Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska este staaale??divne...
@purina12345 ahojkyyy 🙂 no ale bol by to ukazkovy tehu grafik 🙂
@nativanativa čau cica 😉 tak na toto si už budeš musieť zvykať 😀 že babo si s tebou bude robiť čo chce moj mm ked idem grcať tak hovori malej to asi nechutilo ? 😀 😀 😀
@vardzikova jaaaaaaaaaaaaj ona ide grcat 😀 😀 😀 , len aby ta tvoja mala nebola potom neskor az moc vyberava 😀 😀 😀 😀
@purina12345 dobre ranko 😉
@nativanativa ojojojooooj tak ak bude po mamine tak určite bude a ak bude po tatovi tak zje aj kamene 😀
@mata_ba ahoj 🙂 no veru bol by, no nech je tu už mrchaňa nech sa potrápim a potom už len užívam 😀
@fifitko25 jaka zlatunka fotka 😝 😝 krasna si 😉
@vardzikova dobré ránko a ty čo nespinkáááš? ako sa máte,?
@franzziska moja ten tvoj graf je fakt čudesný, akoby ani nič nerobili hormony 😒 užívaš nejaké lieky? mohla by si skúsiť piť alchemilku, tá robí zázraky
@vardzikova no vyzera to tak ... 😝 😝 zato moja kungu panda vyslovene zozerie aj podosvy 😀 😀 😀 , po tatovi a mamine , vsetko zje , neprotestuje 😉
@purina12345 nie neuzivam lieky
@purina12345 no veru,veru ...hadam ta nebude dlho natahovat 🙂
@mata_ba no, asi si dám večer červeného vínka ak sa jej nebude chcieť 😀
@franzziska a už sa ti podarilo prejsť k novému lekárovi? mohla by si začať s alchemilkou
@purina12345 hej uz som inde, dakujem za opytanie...alchemika je ale skor na bolest pri MS a upravu cyklu na tych idealnych 28 dni...ale mne absentuje uplne
@mata_ba ja som si tiez kupila v strede cyklu lanove semiacka , ze nech su pekne do noveho cyklu a hned dva balicky , pekne som si ich vysypala do misky a teraz su mi uz k nicomu 😀 😀 , ale budem ich musiet popapat
@purina12345 vinko je super napad..a aj s teplou sprskou 🙂 moja,prosim ta...kupila som si dnes lanove semena..co s nimi?staci ich supnut do jogurtu ci ako ich treba spravne papat?
@nativanativa no kiezby som bola na tom rovnako 😀 ja som dnes nabehla,ze ci to maju a teta,ze nie,ale mavaju..potom sa rozbehla a krici,maaameee 😀 hadam mi pomozu 🙂
Dobre ranko babenky 🙂 ako sa mate? ako ste pokrocili?
@purina12345 mojka ja nemožem spať kedže leži cely den 😖 ani spať sa mi potom nechce , mame sa dobre 😉 akurat som doraňajkovala pretože ten hlad som už nemohla vydržať a ty mojka si ešte na PN?
@nativanativa nooo tak tvoja kung fu panda bude riadna papanička 😀 len nech krásne papa a rastie do krásy 😉 , a to kedy si bola na to sono včera?
@bubacik5 čaaau cica 😉
@vardzikova vecer o pol 6 , doki bol zlaty , vobec ma nevysetroval moj ale jeho kolega .... sa ma pytal ci nie som nejaka herecka , lebo som mu velmi znama 😀 😀 , ze mam musel niekde uz vidiet . no nakoniec ma vysetroval cez susku , lebo cez brusko to este nebolo take viditelne , ale tak vsetko ok ... zatial
@mata_ba budes ma t kraaaaaasny hlien z nich , ja som mala tento cyklus az 5 cm ..... dva dni po sebe taky , ze dovi
@nativanativa mojka a to si prečo bola až o pol šiestej? to bolo večer alebo rano? 😒 no tak aj ja čo som bola tak zatiaľ mi sono robil cez susku 😖 teraz ako pojdem na dalšie tak už to bude dufam normalne 😅
@franzziska keď chce má žena bolestivú ms a celkovo na jej úpravu má piť alchemilku po ovu keď ale chce aby zapôsobila na vaječníky a sliznicu maternice má ju piť od skončenia ms po ovu a sú tu aj nejaké kočky čo ti potvrdia že im pomohla v tomto smere
@mata_ba dve polievkové lyžice zaleješ 1 deci vody a necháš dve hodiny odstáť, všetko spapať a aj vodičku vypiť
@vardzikova len odpočívaj 🙂 mne končí pn v piatok, hľadám si prácu, tak dúfam že nebudem dlho 😖
no a už aj ja by som sa mala napapať, baby nezabudnite že dnes je popolcová streda
Kočky.. tak dnes si prišla mrcha 😒 takže ďalší meciac.. ale ešte je tam kúsok nádeje, že na tieto vianoce nebudeme iba dvaja.. (naše obrovitánske želanie).. fifitko -- veľmi pekná fotečka. Môžem sa spýtať, koľko máš rokov? Vyzeráš veľmi mladunko. 😉
Krásny deň všetkým
@mattuliatko30 ja ked som mala ovulku na 10 DC, tak mi mrcha prisla na o dva dni skor. moj graf dnesny vyzera takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr...
@vardzikova lebo oni si sukromni , takze preto .... pracuju az do 9 vecer 😉

Dobré ráno kočky, vyspinkané?
@kikaneu @fifitko25 tak teplotka si robí čo chce http://www.fertilityfriend.com/home/purina ale určite to neni tehu, robila som si aja test a bielo 🙂 už nech len príde, sem tam už aj zacítim a veru bude bolestivááááááá