icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
26. feb 2012

@zuzanka9999 verím že bude očakávať veľa kočiek čo sú tu... ale neboj, vyjde to

vavenecka
26. feb 2012

@fifitko25 no ale ja už som aj cice záchod vyčistila a naložila si koláč 😀 😀 mehehe,no dalo sa to čakať 😠

fifitko25
26. feb 2012

@vavenecka
@l_e_n_o_c_k_a aj Veronika je skutočná a veľmi sympatická 😀

lucecita
26. feb 2012

@fifitko25 tešíš sa, žeee? už aj balíš či ee? to ale budeš nám písať, či nie?
@kikaneu pošli recept, ja mám rada osvedčené recepty 😉

fifitko25
26. feb 2012

@vavenecka uz prišiel 😀

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@vavenecka som na vas silno myslela a ticho závidela 🙂 a aj sa mi čkalo, tak uz viem preco 😀
@fifitko25

miriamka3
26. feb 2012

@fifitko25 tak ona aj na fotke vyzerá veľmi sypaticky 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 no u nich to asi išlo ľahko,ale v dnešnej dobe to také jednoduché nie je 🙄

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no vieš čo,nevyzerala som najlepšie,bývam aj krajšia,tak som Zuzke nechcela kaziť foto 😀

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka no veru...teta má dvojičky a keď ocino spomínal tak vravel že oni to mali také divné, že jedno bábo už mala v brušku,nevedela, tesne sa zadarilo druhé takže mali dvojičky 😕

vavenecka
26. feb 2012

@fifitko25 aa mici,sympatie sú obojstranné 🙂 chceš so mnou chodiť? 😀 😀 😀 😀

fifitko25
26. feb 2012

@zuzanka9999 ale, Včera som bola v robote Ešte, večer pizza a pohoda 😉 a dnes som upratovala, bola na káve s @vavenecka a nakupovala 😀 som 11 DC a zajtra idem k dokimu merať Foliky 😉

vavenecka
26. feb 2012

@fifitko25 no tak dnes až tak nemeškal 😀 tak máš čas do tej noci,keď bude ešte pracovať,aj na nejaké techtle mechtle 😀

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a meheheee,no veru,riadne sme ťa ohovorili 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@vavenecka len sa nevyhovaraj 😀 dmutno mi tu bolo bez vas 😖

fifitko25
26. feb 2012

@vavenecka hej chcem 😝 ako si vedela??? 😀 😀

zuzanka9999
26. feb 2012

@fifitko25 ty pracujes aj soboty?no pekne🙂)) jeeeeej ste sa stretli to je super, blizko seba byvate asi ze. noo tak ti drzim palce zajtra pri merani aby to vyslo a dobre ste si to s mm nacasovali.

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 kokino,no pekne 😀 a narodili sa naraz? to sa jej ešte nejaké vajko muselo uvolniť po čase,keď takto mala 😅

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@vavenecka som si aj myslela, tak dik 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka hej, naraz ale bol medzi nimi obrovský rozdiel. Jeden valibuk a druhý drobunký, úplná mini bábika, dlho bol v inkubátore a tak...vraj mu ten väčší vysával živiny a tak

fifitko25
26. feb 2012

@lucecita vies že ani neviem či sa Teším? Asi mi to Ešte nedochadza 😀 ale ked budem mat net, tak vás isto prídem pozdravit, Ved ja som konikovsky maniak 😀

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale micííík,veď my ťa prídeme pozrieť,len až po Číne,musíš vydržať 😉
@fifitko25 jeej,my sme frajeriiiii 😀 😀 😀 no to vieš,cítila som tam tú iskru,čo preletela,skoro im to tam z nej zhorelo 😠 😀

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ty ťavina 😠 veď len v dobrom samozrejme,sme rozmýšľali,ako to vymyslíme,až sa stretneme 😉

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 no teda,aké veci sa môžu stať..ale zas lepšie dve ako žiadne 🙂

fifitko25
26. feb 2012

@zuzanka9999 musela som, mám toho veľa v práci.... Aj ja Dúfam, že budu Foliky a potom potrebujem aby nebol mm v strese a aspoň dva dni sa mi venoval 🙂

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita pošlem ti keď prídem domov 🙂 vzali sme si manželov notebook 🙂

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka jasné... vychovali, vedeli sa postarať, už sa im blížia 24- té narodeniny takže pohodička...už rýpu kedy budú starí rodičia 🙂

fifitko25
26. feb 2012

@vavenecka cica ty si iny prípad 🙂 rehocem sa do mobilu, mm nechápe 😀

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 nooo super 🙂 tak nie je o čom,hlavne,že všetko dobre dopadlo 🙂

purina12345
26. feb 2012

@fifitko25 no super, budeš nám tu chýbať, a do koľko môžete mať batožinu? žeby som sa priplietla medzi kozmetiku 😀