icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
6. mar 2012

@anett6212 nemas za co 🙂 hlavne ta prva je uzasna,ze? 🙂 teda vsetky su,ale ta priamo Bohu je pre mna naj 🙂 tiez sa vzdy dobre citim po pomodleni sa 🙂

anett6212
6. mar 2012

@mata_ba hej. ta prva je najlepsia. je to uzasny rozhovor s Bohom 🙂

custy
6. mar 2012

@mata_ba aj ja si prosiiim

mata_ba
6. mar 2012

@custy hned posielam 🙂

custy
6. mar 2012

@mata_ba moc ďakujém,krásne ;)

mata_ba
6. mar 2012

@custy nemas za co 🙂

mata_ba
6. mar 2012

@anett6212 vsak? 🙂

vavenecka
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaahoj moja 🙂 tak som po pohovore,síce už od desiatej,ale až teraz som sa sem dostala 😀 pocit celkom fajn,len je to práca na DIČ,čoho sa trošku obávam,ale tak uvidím,mm povedal,nech vyskúšam 🙂 a ty ako dnes?

nativanativa
6. mar 2012

@su_san ved ja aj chcem babiznuuuuuu , kraasnu a muudru po mne 😵 😵 😵 a sympaticku po tatoviiiii 😵 😵

mata_ba
6. mar 2012

@vavenecka ahoj 🙂 ako?

anett6212
6. mar 2012

@mata_ba to ano. je uzasna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 este raz dakujem moja 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vavenecka
6. mar 2012

@mata_ba ahoj moja 😉 ale čo ti budem hovoriť,vlastne sa mám dobre,rysuje sa prácička,uvidím,čo z toho bude 🙂 a ty sa máš ako? 🙂

mata_ba
6. mar 2012

@anett6212 nemas za co 😉 drzim paste...

mata_ba
6. mar 2012

@vavenecka juuuj,tak super 🙂 ja v pohode..dnes absolutne nic nerobim,len netujem..ziadnu robotu nemam.. 🙂

vavenecka
6. mar 2012

@mata_ba no supeer 🙂 to máš dobré,aspoň máš pekný kľudný dník 😉 ja som išla z pohovoru nakúpiť nejaké veci,idem robiť osuškovú tortu 😀 lebo teta s ujom oslavovali 40tku a tak s mamčou im ideme dať aspoň takéto niečo,ani na oslave sme neboli,tak aspoň dodatočne 🙂

mata_ba
6. mar 2012

@vavenecka si ma nakazila..ja idem tomu nasmu novemu drobcovi spravit plienkovu torticku 🙂 ale medvedika 🙂 zajtra by uz mal prist na svet podla vypoctov..ale asi to este pocka chvilku..teda babo,nie medvedik 😀

vavenecka
6. mar 2012

@mata_ba jeeej,super,tak sa teším na fotečky 🙂 a prajem,nech sa úžasne vydarí 😉 a medvedíka ako urobíš?

mata_ba
6. mar 2012

@vavenecka no to este neviem..ale urcite bude sediaci..naplnim brusko,hlavicku..a pridam nohy,roku..uska budu asi ponozticky...a kupila som polodupky,tak bude medo asi obleceny 🙂 ked to urobim hodim foto 🙂

vavenecka
6. mar 2012

@mata_ba no super,som zvedavá 😉 idem si trošku zdriemnuť,tak ťa opustím 🙂 až ti to rýchlo uteká v práci 😉

mata_ba
6. mar 2012

@vavenecka oddychni si 🙂 aj ja by som si lahla,ale nehorzi..ach...papa

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@vavenecka ahoj cicik, boli sme s mamkou pozriet krstneho, je po operacii chrbtice a teraz sme dosli domov, tak som zakurila a hned mrkla sem 😉

kikaneu
6. mar 2012

@su_san ahoj 🙂 tak ja nemám pozitívne správy, mrcha došla v celej paráde....takže začíname odznova 😉

kikaneu
6. mar 2012

@lucecita ahoj, tak u mňa to nakoniec skončilo tým kdyby.....mrcha je tu....otrasný deň som mala, teším sa, že som už doma.....dúfam, že aspoň u teba to dopadlo opačne 😉
@fifitko25
@vavenecka
@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba
@anett6212

kikaneu
6. mar 2012

@ivka228 moja, silno presilno gratulujem 🙂 a teším sa s tebou a držím palce nech je všetko ok 😉

l_e_n_o_c_k_a
6. mar 2012

@kikaneu ☹ este ze to mas take pravidelne... mne pride mrcha zajtra, dnes som klesla, kukni http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656

vavenecka
6. mar 2012

@mata_ba no nakoniec som ani nespala,len som tak ležala a kukala Papriku 😀

vavenecka
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a chúďa,čo sa mu stalo?...no mici,čistá závislosť na koňovi 😀

purina12345
6. mar 2012

@kikaneu ahoj moja, no škoda ☹ ja teraz meriam pred piatou tak teplota dnes že 36,51 😀 tak nízko som ešte nebola 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/purina

vavenecka
6. mar 2012

@kikaneu mrcha???pche,to čo toto? nedohodli sme sa,že budeme v marci všetky tehu?? 😠 ale to ona asi prišla,aby si sa s ňou mohla poriadne rozlúčiť 😉

kikaneu
6. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj to je potešujúce, že pravidelné, že luteálka 12 dní 😉 lepšie ako nič.....ale tak ja som vedela, že príde, testovala som len tak, že čo keď náhodou, ale šance boli minimálne tento mesiac....no, vyzerá to aj u teba na mrchu