icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
11. feb 2012

@mata_ba no zlatko mas doma novy cas pre zeny? je tam nieco co by ta zaujimalo a mimochodom kedy si bola u lekara naposledy na ultrazvuk

chorucka
11. feb 2012

@vardzikova ahoj moja prosim ta merala si si teplotku az kim si neoteh. ?

purina12345
11. feb 2012

@mata_ba ahoj, skús si tú tpelotu 15DC zrušiť alebo discarded, ja som tak urobila a konečne mi ju správne označila http://www.fertilityfriend.com/home/purina 🙂

palculienka2011
11. feb 2012

caaaauteeee, hlasim 27dc, 13dpo a vcerajsi test negativny...dneska som preventivne ocikala ten isty, lebo mi bolo luto nacinat novy 😀 😀 😀 😀 😀 samozrejme nega, ale uspokojila som potrebu ocikavat papierik 😀 rozhodne sa dnes v noci, vacsinou dostanem v noci z 27na 28dc, akurat ze ideme na svadbu, cize celu noc pretancujem a neviem, co to so mnou urobi, tak ci tak, ak zajtra nic, pondelok rano ocikavam opat...

chorucka
11. feb 2012

@palculienka2011 ahoj ja som mala vcera neg.test dnes mi teplota klesla na 36.7 ak mrcha nepride tak zajtra asi testnem este raz 😀

palculienka2011
11. feb 2012

@chorucka a kolky si dc? resp. kedy necakas?zajtra ci pozajtra? a nemas graf, nech skuknem?

vavenecka
11. feb 2012

@franzziska hellou 🙂 ja vo svojom okolí našťastie momentálne nemám žiadnu tehuľku,ale mám kamošky,exspolužiačky,ktoré majú už bábo...a tak ja si naň rada počkám,len nech mu to netrvá dlho 😀 😀

vavenecka
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj lásenka 😉 konečne som sa sem dotrepkala,bola som kuchtiť u dedka,vstávala som 5:40 😠 😠 a keď som zas prišla do ZA,tak sme išli s mm do auparku a do tesca na nákup, potom som veci spratovala a hoďku som trčala v kúpeľni,ale už som hladučká,voňavučká,pripravená na všetko 😀 😀 a ty si čo dnes porábala? 🙂

vavenecka
11. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja som niečo podobné videla na ebay,ale nejako som sa tým nezaoberala 😅 keď zistíš,čo to je zač,tak daj vedieť 😉

franzziska
11. feb 2012

😝 @vavenecka hej dneska som zas mala nejaky divny vytok a neviem jeho povod, no co ti poviem...
a co si si kupila v auparku? 😀

bubacik5
11. feb 2012

AHOJTE BABENKY 🙂

chcem sa opytat tie co poznaju fertilityfriend, co znamenaju tie farebne oznacenia v kalendariku?

palculienka2011
11. feb 2012

@bubacik5 ahooj, neviem ti poradit, intuitivne si hovorim, cerveny ramik mrcha, tmavozeleny plodaky, bledozeleny ovula, ale nechapacka 😀 inac akoooooo?

vavenecka
11. feb 2012

@franzziska biely? či aký? kúpila som tielko v H&M a svetrík v GATE a nízke čižmičky v New Yorkeri 😉

mistisa
11. feb 2012

ahojte babenky 🙂 tak co mame nove? je nejaka tehu? 🙂

bubacik5
11. feb 2012

@palculienka2011 mna to tiez napadlo, ale to by bolo moc skoro ovulka... a tak da sa to. tt som si nemerala dneska lebo som bola prec...a uz sa mi nalievaju a bolia ceciky...aj ma pobolievalo brusko....asi co chvila pride....uvidime...zajtra si zmeram tt a ked uz klesla je to jasne. a ty ako?

palculienka2011
11. feb 2012

@bubacik5 obdobne, tt nemeriam, ale bolia ma prsia, aj ked je to divne, lebo do dnes boleli klasicky mrchovsky a ono sa mi to vzdy stupnuje ta bolest a potom praask, dojde mrcha a do hodiny od nej je po bolesti a dneska ma uz prsia nebolia jak keby som mrchovala...brucho neboli vobec, tak neviem ozaj, co si mysliet, ideme na svadbu dnes a zrovna v noci by som nemala dostat, tak uvidime, co z toho bude 😒

franzziska
11. feb 2012

@vavenecka NEW YORKER MAM RADA 😎 zas pisem velkym 😀 😀 😀 no vies ako som mala to spinenie, tak prd 2 dnami skoncilo..a dneska som si nasla dost vela cerveneho vytoku..po sexe 😖 akoze nechapem ked nebola ziadna gymnastika a ani nic 😕 😀 😀 😀 neviem co by to mohlo byt?

@mistisa ajoj 🙂 🙂

l_e_n_o_c_k_a
11. feb 2012

@vavenecka cau micik, ano vedela som, ze ides dedkovi kuchtit 😉 no chybala si tu velmi 😉 ja som sa dnes len tak motkala, neurobila som absoluuutne nic... teraz ma bol pozriet bratranec so zenou a dcerou aj rodicia boli, tak sme pokecali troska...
prajem vam prijemnu zabavu na plesíku, moc to z alkoholom neprezente 😀 a zajtra ta tu ockavam 😉 😉 😉 😉

zuzanka9999
11. feb 2012

@mata_ba tak ti budem drzat palce nech si tehu 🙂))) ja mam dnes podla testov ovulku tak musim svojho muza presvedcit na keksik, bo sme sa dnes pohadali :((((

kikaneu
11. feb 2012

@lucecita ahoj, no chlapi odišli niečo pred štvrtou a odvtedy sme doteraz upratovali....síce len tak zhruba, ale už sa to na kuchyňu podobá 😉 idem porobiť fotky 🙂 tak to som rada, že si dobre dopadla na drinku 🙂

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka nemam ☹ co je tam???a na ultrazvuku som bolaaa 13.1...preco??

lucecita
11. feb 2012

@kikaneu no tak to ste si teda mákli 🙂 veru porob, som zvedavá 😉 ja som mala dneska tak klasický deň, nič prevratné, ale bola som sa prejsť do kauflandu a k našim...ono to je super behať po vonku po 6 týždňoch 😀

kikaneu
11. feb 2012

@lucecita no, už som ich pridala na strechu, tak môžeš pozrieť 😉 to ti verím, ja som bola doma len niečo cez týždeň a bolo to hrozné, neviem si ani predstaviť, že 6 týždňov byť doma..... 😲

mata_ba
11. feb 2012

@zuzanka9999 tak o to skor treba udobrovat 😉 a dakujem,ale nemyslim si,ze budem tehu...

lucecita
11. feb 2012

@kikaneu už kukám a je to super, ste to dobre vymysleli toľkými spodným skrinkami, keď nemôžete mať vrchné 🙂a aspoň to opticky zväčšilo kuchyňu....chvááááááááálim na 1+ 😉

kikaneu
11. feb 2012

@vardzikova moja, dnes nám zmontovali kuchyňu, fotky sú na Modrástrecha.sk....tak si pozri, ak chceš 🙂

kikaneu
11. feb 2012

@lucecita no, ešte bude jedna vrchná nad digestorom, ale najprv ju musia vyrobiť 🙂 ďakujeme.....veď nám to aj trvalo, kým sme to vymysleli 😎

kandee1201
11. feb 2012

@kikaneu akoto ze mi ta tam neukazuje?mas ten isty nick?

kikaneu
11. feb 2012

@kandee1201 hej, ten istý mám....neviem prečo ti to neukazuje 😨

any395
Odpoveď bola odstránená