Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii
Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
ahojte trochu prispejem aj vam citkajte co saa deje v brusku http://www.starostlivostodieta.sk/0-tyzden/zati...
noja som mala dnes smutny den.. takze mi dosla mrcha,..dostala som o 3h velke bolesti.. no som mala pocit ze odpadnem... taketo krce som velmi davno nemala..a leje zo mna..no co vam poviem... ☹ velmi mi je zle...
dnes som kupila alchemilkovy cajik.. tak si ho pekne popijam....snad mi cyklus upravy.... 🙄
ahojte, chcela by som sa spytat - moze byt jeden z prvych priznakov ked cvicim zumbu - boli ma v podbrusku?
Je to taka ina bolest, ked som mala kedysi daavno zapal vajecnikov, skore to pichalo. Ale tato bolest je taka nezvycajna (pre mna).
vdaka!
ahoj holky muze neco znamenat zvysena teplota? krom toho ze by na me lezla chripka? 🙂
zenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy co je s vamaaaaa ?? sak to tu nezije , kde ste vsetky ,,,,,, som tu nebola tyzden a umrelo to tu alebo co ???

@betka20 a graf mas aky?