Prerušili by ste snahu o dieťa alebo nie?
Ahojte. Jedno dieta mame, podarilo sa ihned. Planovala som retazovu matersku a akosi naivne som pocitala s tym, ze to tak pojde aj pri druhom. Zial, presiel takmer rok a nedari sa nam. Cca po pol roku som otehotnela, no potratila som v 8tt. Odvtedy nic. Syna planujem dat v sept. do skolky. Zamestnanie si musim hladat nove. Planovala som, ze zacnem hladat nieco, kde nastupim az v septembri, no naskytla sa mi prilezitost na pracu skor. Teraz riesim co dalej? Ci mame prerusit snahu o dieta alebo pokracovat... na jednej strane nechcem cakat a spoliehat sa na to, ze to o 2-3 roky, ked sa k tomu vratime, vyjde. Na druhej strane, co ak otehotniem takto v zaciatku? Bude to dost nefer aj voci zamestnavatelovi. Co by ste robili? Ja sa snazim byt vzdy zodpovedna a nechcem vyzniet zle, manzel zas tvrdi, ze sa na to nemozem tak viazat, ze teraz nastupim do prace a aspon na 3r to odlozime.
P.S.: Praca, ktora sa mi naskytla nie je uplne "konecna zastavka".
@anonym_autor chod do prace a snaz sa o dieta. Nastup syna do skolky ti aj tak do vsetkych planov moze obrazne hodit vidly.
@anonym_autor ta snaha moze trvat dalsi rok aj viac. Chod do prace. Mala som to podobne. Otehotnela som az ked som sa mala vracat do prace, dovtedy nic a rovnako sa nam prve podarilo na prvy sup tak som cakala ze druhe pojde rovnako rychlo. Skuste sa dat povysetrovat, ci nenastal nejaky problem
@anonym_autor tiež by som to riešila tak, že by som sa neviazala úplne. Teraz ak sa vám nedarí, tak nastup do práce a kde je napísané, že sa nemôžete snažiť. Keď otehotnieš budeš to riešiť potom.
Pracu odkladat nechcem. Nastupit chcem urcite. Skor premyslam, co s tou snahou o druhe dieta. Ci to prerusit a zacat si davat pozor alebo to nechat na osud.
Praca a babatko nechaj nech pride kedy ono chce 😉 fer ci nie voci zamestnavatelovi. Mozes si zlomit nohu a si odstavena na 2mesiace. Ani to by nebolo fer.... stane sa. Zamestnavatel ti dieta tiez neda.... pozeraj na seba co potrebujes tu a teraz ale aj na to co este od zivota chces 💪🏻
Ďakujem baby 🙂
Ďakujem baby 🙂
@anonym_autor ja by som nastúpila do prace a o babo by sme sa snažiť začali až keď by som niečo odrobila aby mi vyšla aj materská. Takto to plánujem ja, ak teda neotehotniem na reťazovú matersku, tak by som sa po RD vrátila do roboty a neskôr by sme sa opäť začali snažiť.
@anonym_autor ja by som nastúpila do prace a o babo by sme sa snažiť začali až keď by som niečo odrobila aby mi vyšla aj materská. Takto to plánujem ja, ak teda neotehotniem na reťazovú matersku, tak by som sa po RD vrátila do roboty a neskôr by sme sa opäť začali snažiť.
@anonym_ac38f3 myslim, ze narok mam, pretoze mne zamestnanie z predchadzajucej prace stale trva, avsak vratit sa tam nechcem a hladam nieco ine. Rodicak mi konci v novembri, tak mam cas este hladat ine zamestnanie. Tym padom chcem z dna na den prestupit, o com samozrejme terajsi zamestnavatel vie.

Muz ma pravdu,teraz ked sa budes sustredit na pracu,a myslienky pojdu inam,tak na to,aby si otehotnela ti staci 1krat,lebo uz nemyslis na babo ale na pracu.A psychyka je velmi mocna pani.
Mala som to rovnako,ja uz som bola zmierena s 3mi chalanmi,aj sme sa prestali snazit,aj som vsetky vecicky po nich dala prec,ze uz ziadne dietatko nebude.
A,raz sme si povedali hop alebo trop,a naozaj sa podarilo na 1krat,potom sme si zase davali pozor,takze moje myslienky uz nepatrili ci sa podarilo.Ale podarilo a bola konecne aj dcera.To iste sa nam stalo pri synovi poslednom,stacilo raz a je tu s nami uz 3rocky.
Drzim moc palce,myslienky hod na pracu a potom skuste znova a uvidis,ze sa podari.