vela to nebolo.vyplatim splatku na auto,lupim darceky na vianoce aspon cast a uz vyplatu nemam...

myslis ze ti ta maska pomoze? 😀 😀 😀 😀
ja idem v pondelok ku kozmeticke a v stredu ku kadernicke...takze aj ja budem krasna 😀 😀 😀 😀

lubka0506
12. nov 2009

potom hod foto... 😀 chcela so íst na melír ale neviem kedy.... 😀

mata1001
12. nov 2009

a akej farby mas vlasy?a aky melir do nich?
ja som bola dlho dlho blond ale padali mi vlasy tak som si dala hnedu aby som si uz nemusela farbit.

a vsimas ze zase sme tu len my dve? 😠