Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova to svokrovci ešte nevedia? ja som si myslela, že už hej...tak krááááásnu návštevu, hlavne to preži a nedokakaj sa z toho ako minule 😀 😀 😀 😀 😀 jasné, že budem dlho, už môžem, tak ale kámoške pred dvomi mesiacmi umrel tatino, tak nejak extra sa nezabáva, ale aspoň pokecáme konečne 🙂
@mata_ba no ja čakám tiež ešte minimálne do budúceho piatku, to už by som mala byť asi 12DPO,teda ak bola ovu to,čo som si myslela,a bude to aj 12 dní od nášho posledného sexíku...kokos,neznášam,keď je mm celý deň v práci,potom nikdy nič nie je...dúfam,že to dobehneme zajtra a v nedeľu 😠
@vavenecka uz sa pecie, plnku mam hotovu... je to rýchly kolacik, dufam, ze bude aj chutit 😉
@mata_ba nemám sa prečo uraziť ani nahnevať 😉 všetko je možné mojka, každá žena to cíti inak aj ja som mala tiež kadejaké príznaky keď som nebola tehu a najlepšie je to všetko nepriraďovať k tehu. ja som sa teraz pridala k tebe, tiež si myslím že bola ovu 19DC a do teraz mi ju neoznačilo, vidíš aká som kolegiálna 🙂 a tiež by som povedala že si mala ovu skôr ako ti ju označilo, možno táto zima nás podchladzuje 🙂 a ak ti býva takto zle mala by si zbehnúť za doktorom, porobí ti krvné testíky a možno aj HCG, neni to sranda lebo telo nedostáva vitamíniky, psychika vie urobiť veľa a inakšiu radu ako si to nevšímať a byť trpezlivá ti neviem dať a pokiaľ sa cítiš zdravotne zle treba ísť fakt k doktorovi,
@l_e_n_o_c_k_a ty si nejaká mega giga rýchla 😀 😀 to ti aj puding tak rýchlo vychladol? 😀
@vavenecka puding sa este chladi. maslo s cukrom mam vymiesane, pripravenu smotanku... a kolac za 5 min vyberam z rury 🙂 miesal za mna mixer 😉
@purina12345 ked mne je divnych par veci..prva vec,ze taketo stavy som nikdy nemala,teraz je to druhykrat...a az par dni po ovulke...druha vec,ze som nikdy necitila prsia,proste nikdy...a vcera vecer som si lahla ako obycajne a musela som zmenit polohu,lebo ma boleli prsia...dnes som si nedala podprsenku a dost casto ich jemnucko zacitim a su take otazene...a je mi divne,ze ma jemnucko bolia kusok od pazuchy...v pripade,ze by som bola naaaaaaaaaaaaahodou tehu,tam su nejake mliecne zlazy alebo nieco? 😕 a mas pravdu,mozno som len psycho 😀 ale snazim sa ukludnovat tym,ze som polroka vydata a odkedy pravidelne sexikujeme,upravil sa mi cyklus presne na 28 dni a toto vsetko je mozno este popritom zmena...a to vracanie,ak to neprejde do nedele-pondelka,zavolam dokimu a uvidim ako sa dohodneme 🙂 dakujem..si poklad
@vavenecka nic si z toho nerob,mna vcera mm vyhodil doma a isiel ku kamosovi hrat sa s lietadilkom,co som mu kupila na vianoce...a dosiel o stvrt na 11..a to o 10 chodime spat..
@mata_ba nemáš za čo moja, keď som bola tehu tak ma boleli cicušky, niekedy poriadne, no mňa začali až keď som to vedela, možno aj skôr ale nijak neobvikle, a najviac v noci keď som sa prehadzovala 😀 júúúj ako mi to chýba
a keď ste snažilkovali vždy tam je šanca 😉 držím ti palce
@l_e_n_o_c_k_a no veď preto,sa mi zdalo,že sa akosi rýchlo vychladil 😉 je to veru super rýchly koláčik, ja ho aj na sviatky viem robievať,nie je taký ťažký maslový 🙂
@vavenecka uz aj puding vychladol, korpus som dala na balkon nech mi rychlo vychladne, dufam, ze do 15:00 bude komplet hotovy 😉
a zistila som, ze som hladna 😎 uz som zdruzgala klobasku a teraz si asi pojdem nalozit granatieru... ty si nieco varila?
@lucecita nie oni ešte nevedia naši hej ale jeho rodičia ešte nie ved nebol nato vlastne ani čas ked som stale iba doma inak dnes mi povedal doky že ešte mi ten hematom nezmizol takže bud sa vstrebe a ja pojdem do robotky alebo ostanem doma do konca tehu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 lasko čo mysliš? inak ako nebola by som spokojna ak by som mala mať nieake komplikacie ale ked možem byť doma no nevyuži to 😀 , lasko a ty sa zabav dnes ... vykecaj sa poriadne
@purina12345 dakujem..aj ja teba..som zvedava ako to dopadne..ale urcite mrchou..dnes citim dost mrchovsky...ale aj tak dobre,nech len dojde 🙂
@kikaneu ahoj mojka...bola som na kontrole a všetko mám v poriadku a ukončenú maródku po jeden a pol mesiaci 😀 😀 😀 výpoveď podpísaná a utorok nastupujem do novej práce 😎 tak si ešte pondelok doma užijem a dneska sa idem s kámoškou vyvetrať večer na drinka, keďže som slobodná ako vtáčik bez sociálky a cez víkend môžeme konečne s mm na prechádzku ísť....júúúúúúúúj, aká som happy dneska 😀 a ty ako si ukončila pracovný týždeň? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ešteže je zima,ja milujem pečenie v zime,všetko hneď vychladne 😀 😀 ja som spráskala reis in blech,čo som včera robila(teda nezjedla som celý plech,len porciu 😀 ) a potom so dala ešte škoricové osie hniezdo 😠
@vardzikova mojáááá..aký ste krááásny v tom brušku.....som rada,že je všetko ok... 🙂 len sa držkajte..a malý chrustik nech pekne v brušku rastie 🙂 🙂
@vardzikova mojka aký hematom? moja, ak máš byť s mimim v poho, tak radšej ostaň doma koľko sa ti bude dať...kašli na prachy, hlavne buďte v poho 🙂
@mattuliatko30 ahoj moja..co nove?
@mattuliatko30 dakujem moja 😀 doky mi dnes ešte povedal že tam mam maly hematom .. takže čakame kym sa vstrebe 😒
@vardzikova neboj..to sa isto vstrebe...len nestresuj....krásnu fotečku ti urobil zo sona 🙂
@mata_ba ahoj..nič také..pomaly mi mrcha už bude končiť...zase prišla skôr..na 26 DC tak ale čakala som to..a ako ty? budeš teda testovať?...
@lucecita no ked som prvykrat špinila tak mi doky povedal že to su pozostatky krvy či čo ... no a preto mi dal aj ten duphaston ktory budem brať až do piateho mesiaca tehu ... a povedal mi aj to že je to všetko v poriadku len musim ležať .. aby sme došli až do vytuženeho cieľa takže ak sa nevstrebe tak budem musieť ležať až do deviateho mesiaca ... bude to riadna makačka ale ja to zvladnem kôli mojej fazuľke všetko 😀

@vavenecka takze mozem cakat dalsi tyzden..ach ☹