Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii
Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
dievcata pekny vecer prajem 🙂 🙂 ako sa mame? ja stale niekde pred ovulkou ...tolko roboty mam ze nemam cas sa ani sledovat 😅 😅 😅 a zabudla som uzit femibion uz 2dni , take nieco sa mi este nestalo!!!!!! 😀 no co vam poviem ide to so mnou dole vodou...... 🙂
@nativanativa musim sa zas nastartovat 😀 😀 😀 mas nejaky dobry tip alebo aj typ?
kocky meriate si bazalnu teplotu, ja ovulaciu citim bolestami, myslite ze meranie je spolahlivejsie?
@meyby ked citis tak je dobre , ja som raz takto citila a urobila som ovu test a boli tam // kolajnice ..., takze je to na tebe 😉
@nativanativa ano citim, a ked som si urobila ovu test tak podobne ako ty pozitivny... 😀 a trikrat po sebe som si to takto vyskusala aby som spoznala svoje telo...a trikrat po sebe v strede cyklu v case bolesti ovulacia...mna len zaujimalo ze co je spolahlivejsie...
@nativanativa
no este jednu taku vetu ze mozes zabudnut tak tam dojdem a tak ti naplacam ze porad aj zabudnes ze si chcela zabudnut~!!!!!!!!
ja poznala ovu podle hlenu, porad byl tuhy a v den ovu bilkovy a ten den jsem otehotnela a to vim jiste, protoze jiny den sex nebyl, az za par dnu
ahojte babusky.vecer som tu nebola tak idem co ste popisali.je toho dost.dnes som 9 DPO .@meybyja myslim ze ani ovulacny syndrom neni spolahlivy lebo ovulaciu mozes citit ale ktovie ci sa nevytvori folik.cysta co mam problem s tym aj ja.vsetko musis sledovat,ja som sa teraz tiez na vypocet a bolesti v strede cyklu spoliehala a neviem ako zistit ci sa vajicko uvolnilo alebo ostala cysta.ale dufam ze ovulacia bola....
@nativanativa no chaloooo s tebou co sa deje žena moja? myslela som ze si väcsia priebojnicka, lebo takym dojmom na mna posobis....tak hlavu hore babika a ideme dalej, ty to prekonas...neviem co ti poradit, ale mozno este - kamoska je lekarnicka a spominala mi, ze v lekarni su nejake vaginalne tampony, ktore su niecim napustene a liecia takyto problem.... a este ma napadlo, ci ty sexualne abstinujes ked sa liecis... lebo pri tom gynoflore by ste si mali dat pauzicku 😒
@nativanativa u dokt je plagat z nejakou vodickou na vyplachovanie a neviem ci sa nevola rosalgin.to nie na to co mas ty?nebud smutna.ja mam tiez tusaka ze s toho nic nebude tento mesiac,(vlastne aj tento mesiac). 😢 ty mas vecsiu sancu a vela mesiacov pred sebou.ja uz nemam vela.
no je tu ticho,aj ja som navstivila zato inu stranku.dufam ze sa to rozbehne...zajtra tu nebudem mozno len chvilku nahliadnem.
tak som si navarila za misu halusiek (poctivo nahadzane! PRVYKRAT v zivote) s kapustou a slaninkou (kedze bryndza je nesplneny sen:o)) boze to tehotenstvo mi dava! ja ked na daco dostanem chut, musim to mat! minulemi vecer o 10tej muz robil zemiakove placky!! :D

@ktore ja tiez meriam v posve...