Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii
Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
holky tehule, jake uzivate vitaminy? Ja uzivalaa u Any mamavit a mela 3900g a davalo se to do souvislosti, tak nevim, co je na tom pravda, ale takove velke mimi uz rodit nechci. Mam zatim jen kyselinu listovou. A v kolika tydnech jsem meli na UTZ srdicko, ja jdu zitra a budu 4+4 a to e asi brzo:( tak doufam, ze me neobjedna a z na konec listopadu
@pejullka Mne doktorka doporučila Femibion 800, nic víc prý není potřeba 🙂 Já byla prvně na prohlídce 6+6 a nebylo vidět vůbec nic. Posílám odkaz 🙂 https://www.modrykonik.cz/diskuse/privatni-skup...
Ale ste sa rozrasli akosi 🙂 ja som zajtra tyzden bez mrchy a okrem zvysenej bazalky nemam stale nic, ani ten test .. kto ma rad prekvapenia? mame vela "moznych" darcekov 😀 (tehu, cysta, mimomaternicove tehu..) no nechame sa prekvapit 😀
GRATULUJEM novym tehulkam, v zdravi uzivajte 🙂
mala som 36.9 asi tak ako ma byt.uha tak to skvele ked ti vystupila.kedy cakas kramycky?
ja neviem preco ale tu na okoli som o tom ani nepocula.baby to spominaju tu dost casto.mne ak sa nepodari tak ma chce poslat hned na IVF

@lenisko1 a nema sa to merat len v posve?