Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa ahaaaa a to aj niečo platiš ked k nim chodiš? alebo ako to je vlastne?
ahojte baby, co je nove? pribudla nova tehulka? moj graf dnesny je takyto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Anett6212/gr...
@nativanativa no dufam,ze budem na tom rovnako...bolo by to super 🙂 a ved buduci stvrtok idem k dokimu na folik,tak hadam bude vsetko ok 🙂
@purina12345 dakujem 🙂 a je to moc zle chutovo?mozem to trebars hodit potom do jogurtiku?a dnes som 6 DC..mam uz teraz zacat,ci nejak neskor?
@tweetinka.co ahoj, ☹ tak to mi je ľúto, ale hlavu hore, teraz to isto výjde
@mata_ba vysúšaj najprv takto, niektorým kočkám to chutilo (aj mne) a nietoré to nemôhli ani vidieť, tak sa nenechaj odradiť
@purina12345 snaď hej.. a Ty ako?..
@franzziska 😀 😵 ďakujem
@vardzikova Cau mica 😎 ako sa majkas?
@mata_ba mne to zacalo aj veeelmi chutit , dokonca som pila aj alchemilku
@bubacik5 čau 😀 dnes sa mam super ,, napapana a ešte to ostalo vo mne takže super 😀 a ty ako? dnes ideš po obede do robotky?
@purina12345 @nativanativa alchemilku ja moozem 🙂 a aj vseobecne bylinkove cajiky..no nic..idem teda namacat 🙂 a dakujeeem 🙂
@tweetinka.co tak čakám že už príde, dnes som 15DPO podľa grafu a už sa chystáme po mrche vrhnúť na snažilkovanie
@nativanativa @purina12345 babulky,este mi povedzte..mam zacat papat uz dnes,ci este pockat??som 6 DC
@purina12345 a cítiš sa dobre? 😉 ako sa tu píše o alchemilkovom čajíku.. tak som o ňom rozmýšľala a zbehnem si ho kúpiť.. možno trošku pomôže
@mata_ba pekne papaj , tym nic nepokazis 😉
@vardzikova to je super mojka, ze ti tak je a nic nejde von 🙂 ano idem poobede, moc sa mi nechce ale treba zarabat korunky. ja som 7 DC....tak uz pomalicky ocakavam ovulku....som zvedava kedy dojde....ale v piatok a sobotu nestiham odsledovat bo budem u nasich a v so ideme na svadbu...tak ju hadam nepresvihnem : 😠
@bubacik5 ale čo by si prešvihla ved ked date sexik rano pred svadbou a aj po nej tak nemaš čo 😀 😀 😀
@vardzikova kiez by sa dalo mojka...nasi byvaju v panelaku...a ked u nich prespavame spime v obyvacke. z jednej strany su nasi a z druhej bracho...takze je to take, ze sa nebude dat 😒
@vardzikova ja som žiadnu foto nevidela :((((pridááááj 🙂
@mata_ba ahoj...ja stále rovnako...http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ako každý cyklus 🙂
@bubacik5 no ale ved v obyvačke budete sami nie?
@mattuliatko30 moja pozri moj album 😀
@purina12345 juj..to máš také dlhé cykly?....keď už si 34 DC??? 😒
@vardzikova už som videlááááááá...supeeeer....ty si inak chuďunká....ako aj ja pred dvomi deťmi 😀 😀 teraz mám už o 10 kg viac....ááááá 😀 😀

@purina12345 tak si ešte oddychni aj ty lebo ked začneš pracovať tak oddych bude asi až na materskej ... čož dufame že nebude tak dlho trvať že ? 😀