Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ja som dostala kyticku ruziciek, cokoladku a mozartove gule 😀 😀
@purina12345 dakujem..idem pozrieť..
@gelinka75 mozartove su tu naokolý vela...aj ja som dostala 😀
no neviem ked ja jem vela vitamínov tak neviem či naordinovať i toto..užívam kyselini listovu
@purina12345 môj to asik nebude chcieť...ale musím mu to nejak ručne stručne vysvetliť, že musí 😀 😀 😀 aj ja som také dačo čítala, že to je väčšia šanca...držím pästičky, nech je to tak aj u vás 😉
@lucecita keby to aspoň robil menej okato.....ale strašne to bije do očí (mne to až tak nevadí, ale kolegyne čo tam učia už dlho sú z toho na nervy) tak nám včera prišla a hovorila som aj manželovi, že dobre, že sme kúpili kapsule, lebo aj tie smrdia a neviem si predstaviť ako musí páchnuť ten prášok čo máš ty 😀
ahooojte, co je nove? poinformujte ma 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, my sme včera začali jesť MACU a inak neviem nič, prišla som až neskoro....akurát, že sa dnes testovalo, no ani neviem či mal niekto pozitívny výsledok....
a ty máš čo nové?
@kikaneu cosi som uz počitala, tak som troska v obraze...
co mam nove? teraz sme sa s manzelom pochytili, ale naozaj šťavnate 😕 no nasral ma že až... ticha domacnost 😠 esteze neuznávam Valentýna 🤐
@lucecita a moja, dali mi včera VIP, tak som prekrížila grafy, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@l_e_n_o_c_k_a no teeeeeeda.....tak to je fakt šťastie, že neuznávaš, my tiež nejak extra nie....kúpili sme si veľkú milku a inak nič 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja 🙂 nové ništ,mata_ba grcenala z radlera,hneď ako ho vypila 😀 je to veeeľmi podozrivé,až také na tehu 😉 a myslím,že sa tu dnes nevyskytla nová teuľka,čo som tak zbežne čítala...ja som piekla moravské koláčiky a čakám na mm s nohami na stole 😀 a ty si čo dnes porábala?
@vavenecka cau micik 🙂 aaaaale vsetko je na h*ovno 😢 nalada ziadna... doobedu som sa len tak poflakovala a oddychovala, bo vcerajsi den mi dal zabrat 😖 a poobede som bola s mm a mamčou v meste pomíňat euráce... a vcera som dostala knihu tak som ju doteraz studovala... a teraz papam jahody, ktore velmi luubim
ahojte milacikovia co mate nove???
@l_e_n_o_c_k_a ale zlato,čo to čítam? 😒 musím ťa nejako rozveseliť 🙂 aaa čítala som tu vtip,že: Ide muz na zachod, zavrie dvere, sadne si a na dverach bol nalepeny plagat nahej zeny. Na prsiach mala velkymi pismenami napisane: "Toto su najkrajsie prsia na svete." Ide nizsie a na bruchu mala mensimi pismenami napisane: "Toto je najkrajsie brucho na svete." Dostane sa k rozkroku a tam ma uplne malymi pismenami napisane, az sa
musel nahnut: "Toto je najlepsia poloha. Mozes srat." 😀 som sa pobavila,aj mm som to poslala 😀 jooj aj ja by som rada euráče míňala,len čakám na trápny ÚP,kým ich pošle...v zmluve mám,že do 15 kalendárnych dní nasledujúceho mesiaca po mesiaci,za ktorý sa má čiastka vyplatiť...nooo a 15. je kedy?zajtra...a čo budem mať na účte?noo nič ako stále,keďže im je to tak prd,čo je v zmluve napísané...ale keby som ja jeden deň nezaplatila,to už by aj exekútorov posielali 😠
@vavenecka joooj micik, dnes sa ti nepodari ma rozosmiat 😢 diky za vtip, taky som este necitala 😀... ja som zvedava kedy pridu peniazky zo socialky to DNP som nedockava, kolko to bude 😀 uz nechcem marodkovat, len nech sa mi vratia prašule
@l_e_n_o_c_k_a aaaale 😢 no ani ja,preto sa mi zapáčil 🙂 no oni si dávajú načas...čo by sa náhlili peniaze vyplácať?

@lucecita ešte nepapáme, nechávam na neskôr ak by to teraz nešlo. vraj žena po čistení má najväčšiu šancu na otehu prvých 6 mesiacov tak uvidíme aký budem ja prípad, dúfam že sa zmestím do tabuľky 🙂