icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
2. mar 2012

@mata_ba : naozaj niet za co 🙂aj nabuduce 🙂

purina12345
2. mar 2012

@gelinka75 aháááá, tak tento cyklus máš plný zákrokov, tak to potom už snáď pôjde ako po masle 😉
a len pekne ležkaj
@aliaxa a čo máš mykózu? lieči ti ju lekár?

delideli
2. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a : tak to je dobre, ze sa vies aj skritizovat, aspon ta to nuti sa stale zlepsovat..ale z mojho pohladu niet tortickam co vytknut,fakt vyzeraju ako profi, klobuk dolu .. 🙂

gelinka75
2. mar 2012

@purina12345 🙂 tak uvidime, musim brat potom 1-2 cykly antiku, tak este si pockame 😉

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 juuuj moja, to zvládneš a bude to v pohode, uvidíš 🙂
@lucecita moja čau 🙂 nejak som to tu zanedbala 🙂 na kávičke bolo perfektne, ja som až dnes papala ananás (džús neznesiem) a manžel ho síce kúpil už pred týždňom, no zelený, tak dozrieval, ale bol suprový 🙂 a my vôbec ten stred nevyrezávame 🙂 a graf máš krásne vodorovný 🙂 dúfam, že ešte stúpneš 😉

l_e_n_o_c_k_a
2. mar 2012

@vavenecka miciiinka si tu?

mistisa
2. mar 2012

@gelinka75 ahoj mojko no co ako si dnes dopadla? dufam ze to nebolo moc bolestive a dufam ze ti nerobili zle hm? 😒

kikaneu
2. mar 2012

@anett6212 tiež ani nie, snažím sa zahryznúť si do jazyka a byť ticho, no nie vždy sa to podarí....občas sa to z celého dňa tak nakopí, že večer keď vybuchnem, tak je to 100x horšie potom.....no, tak to budete mať fakt "veselo"....ja také akcie nemusím 😅

l_e_n_o_c_k_a
2. mar 2012

@kikaneu ahooooj mojka 🙂 s tebou som nebola davno na reci 😀 ako fungujete s mm? ukaz grafik 🙂
moj je takyto http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656

kikaneu
2. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni 🙂 no dávno, dávno 🙂 momentálne skvele 🙂 a vy? tu je: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
tvoj je pekný 😉

gelinka75
2. mar 2012

@kikaneu jasne, ze zvladnem, do 40 tky daleko 😀 😀 😀 aj my mame ananas a zabudli sme ho nakrajat, ideme hned nato 😎
@mistisa boli tam velmi mili aj pani doktorka aj sestricka sa o mna starali, tak pich som citila jasnacka, taky tlak a pich zaroven, potom uz bolo v pohodke, trocha bolelo v brusku, inak najblbsie tusim bolo to cistenie predtym, taky vyplach zvnutra 😀

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 dajte si dajte 🙂 my máme ešte ďalšie dva 🙂 mňam 😉

mistisa
2. mar 2012

@gelinka75 no pekne a to ti odstranovali tu cystu? joj moja tak pekne oddychuj a lezkaj jasne? 😉 😉

gelinka75
2. mar 2012

@mistisa ano presne, lezim a papam pri tom ananas a manzelik ma obskakuje 😀 😀

gelinka75
2. mar 2012

@kikaneu a to je na plodnost dobre ten ananas?

mistisa
2. mar 2012

@gelinka75 presne tak mojko tak treba na to sa aj ja tesim ked dojdem z nemocnice 😀😀

gelinka75
2. mar 2012

chcela som sa opytat @delideli, lebo som citala, ze berie ten indonal, rozmyslam ze si to kupim, ako prevenciu na cysty, hm poznate to niekto?

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 vraj na uhniezdenie 😉 a vardzikova pila ananásový džús po ovulke 😉

gelinka75
2. mar 2012

@kikaneu aha no mne sa zatial nema co uhniezdovat 😀 ale ovulku budeme stihat 😉

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 u mňa ktovie....ale ananás mám rada, tak sme si dali 😉 to je fajn, aspoň niečo, nie? 🙂

gelinka75
2. mar 2012

@kikaneu ano ved kazda sanca dobra, kukala som tvoj graf, vyzera fajn, kedy testujes? 😉

gelinka75
2. mar 2012

@mistisa drzim palce nech ten cas dovtedy rychlo prejde, dnes som lezala v car vedla baby co presla tym napichovanim vajecnikov, ze predtym ani mrchu nemala a potom zrazu hned kazdy mesiac aj ovulku 😉 ale nakoniec aj tak musela na umele lebo mali velmi zly spermiogram, takze mas nadej moja 😉

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 tak veru 🙂 každý môj graf vyzerá fajn 😀 som zatiaľ rozhodnutá, že v nedeľu (ak sa bude teplota držať) 😉

gelinka75
2. mar 2012

@kikaneu aj ja mavam pekne grafy a vysoke, teraz ma pred mrchou prekvapilo, ze mi teplota klesla az na 36,7 co som nemavala ani pred ovu..

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 vidíš, 36,7 je u mňa už poovulačná 😀 a hej, ty máš tiež pekné grafy, pamätám si ich zopár 😉

gelinka75
2. mar 2012

@kikaneu ano ty mavas nizsie teploty ako ja, som si myslela, ze mam mozno blbe hormony, ale hormony mam v norme podla vysledkov, takze proste mam vyssiu BT ako ty a asi aj neskor meriam tak to preto 😉

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 asi to bude aj časom merania, ja meriam 5:15....ty kedy?

gelinka75
2. mar 2012

@kikaneu ja az 6:45, takze skoro o 2 hodky posun 😉

kikaneu
2. mar 2012

@gelinka75 och, aj ja by som chcela vstávať o takom čase 🙂 drž sa moja, idem ja do postele, dobrú noc ti prajem 😉

gelinka75
2. mar 2012

@kikaneu cauko dobru noc 🙂