Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova caff este grckas???
@vardzikova no tak,ze si uz v 10 tt..ze ti to nejak moc leti 🙂
@spula22 och ... je to neskutočne ale už som sa tešila že mam po grckoch... ale akosi mi to prišlo opať nechce sa ma to zbaviť alebo čo ... svinstvo 😠 😠 😠 😠
@mata_ba moja to leti neskutočne ..ved len pred chvyľkou som bola v 4 tt 😀 😀 😀
@vardzikova no pekne, ale asi ma tu nemá nikto rád, keď mi to tu nezhrnula zatiaľ žiadna 😢 😢 😢 asi pôjdem čítať 😀
@vardzikova mooooja ☹ tak uz hadam aj skonci 🙂hehe
@vardzikova no ved toto 😀 dufam,ze aj ja sem zajtra supnem daco potesujuce..aj ked myslim,ze ee.... ☹
@lucecita no mojka,co ti poviem...snazilky chceme byt tehu a tehu sa vytesuju,ze si tehu 😀 inak nic zavratne... ja idem moznoooo zajtra testnut,lebo to mam zase cele divoke...ak bude zajtra dobra teplotka-testnem...tu je moj graf www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@lucecita ty si ale cica .. 😀 😀 😀 😀
@spula22 no tak ja už som hádala pred týždnom a kukaj tu ..svinstvo jedno a ty lasko ako?
@mata_ba citim v tvojom pisme negativnu energiu ... kšaaaa... no už lepšie? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 to si pis..ty si trdlo 😀 😀 😀 ze ksaaaa 😀 😀 😀 😀 to jak na sliepku 😀 😀 😀
@mata_ba milačik ja som ta len chcela trošku rozosmiať dufam že sa mi to podarilo 😀 😀 😀
@mata_ba díky za zhrnutie 😉
@vardzikova mojka, neviem ako ty, ale ja som fakt cica 😀 😀 😀
@vardzikova tak to si piiis 😀
Dobry podvecer zelam
@vardzikova jaaj micka fajne, len so priserne unavena ☹....3 tyzden ranna smena a to vstavanie ma ide zabit ☹ a este mi majster ako naschval dava tu najtazsiu robotu 😠 😠 😠 asi sa na PN dam a bude pokoj 😝
@lucecita čaaaau 🙂 prežila som dlhokánsky deň v práci....hlava mi asi vybuchne, ale inak sa mám skvele 🙂 a ty ako? a graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@kikaneu ahoooj, čakám len na teba 😀 myslela som na to, ako budeš dneska dlho, ale tak už si doma...daj si na hlavu utierku namočenú v ľadovej vode s troškou alpy...mne to pomáha a včera mi to pomohlo...dnes som bola na vstupnej prehliadke a u našich celý deň, bo prišla segruša z UK...graf je takýto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita ty nám akosi stagnuješ 😀
@franzziska viem,ze neboli peniaze,ale v PB,ktorá mne vypláca neboli niekedy minulý rok,ani nebrali absolventov,ale teraz už majú....tak očakávam v najbližších dňoch 😠
@purina12345 no pekný graf 😉 niečo sa ti na ňom nezdá?
@fifitko25 no ja som v posteli bola do šiestej, odvtedy ako som napísala poslednú správu som stále čosi robila,ale mám dobrý pocit zo zúžených riflí a uprataného celého bytu a dokonca som aj chodbu vonku umyla 😀 dnes som urobila toľko,čo za celý týždeň nie,keď chodím na prax 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a cicúúúš,to mi čo toto robíš??? 😠 šup šup,pošlem ti adresu do IP,a nech je tu o chvíľu,zaslúžim si po prepracovanom dni 😉
@franzziska sorrky micík,mala som pracovný deň...jaaaaaaj,ako dobre,keď som toľko toho porobila,všetok bordel zmizol 😀

@spula22 čaf cica 😀 😀 😀 😀