Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa
Ahojte snazilky 🙂
myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .
no aj ja som počula, že ju môžu snažilky piť len po ovuláciu. Potom radšej nie, lebo vyvoláva sťahy maternice.
tiež tu bola o alchemilke celá téma popísaná. Alchemilka - pomocnica žien...tak nejako sa volala.
no ano, je to naozaj dobra vec, a za skusenie nic nedas, ale ked sa ti nechce, neznasilnuj sa 🙂
kocik som este nepozerala, zatial iba satky na nosenie babatka.
tak sa zda, ze ano, aj ked uz by som najradsej isla niekam von sa prejst, do lesa napriklad 🙂 len este nemozem, som stale na PN a ak by prisla kontrola, bol by pruser.
a co ty mas v plane?
no ako som písala, budú tu baby. Ak bude pekne tak sa pôjdeme prejsť von. Keby bolo tak ako dnes - u nás pekne svietilo slniečko.
práve som čítala jednu fakt nechutnú tému, aj ju admini zamkli.
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Fakt je divná tá annamary.
no ako sa vystatuje svojím príjmom, životným štandardom, robí si posmech s mamičiek, čo musia vyžiť s rodičovského príspevku. A pritom robí na videochate v spodnom prádle. Má dvojičky a vychováva iba chlapčeka, dcérku dala mamine. A fotky má v albume viac menej iba so synčekom a bomba je posledná, kde sú oni traja a má názov že Rodinka 😠 🤐
Ja by som to ani nedokázala oddeliť detičky a v podstate sa vzdať dcérky. Je mi z toho fakt nanič.
jezisi! to mi ani nehovor! aj keby co bolo, vychovala by som si ich obe... a tiez by sa mi hnusilo robit na erotickej linke, alebo videochate. to je fakt nejaka nechutacka. a ma aj nejaky komlex, ked sa takto posmesne vyjadruje o ostatnych zenach a maminach... ju lutujem...
och! pozrela som si tie fotky... take krasne dievcatko ma a ona sa ho vzdala? nechapem takychto ludi... ☹

ale pripúšťam, že je to dobrá vec.