Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 tak ešte počkaj a držím palceeeee 😉
@purina12345 aha, vidíš, vďaka moja 🙂 budem sa tým riadiť 🙂
@l_e_n_o_c_k_a
dievčatá, idem ja 🙂 majte sa krásne zajtra, ja sa tu zas dostavím až k večeru....a Renátka, držím prsty, aby červená neprišla 😉
@zuzanka9999 ešte počkaj veru 🙂 aj ja držím palce 😉
@purina12345 budem musiet vydrzat 🙂))))) joooooj nezasam toto dufanie🙂
@kikaneu 🙂)))) a ty si kt. DC????
@kikaneu oukey, uvidim 🙂
dobru noc 🙂 ja idem pozerat DD 🙂
@vavenecka idem do postele mojka, dobru noc 🙂
@kikaneu aj ty sa maj krásne a dobrú nôcku, ako pán boh dá tak bude 😵
@l_e_n_o_c_k_a a tak jeden deň to až tak veľa nenarobí 🙂 len keď na mňa mača útočí,až mu idem dať jesť,tak musím hneď vstávať a fakt sa mi to nechce 😀 ja zostanem zatiaľ len pri takých nenáročnejších metódach 😉 tak prajem dobrú nocku,ja som vešala prádlo,tak som tu nebola
Dobre rano vsetkym takze ja stupam, ako som predpokladala: http://www.fertilityfriend.com/home/391f5d
ahojte, ja si začínam budovať dvoj vlastný domček: http://www.fertilityfriend.com/home/39fff0
@palculienka2011 no vidiš lasko ... manželik je v poriadku a uvidiš aj ty budeš ,,, 😉
@lusinda1989 ahoj mojka mame sa dobre, oddychujeme a oddychujeme ... 🙂 na buduci tyžden v piatok sa chystame na dalšie sono 😀 takže už sa nevieme dočkať , a ty ako?
Dobre ranko babky 😀
@nativanativa o dva tyždne lasko uvidiš už aj fazuľku :D , ale krásny vačok 😀 😀
@isabellaa aj ja sa ho skúšam spoznávať.....tak ja už čo to viem...ale stále je čo nové spoznať...na tele.... 😉
@vardzikova ahojky moja...ako sa máš?
🙂
@mattuliatko30 ahoj cicuš 🙂 , mam sa dobre k podivu 😀 ... dnes mi už začal jedenasty tyžden, na buduci tyžden ideme na dalšie sono tak sa už neviem dočkať .. a ty ako?
@vardzikova
@mattuliatko30 caute babky 🙂
@azzura ahooooj lasko 😉
@vardzikova teda, ako to len beží.....a čo bruško?.....už rastie?
@zuzanka9999 a ako ti vyzerá graf?....meriaš?
@mattuliatko30 ano už pomaličky rastie :D minule som pridala foto ale tam vlastne ešte nebolo nič vidieť .. a dnes je presne tyžden čo som fotila tak aj dnes pridam fotočku :D
@spula22
@vardzikova no baby zatial ide vsetko tak ako ma , co je najpodstatnejsie , az na to ze mam strasne sople stale , neviem sa toho zbavit , hrdlo ma boli , vobec mi to neprechadza , musim brat penicilin 😖
male mi dava od zaciatku pekne kumite ... 😀 😀
dobre ranko vsetkym
@franzziska @vardzikova @mattuliatko30 @fifitko25 @purina12345 @anett6212 @nativanativa @mistisa @delideli @kikaneu @azzura @palculienka2011 @l_e_n_o_c_k_a a vseeetky dalsie babizne
Dobre ranko slecinky 🙂 ako sa mame??ja mam dnes dobruuu naladicku 🙂 nakupene grepiky,alchemilka nachystana,kupene lanove semena..inak,co mam s nimi robit?ako papat?a okrem ineho...dnes su to 4 rocky odkedy sme s drahym spolu ako paaar 😅 😀 a grafik zatial nic moc 😀 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@mattuliatko30 ahoj mojka...ako? 🙂 ja zatial rovno 😀 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@mata_ba ja to mam tiez rovne 🙂

@kikaneu dakujem, ja som momentalne 9 DPO:((( som strasne nedockava 🙂)))))))