Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 a vies, ze som si myslela, ze sa mi teplomer naozaj zasekol 😀 skusila som neskorsie odmerat, a teplotka bola ina, tak je teplomer v poriadku... tvoja teplota je akasi vyssia, kedy si ju merias?
@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, pozerám, že stále rovnako.....neboj, ono sa to zmení, musí
@l_e_n_o_c_k_a hej, mam ju daku velice vysoku, som nezvykla mat, pritom meriam stale o tom istom case: 6.20 bohvie, cim to je...to akoze ak budem tehu, tak mam ratat s teplotou 38? 😀 😀 😀
@kikaneu šak aj ja jej zakazujem, ale ona si robí čo sa jej zachce 😀 akosi sa zase pozorujeme, všimla si si? to ale preto, lebo máme dva týždne od ovu a práve teraz sa t ukáže 😀
@palculienka2011 čo to svedčí? ja dieťa chcem, ale tak urobili sme pre to čo sa dalo a teraz už len Pánbožko rozhoduje či áno alebo nie...môj názor a basta 😀 😀 😀 😀 a mne je jasné, že bude ako nebolo, len ako to bude, nevieš 😅 😕 😀 a ty testuješ sobotu? tak to tam budeš mať riadne koľaje 😉
@lucecita noo ved asi ta bezmocnost vyvolava taketo pocity, ze uz je to v rukach Bozich a nemame jedinej sance, ako to ovplyvnit 😝 ja som sa tento cyklus velmi ukludnila, ani mrcha ma tak nepolozila jak doposial, proste daco sa vo mne zmenilo a az doteraz som bola velice cool 😎 😎 ale odvcera uz mam bobky a zase sa sledujem, kazde jedno pichnutie a neni to dobreeeeee,,,,ale neviem ci pomoct 😅
@kikaneu mne tak isto a to som este len 8dpo,,,,boze do akej priepasti sa to zeniem 😀 😀 😀 😀 najnovsie mam pocity jak na mrchu, to uz kde sme?!
@palculienka2011 nerob to 🙂 ja sa sledujem len od soboty a už mi z toho hrabe 😀 takže rob niečo iné, nemysli na to 😉
ahojte moje zlaté, pekne napínate s grafíkmi, ja neviem čo to ale už včera som objavila egg a dnes ešte viac, môj najdrahší ma včera na....l keď mi po upozornení že sa blíži ovu povedal že nevie či je správny čas aby sme už snažilkovali, aby sme počkali ešte 1 mrchavú 😠 tak neviem, chystám sa s ním o tom porozprávať, včera som už nemala na to energiu
tu je môj grafík http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@purina12345 ahoj 🙂 možno si mu nemala hovoriť, že sa blíži....ja už svojmu nehovorím nič, ani graf neukazujem, ani nič....lebo mám potom pocit z neho, že sa cíti pod tlakom či čo....veď naposledy sme ani nesexíkovali týždeň (akurát cez ovu)...tak, tak, skús sa s ním porozprávať, keď doktor povedal, že môžete, tak načo chce čakať?
@lucecita zlatý 😀 a máš po tajomstve 😉
@palculienka2011 máš pravdu 😉 ale ako to teraz píšeme s kikou, to sa preto sledujeme, lebo máme pred krámami 😉
@purina12345 čo to robííííí? šak mi už tak s tebou čakáme na vaše snažilkovanie jak na spasenie 😀 povedz mu, že si nájdeš na snaženie poštára alebo inštalatéra 😀
@kikaneu no veď a taký je lenivý poslednú dobu 😠 a možno sú to aj výhovorky aby mal od toho snažilkovania pokoj lebo keď si pomyslel ako sme pred tehu posilňovali tak asi mal s toho paniku, joj tí chlapi 😖
@kikaneu ved jo, cely den som v robote a tam nemam cas mysliet na cokolvek, ale jak dojdem domov, koneeeeeec 😀 😀 😀 😀 😀 uz len zapisem teplotu do grafu a ak sa nan nekuknem aspon 100krat, tak ani raz...normalne ho hypnotizujem 😀 😀 😀 😀
@lucecita lenivec, asi mu naordinujem macu 😀 😀 😀
@purina12345 aj môj je taký...tiež neviem čo mu je, tvrdí že nič....fakt už je asi lepšie im nič nehovoriť.... 😉
@palculienka2011 aj ja to tak robím, prídem domov, zaznačím teplotu a odhlasujem sa z FF až keď idem spať 😀
@kikaneu šak to a celé mi to takto kazí...ale šak ja si dačo vymyslím a nepoviem mu, ak by tam boli // a spravím mu doma prekvapko 😀
@purina12345 alebo toho inštalatéra 😀 šak čo s takým chlapom, čo nechce? 😀 daj mu aj dve lyžičky za trest 😀
@purina12345 😀 mô ju papá, ale účinok sa prejavil až tento víkend 😝
@purina12345 no super 😉
@kikaneu no super moja, len sa pekne drž hore!!! 😉
@purina12345 snažím sa, no neviem to ovplyvniť...škoda 😖 ďakujem
@vavenecka čáááávo 🙂 bojler mi tecie v pivnici ☹ teda v prácovni, mame tam sprchu aj wc, ked sme von na zahrade, tak to tam mame najblizsie 😉 tak som ho vypla, uzavrela privod vody a postavila som poden lavor... oco je na orave, a ktovie kedy pride,,, mm sa do toho nerozumie...
si aj nieco nakupila?
@kikaneu ahojky 🙂 ja ked vidim rano na teplomer 36,6 tam ma poráža 😀 zajtra chcem uz ine číslo 😀
@kikaneu však to bol ďalší ultimátum 😵

@palculienka2011 tak budem držať palce 🙂