icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
1. mar 2012

@purina12345 jaaaaaaaaj, tak to dúfam, že sme niečo zasadili,snažili sme sa 12 aj 13 aj 14 Dc, ten posledný deň to bolo ale také skôr nasilu, lebo sme boli obaja vyčerpaní a tak asi ani naši bojovníci neboli v najlepšej kvalite 😅

delideli
1. mar 2012

@ivka228 : no mozno ma mm siesty zmysel a budes prekvapena 🙂
@fifitko25 : au, veru 😖 😖
@purina12345 : tak to je super,ze prebehla na cas a bez problemov..mne by vychadzala na tento vikend plus minus par dni, tak snad ma potesi a dojde🙂, zatial ale nedava o sebe vediet.. 😒

fifitko25
1. mar 2012

@ivka228 ahoj Ivka, pokúsim sa cez mobil, na PC sa už asi ráno nedostanem, vyrážame o šiestej ráno 😅

fifitko25
1. mar 2012

@delideli mäsiari !!!! a tebe to tiež škrabali? 😨

fifitko25
1. mar 2012

@lucecita jooooj moja, už dve hodiny stojím nad žehliacou doskou 😠 ale už som na konci a začínam baliť 😀 potom seba musím dať dokopy a trošku sa aj vyspať, o šiestej už vyrážame ....

ivka228
1. mar 2012

@delideli ak by mu to vyslo, tak mu uz inak nepoviem ako vestica. neviem v ktorych guliach to vycital 😀 😀

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita ahoj 🙂 perfektne, u babky sa ináč nedá mať 🙂 a ty ako? ako ubehol deň v práci?

ivka228
1. mar 2012

@fifitko25 vsak nemusis, ked nebudes stihat, to si ma len tak namotala. 😉 Uz mas cestovnu horucku?

ivka228
1. mar 2012

@delideli inak som rada, ze si opat medzi nami 🙂 rada ta opat citam 🙂

lucecita
1. mar 2012

@fifitko25 micik, tak veľa šťastia pri končiacich prácach 😉 a odkiaľ letíte? či idete autom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
1. mar 2012

@fifitko25 moja, šťastnú cestu ti prajem 🙂 nech vám dovolenka vyjde 🙂

ivka228
1. mar 2012

@fifitko25 aj mna caka obrovska kopa na zehlenie. dnes z nej musim nieco ukrojit. preberam od teba stafetu

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@fifitko25 Zuzi, stastnu cestu vam prajem 🙂 a doneste naspäť domov krasny suvernír, maly darcek v tvojom brusku 🙂

fifitko25
1. mar 2012

@ivka228 to isto stihnem, sama som zvedavá, či mi označí ovulu 😀 a horúčku už asi mám, troška cítim motýle v brušku 😀

@lucecita no žehličku tak skoro neuvidím asi 😀 ideme autom do Viedne a 11:20 ide let do Kataru a potom odtiaľ do Hong-Kongu 😉 tam budeme 14:35 ich času v sobotu, tu na SR je to o 7 hodín menej

@kikaneu ďakujeme mojka, pokúsime sa užiť si to 😉

fifitko25
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a júj, radi by sme, no náš čas bol tento týždeň a mm chodil domov z roboty neskoro a dosť unavený a stresovaný, takže nečakám zázraky ani tento mesiac 😔

vavenecka
1. mar 2012

@miriamka3 ahoooj,ja nič takého,ešte mám nízky DC na ovulku 🙂 no budem držať palčeky,aby vám to vyšlo 😉

vavenecka
1. mar 2012

@fifitko25 zlatino,na tvoju počesť a cestu do Číny som pred hoďkou dovarila čínsku ostrokyslú polievku 😠 😀 no a hlavne vám prajem šťastnú cestu tam aj späť,v zdraví sa vráťte a poriadne sa zrelaxujte 🙂

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu tak to som rada, že bolo dobre 😉 ja celkom v poho, teda v rámci mojich možností 😕 okolo obeda bol frmol, ale to je každý deň 🙂 ale zajtra víkend a už sa teším 🙂 ty máš čo na pláne zajtra? my ideme s mm pozrieť moju bývalú kolegyňu s manželom...
@fifitko25 aj tak nám budeš moc chýbať 😔 takže v každú voľnú chvíľku nám písmenkuj 😉

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka ahooooj mojka 🙂 pozehnene? mm je doma? 😉

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita ja idem zrána na kávičku ku kamoške 🙂 tak sa teším na detičky 🙂 potom varím obed a poobede potrebujem pozadeľovať riady do skriniek 🙂 dnes sme lepili papier, ale nedokončili sme, ešte nám 2 skrinky ostali 🙂 tiež máte fajn program 😉

fifitko25
1. mar 2012

@vavenecka no a kde mám teda porciu polievky??? ... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
1. mar 2012

@lucecita aj vy mne !!! veď odchádzam v čase testovania a tehuľkovania.... och 😀 pekne ma dávajte do kópie vašich správ, nech si všetko prečítam 😉

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu no super, dobrý plán 😉 mne sa ani do práce nechce 😀 ale nejak to tam posledný deň vydržím, piatky bývajú také voľnejšie 🙂 my sme boli v bankách spýtať sa na hypotéku, tak máme plné hlavy čísiel 😀

kikaneu
1. mar 2012

@fifitko25 no dobre, budeme všetko hlásiť 🙂 aby si bola v obraze 😉

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaaahoj kočka 🙂 jasneee,požehlené,nakúpené,navarené,mm pri CS a ja pri noťase s fonom na uchu a v ňom mamča 😀 a akurát sme dovolaliiii 🙂 už ma uško bolelo ☹ 😀
@fifitko25 pošlem ti ju po Leile? možno by nejakým zázrakom k vám trafila,ale musíš počkať,lebo drichme akurát 😀 😀

lucecita
1. mar 2012

@fifitko25 nebooooj, to zvládneš a o všetkom budeš informovaná 😀

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita no viem si predstaviť, ja nemám rada čísla v hlave 😀 tiež mám potom chaos 🙂 ja keď si predstavím, že zajtra posledný deň dovolenky, tak sa mi veriť nechce ☹

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka kopu si toho stihla, ja som bola opravit 2 siete a jeden notas... teraz ma akosi zacalo pobolievat v podbrusku 😖 neviem co sa deje 😉 a aby toho nebolo malo tak som sa mamou pochytila ... juuuuj ideme v poslednom case 🤐

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu to áno, si presne ako ja 😀 no ja viem, akosi to rýchlo ubehlo...strašne ten čas letí keď človek nechce 😅

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tak aj ty si poriešila čosi 😉 ty podbruško,čo to??? ja si musím zaklopať,že v poslednej dobe je to medzi mnou a mamou OK,neskáčeme si do vlasov cez telefón 😀 kokosko,čosi som s tebou chcela,ale taaak mi to vypadlo z hlavy,že až 😖 😅