icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita presne 🙂 och, ja ten panelák zbožňujem, to je taká sranda 😀

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu aj ja ho kukám a žerem 😀 ale keď som sa dozvedela, že tam zasa bude hrať Skrúcaný, tak sa mi nožík vo vrecku otvára 😠

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita ani ty ho nemusíš? 😀 fuj, hnusí sa mi tak ako Fico 😀

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaaaj už viem...no po prvé-asi prestanem pozerať DD,lebo mám z toho nervy,jak sa to tam všetko motá,furt nejaké negatívne veci,komplikácie,pomaly každému sa tam stane čosi zlé a včera ma to už tak dožralo,že by som do telky ovládač hodila 😀 kokos,80 častí to má,ale napratali tam toľko komplikácií jak keby to malo 250 častí 😀 😀 😀 😠 a po druhé-dnes som zistila takú srandovnú vec...že ja si dávam ferďu len ráno pred jedlom a on sa má užívať 3x denne pred jedlom 😀 no koneeeec a ja že prečo nejako neúčinkuje 😀 asi neviem čítať 😅 😀

fifitko25
1. mar 2012

@mistisa opravujem, odlet je už 11:20 😀
@zujka2 ďakujeeeeeeeeeem 😉

fifitko25
1. mar 2012

@vavenecka inak ja ferďa užívam tak, že keď nezabudnem, tak si ho dám 😀

purina12345
1. mar 2012

@kikaneu no jasan, nezabudni, a čo graf? ostalo ti to posunuté???
@lucecita no tak to je krásny dúfam aj tehu grafík, v práci ok, no ale po takej dlhej dobe takto fyzicky pracovať je riadne náročné, ale som rada že mám aj viac pohybu
@fifitko25 tak dúfam že si nejaká kamoška našla guličku 😵 držím palce a ináč aj mňa vyškrabovali 😠
@delideli no nech už príde aby ste sa už môhli snažiť

kikaneu
1. mar 2012

@purina12345 ostal, ale ja som si ju posunula na 18DC, dala som si tam egg hlien a hotovo 😀 na 20DC určite nebola 😉

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu neznášam ho ale zasa Gargamel nemá chybu 😀 😀 😀
@purina12345 neviem či tehu, mám už bolesti 😠 ale som si povedala, že ak mrcha nepríde, tak nedeľu testujem 😀 to aj ja som úplne unavená z práce 🙂 to sme asik každá 🙂

svintekova
1. mar 2012

@fifitko25 ..šťastnú cestu prajem. A okolo 14.3. čakám správu s // 😉

vavenecka
1. mar 2012

@fifitko25 no tak to ja na tom nie som ešte úplne najhoršie 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka ano je to velmi napinave, miestami az drasticke ☹ ale na druhej strane aj velmi sympaticke... no ja si to v kazdom pripade zapnem 😀 joooj ten brano je sexi 😀 výzorovo takych chlapov mozem 🙂

ale nieze mu nalejes teraz do 2 dcl pohara, nech vypije zameskane 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita hej, krásne bábo 🙂 a inak aj mne už napadol test v nedeľu 😀

fifitko25
1. mar 2012

@svintekova aj ja tebe skoré uzdravenie na ďalšie snaženie

@purina12345 au au au 🤐

fifitko25
1. mar 2012

dievčence opúšťam vás...idem do sprchy a potom vkladať veci do kufrov, už som pripravila všetko potrebné... poliať kvietky, urgovať mm ,nech už konečne príde domov 😠 a hádam sa trošku aj vyspať.... budem na vás myslieť a každú voľnú chvíľu na nete tu isto nakuknem !!!
už teraz mi chýbate 😉

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no mne to dvíha ten môj nízky tlak ale poriadne 😀 už by som chcela jednu časť,kedy by tam bolo len čosi pozitívne 😠 inak ten psychiater je isto tiež v mafii namočený 😠 ale miciii,veď ferďu užívam ja,to by som si ja musela doliať 😀 mm berie len macu 🙂 ale šak keby som náhodou tehu,tak zas by mi to malé množstvo nemalo ublížiť...takže to vyzerá tak,že to beriem len tak,keď už som to kúpila 😀

svintekova
1. mar 2012

@fifitko25 dakujem

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu tak si spravíme spolu, oki? lebo podľa môjho minulého 25 dňového cyklu mám dostať mrchu zajtra ale FF mi ju ukazuje až nedeľu, tak som sa dneska cestou do roboty rozhodla o testovaní nedeľu kdyby něco nedošlo 😀

vavenecka
1. mar 2012

@fifitko25 láska,užite si to poriadne,pofoť čo sa dá,som zvedavá,aké to tam je a aj keď budete cestovať hore-dole,oddýchnite si ako to len bude možné a vráť sa nám skoro 🙂 cmukcmuk a ešte raz šťastnú cestičku 😉 papa a dobrú nôcku 🙂

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka jeminenky, ja uz neviem citam, prepac 😅
jasne, ze je aj ten doktor v mafii, ma ho pod palcom Teodor 😠

mistisa
1. mar 2012

@fifitko25 no milacku tak stastnu cestu vam prajem a hlavne aby tato dovolenka a tento oddych bol plodny 🙂 😉 😉 😉 poriadno si oddychnite vypnite a na nic nemyslite. idem si ja lazkat tak asi az po prichode s ciny co? drzkajte sa a peknu dovolenku vam prajem 🙂 😉

lucecita
1. mar 2012

@fifitko25 tak ešte raz, majte sa tam krásne, dorábajte nožičky, ručičky 😀 😀 😀 dávajte si na seba pozor a doneste nám odtiaľ darček v podobe // 😉 šťastnú cestu a hlavne let a opatrujte saaaaaaaa 🙂 už mi chýbaš ☹

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale v pohodke,veď ja ti to rada vysvetlím aj dva razy 😉 pche,ten má pod palcom hádam všetkých 😠 som zvedavá,či sa dostane z toho postrelenia...

kandee1201
1. mar 2012

@fifitko25 stastnu cestu prajem a pridte o jedneho viac ;-D

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka jasne ze da dostane, zla burina nevyhynie 😀
mm este drví CS? nema sa k cinu?

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita mne FF ukazuje mrchu utorok a stredu, ale posledný cyklus som mala luteálku len 11 dní a 11DPO je v nedeľu, tak ak teplota neklesne, tak testujem s tebou 🙂

lucecita
1. mar 2012

@kikaneu to sa mne páči, takýto prístup 😀 oki mojka, idem to tu povypínať a hajde do postele...čaká ma posledný pracovný deň 😉 krásny večer želám a sladké sny...vidíme sa zajtra, papa 🙂

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nene,už je pri mne v obyvke,akurát dopapal polievku a ja idem na ňu a ešte sa odlíčim pri DD a asi šupneme do postele 😠 taakže sa pre dnešok lúčim,vidíme sa zajtra 🙂 dobrú nocku a cukríkové sníčky 😉

kikaneu
1. mar 2012

@lucecita ok moja 🙂 vidíme sa zajtra podvečer 🙂 alebo večer 🙂 uži si posledný deň v práci a nech ti rýchlo zbehne 🙂 dobrú nôcku 😉

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka dobru nocku mojka 🙂