Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adriana_13 áno aj 🙂 kukni napr aj tu http://www.delena-strava.sk/zelenina-ako-liek-c... tu sa spomína aj k. listová
@vardzikova : neboj, je to v poriadku ak sa produkcia hormonov v tehotenstve zvysi..to mi vravela pri nedavnom vysetreni moja nova endokrinologicka..tiez mi povedala,ze pravdepodobne bol u mna problem prave to,ze to stitka nezvladla a nestacila produkovat hormonov dost..hlavne,ze to maju u teba podchytene..vobec sa tym nestresuj, mas starostlivych lekarov,to je dolezite,moj problem so stitnou zlazou mi nova endokrinologicka odhalila uz ked bolo neskoro,ta predosla tvrdila,ze je vsetko ok a nedala mi ziadne lieky.. ☹ drzkajte sa 🙂
@purina12345 OKI 🙂
@delideli čiže daju mi nato len lieky a bude to v poriadku alebo ako?
@vardzikova ano, som si istá, hlavne, že ti to zistili a dostaneš hormóniky navyše 🙂 ja mám v poriadku zatiaľ, uvidíme, ono sa to vie takto v začiatkoch tehotenstva objaviť, potom neskôr už preberá funkciu tvorby hormónov pre bábo viac placenta, tak možno sa ti to aj upraví už v priebehu tehotenstva 😉 Ja ti verím, že si v stresoch, aj ja som bola a teraz tiež niekedy som, najradšej by som mala doma vlastné lekárske vybavenie aj labák a každý deň sa kontrolovala, či je všetko ok 😀 😀 😀 Ale tak zase zoberme si naše maminy, nemali také výdobytky modernej doby a o to kľudnejšie boli, nič iné im nezostávalo...ja sa aspoň týmto upokojujem 😀
@aknedz no tak uvidime zajtra ... čo mi povie obvodna
@vardzikova : to zavisi od konkretnych vysledkov, normy sa totizto u zien v tehotenstve trocha lisia od netehotnych zien a takisto su rozne aj v jednotlivych trimestroch.. idealne by to bolo skonzultovat s endokrinologom,nic proti obvodakom,ale endokrinolog s tym predsa len pracuje viac..niekedy totiz zavisi aj od toho ,ktore parametre stitnej zlazy sa vysetruju a akou laboratornou metodou su vysetrene..kazdopadne vykyvy v hormonoch stitky nie su v tehotenstve neobvykle,len sa to musi ustrazit..
@vardzikova ok, tak sa držkaj, ja letím do obchodu pokúpiť potrebné veci - idem robiť domácu pizzu 🙂
@aknedz ahoj mojka.... dnes som zažila prvé valentínske sklamanie - negatívny tehu test, som 28 DC a sneho-bielo 😠 😠 chcela som "októbrovčatko", ale tak asi ešte nie je ten správny čas, alebo neviem.... 😒 chystáme sa do Číny - Hong-kong, Xiam, Peking, odlietame 2.3. 😉 aspoň sa nemusím obávať o fazuľku,keďže nič nie je, tak sa ani nič tak ďaleko nestane.....
@aknedz ja s tym moc nesuhlasim....napriklad moja mamina je na dochodku a pracuje sice by najradsej bola doma ale nemoze len ja mam takeho dobreho otca ktoremu sa moc do roboty nechce ist a asi ho ani nikto nedonuti a preto mama musi robit a keby podla toho zakona co hovoris musela byt doma tak sme pod mostom teraz dasa povedat ze zivy vsetkych styroch mna uz menej vacsinou som prec a uz si cosi zarobim takze aspon ze nas takto drzi ta moja mamina 🙂
@aliaxa a ty xces rodinku kym ta este rodicia zivia /a k tomu taku situaciu mate/ ?? 😅 fuuha asi by som nemala taku odvahu
@franzziska ved ja pracujem a pracuje aj priatel my dvaja sme si babo spravili ...nerobila som ho s rodicmi tak mi sa aj postarame a priatelovi teraz sef zvysi plat a ja budem robit zanho robotu pracujeme v tej istej firme takze pohoda
@franzziska a keby mam cakat dokym sa situacia zlepsi tak babo by nebolo nikdy a stale byt zavysla na mame byt nemozem ja mam uz svoj zivot ...ale tak nemozem povedat teraz kupila za 50 euro vecicky pre babo takze ona da aj s posledneho ked ma len oco je nahovno
Baby,idem do tesca..nechcete nieco? 😀 a musim sa pochvalit..dostala som kraaasnu ruzicku od toho mojho trdielka 😅
ahojte Kočky.. krááááásneho Valentínka - akého si len želáte.. Je tu niečo nového? 😎 nejaká nová tehu? 😉
@mistisa jasné 😉
@franzziska účelom bolo rozosmiať, som rada, že sa to splnilo 😀 😀
@tweetinka.co ahoj, no dnes sme testovali dve a len po jednej čiarke 😠 ale keď to spojíme, máme // 😀
a čo ty? ako si na tom? 😉
@fifitko25 zeby sme spajali vsetko? 😀 😀 😀 😀
@franzziska len dobré veci spájajme 😉

@aknedz jooj lasko tak si ma teraz upokojila.. lieky ešte nemam až zajtra idem k obvodnej aby mi dala nato lieky.. taže si si ista že je to v norme? lebo ja ti poviem že ja som v poslednom čase v takom strese že vo vačšom aninemožem byť? a ty maš štitnu v poriadku?