Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii
Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
tak zkus o pár dní déle testovat znovu...
a jaký si měla test???
alzbeta.hod rapid clear (zelená krabička), my jsme se včera po tom výsledku už tak natěšili.. ☹
alzbeta.hod no další zkusíme v pátek a uvidí se 😉
mirenkam: jo určitě zkus. Já zkusím příští týden....
mám bolesti a včera jsem měla malé krvácení už jsem z toho trochu nešťastná... Nevím oč jde. Jinak já tentokrát po ovu taky špinila asi 3dny. Pak to přešlo. Dva dny klid a pak začali pobolívání břicha.
no, na jiných stránkách mi holky psaly, že je blbost, aby ti test něco ukázal 5.DPO...U toho testu píší - vysoká citlivost již 5-8 den po oplodění vajíčka...
Odpovědi: no všude na diskuzích doporučují testovat opravdu až před MS, protože uhnízdění bývá pokaždé jinak a dokud není vajíčko uhnízděné, tak testíky nemají cenu, musíš vydržet
je fyziologicky nemožné dostat pravdivý výsledek testu /ať už pozitivní nebo negativní/, oplozené vajíčko hcg NEPRODUKUJE, ten produkuje až placenta, jejíž základ se vytvoří až po zahnízdění v děloze, což 4. den po oplodnění prostě nejde, navíc nemůžeš vědět, kdy k oplodnění došlo, oplodnění nespadá v jeden okmažik s oplodňující souloží, může k němu dojít kdykoli po ovulaci a po oplodňující souloži, dokud jsou spermie a vajíčko živé, ale kdy přesně, to nevíš, takže si myslím, že rozumější bude počkat
Takže, kdyby to tak bylo jak píší , tak co si má člověk o těch testech myslet???U to 😠 ho testu píší - vysoká citlivost již 5-8 den po oplodění vajíčka...asi na nás nešťastnících chtějí jen vydělávat???
jo asi jo a taky se jim daří vydělat. Vždyť to je takových testů...
🙂 to máš pravdu 🙂 napře se pořád testuješ, kdy bude ta ovulace a pak zase jestli to vyšlo.
Nikdy se mi nestalo, abych u toho těh. testu viděla i tu druhou čárku nebo její náznak, tak to včera vypadalo tak nadějně, a dnes jsem se dočetla na netu o té rozmazané barvě pod papírem 😒 tak uvidíme, ono to jednou snad vyjde... 🙂
já o tom už taky četla... ale myslím že je to malá pravděpodobnost. hlavně testuj víckrát ať je jistota
jak dlouho se snažíte? 🙂
my? Už rok.
to mi začali tedy až letos někdy zjara, takže to je asi ještě celkem v pohodě...
jo to asi jo... jestli neotěhotním tak mám jít na podzim na gyndu preventivně a uvidíme co se bude dělat dál..
Ahojky
mscat, jj bříško roste, ráno mám trochu kulaté jak se vzbudím a odpol. už mám více kulatější-jím 😀
Ted už mám problém zapnout kalhoty, tak chodím v teplákách a sem tam si vezmu i kratasy.
Taky trička už mám pomalu malé, vylízá mi z něj pupík 😅 Takže v září si musím něco koupit většího. 😉
A jak vy užíváte miláčka? 🙂
haloooo, to tu nikto nie je ☹
Ako sa mate?
keksikuju ostosest 😅 , tak im drzme palceky, dobru noc 🙂
ahojky a krásný čtvrteční dopoledne... konečně zítra pátek
dobre ranko, babulky 😉
jak se ti daří monky
ahoj alzbetka..celkom to ujde, manzel ma 3 tyzdne dovolenku - zacal v pondelok, skoncila mi mrska a tak snazilkujeme 😀 😀 😀 😀...som zvedava, ako to tento mesiac dopadne, lebo zatial som naladena pozitivne 🙂 ....vela toho popisat nestiham, stale niekde behame, nieco vybavujeme 😨
..a meriam teplotku, len mam pocit, ze je akasi nizka 😖
...a ty ako? co nove?
zatím stále v očekávání... čekám co nám přinese tenhle cyklus. Mě teplota zatím den za dnem klesá... dnes 36,7 😖
Ahooojteeee 🙂
ahooooj
Ako sa mate???
36,7??? ja som mala aj 36,2 .... dnes rano 36,5
...ja uz tomu vobec nerozumiem, lebo moja bezna teplota (v podpazusi) je uz 3 dni 35,8 - 36,2. Kupili sme aj novy teplomer a to iste. A aj manzel ma nejaku nizku - 36,1....myslite, ze je blby teplomer? lebo potom musia byt vsetky - merali sme aj ortutovym, dvomi digitalnymi a ukazuju rovnako
monky, ja si myslim ze teplomer je oki 😉
no ale v podpaží bazálku naměříš jen hodně těžko
alzbetka, ja viem, nemeriam v podpazusi 😀 😀 😀 ...to len pre kontrolu, ci sa nezblaznil teplomer....viem ze bazalka sa meria vsade inde, len nie v podpazusi 😀
to jsem ráda..... 😀 😀 😀
Ahoooooooooooojte babulky, MISKA čo to tam vidímmmmmm že 5 tt, jááááááááááj strašne moc a z celého srdiečka gratulujem, nechodím sem často len sem tam a dneska tu nájdem toto, no paráda, veľmi ale veľmi sa teším s tebou miška, teraz mám úsmev od ucha k uchu čo sa tak teším,
no rozprávaj kedy vysiel testík, už si bola u lekára, no čo hovor hovor, tešííííííííííííííííííííím sa pa pa

ahoj holky, včera jsem si udělala těh. test, který je citlivý od 5. dne po oplodnění .Testovací čárka byla úplně slaba, 🙂 ale vidět tam šla.... Jenže jsem dnes na nějakých stránkách na netu četla, že u některých testů může být údajně rozmazaná barva pod papírem a že to těhu vůbec nemusí znamenat.. 😠 . tak to je síla takže asi zase nic . Už jste někdy něco takového slyšely? Já ne, v pátek si ho udělám znovu a snad ...mějte se a ahoj
😉