Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ani ja neviem....neprehováram, skôr mám na neho ironické poznámky a pri najbližšom pokuse ho odmietnem (ak to dokáže moje telo 😀 ) mám také info, že mail nekontroluje bohvieako často, tak asi preto sa ešte neozval...ale zas mohol aj zavolať, má tam aj moje telefónne číslo predsa...no čo, čakám....síce čakanie neznášam, ale čakám 😀
@l_e_n_o_c_k_a neďakuj moja, kedykoľvek 🙂 no čo, stresom si nepomôžem a toho mám dosť v práci, tak čo sa budem ešte pre toto rozčuľovať 😝
@purina12345 tiež pravda Renátka, a to čo? nemajú sono? blázni doktorskí, hlavne, že plat im idú zvyšovať (no nie každý doktor si zaslúži) joj, by som sa rozčúlila, mením tému 🙂 moja ovu? dúfam, že tvoje ultimátum jej pomôže 🙂 neviem čo to s ňou je stále.....ide mi to na nervy, chcela by som mať ovu na 14DC a pokoj a nie toto, čakám a čakám, meriam a meriam a stále nič......
@purina12345 ďakujem mojka, dúfam, že sa tam vyšplhám a udržím dosť dlho 😀 ty si si robila tehu test? ja som si myslela, že ste sa nesnažilkovali 😨 držím ti palčeky ako najviac viem, nech ti to dobre dopadne 😉 daj potom vedieť čo a jak 😉
@vavenecka zajtra nejdes na prax? ked sa chystas tolko makat 😀
my chceme ist zajtra na psie zabrahy do Zuberca, tak dufam, ze sa rychlo vybavim u doktorov
@franzziska @mata_ba no baby tak ale o co by bo svet krajsi 🙂 hura za pol hodinu pali domov z prace.... hadam ma uz aj pichat to moje vajco prestane :D :D
@l_e_n_o_c_k_a ja viem micík,ja som sa len kukla na link,že fertilityfriend a rozmýšľam,že oni už majú aj nejakú aviváž na oplodnenie 😀 😀 😀 inak tento silan som čuchala,a veľmi pekne vonia 😉 ja mám tieto: http://static.zlacnene.sk/foto/vyrobky/602250/6...
http://static.zlacnene.sk/foto/vyrobky/622250/6...
a ešte jeden,že white flower,ale sú úžasné,husté,voňavé 🙂 a prádlo je také mäkkučké 😉 ale neriedim ju,normálne šupnem do odmerky takú,aká je 🙂
@mistisa uz ide ordinaaacia, tak sa luuucim, myslim na vas zajtra a dame si vediet. uzi si panelak, papaaaa
@kikaneu no ja som si tiež myslela ale vraj sa to takto robí vždy a preto niektoré musia ísť aj dva krát na kyret keďže ju zle vyčistili 😠 v iných krajinách nechávajú 6 týždňov na prírodu aby sama žena úplne potratila a vyčistila sa a u nás sa do toho hrnú bezhlavo 😠 a to ma najviac naštvalo že aj keď bábo samo odyšlo nenechali ma dočistiť a aj napriek tomu ma vyškrabovali aj bez sona 😠 😠 😠
@purina12345 och moja, fakt je to u nás čudné....muselo to byť hrozné ☹
@vavenecka zajtra kupim a vyskusam 🙂 diky za tip 🙂
ja velmi vela periem, bo manzel nosi kazdy den inu koselu, niekedy aj dve... a aj nohavice od saka v jednom kuse... takze avivaz kupujem na cisterny
@l_e_n_o_c_k_a ale jasné,že idem,no veď prídem o štvrť na 1,tak mám celé poobedie na upratovanie 😀 paani,že psie záprahy,to by som išla kuknúť 😉
@lucecita veru, dobrú noc moja a aj tebe plodný večer 🙂 ďakujem za všetko, papa 🙂
@purina12345 och, to je pravda, to by všetkým najviac vyhovovalo, aby všetci boli múdri a nikto nemusel nikomu nič vysvetľovať 😕
@l_e_n_o_c_k_a no vyskúšaj,dúfam,že mi ju potom neprídeš otrepať o hlavu,ale mne sa fakt strašne páči 🙂 a je za úžasnú cenu teraz v kaufe,tak preto som hneď 3 zobrala,ale aj normálne je za super cenu 🙂
@purina12345 ahaaaa, a ja že čo to čítam 😀 ale tak keby vyšli // bolo by to super...idem do postele moja...dobrú noc a sladké sny 😉
@palculienka2011 oki mojko tak paapaa a drz sa aj ty zajtra si piseme hned 😀 bru noc pa
@purina12345 budem na teba myslieť moja, držím prsty, aby sa to podarilo 😉 a prajem dobrú noc 🙂

@vavenecka jezin ja som debil riadny, prepac, tuto som myslela... http://www.zaruka-servis.cz/nahled.php?prod=152... to ma rozhodila ta novinka 😔
@kikaneu jeeej to sa ma potesila, dakujem ti 🙂 velmi sa mi paci tvoj postoj, drzim palce nech je opat vsetko OK