Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka my sme spolu vtedy s mm este neboli, ja som taky dobrodruh, oznamila som nasim, ze odchadzam, zbalila saky paky a oddisla 😀 mat taku dceru ako som bola ja, tak ma asi domace väzenie do konca zivota 😀 ale nasi potom boli radi, dobre som sa naucila rec. my sme mali prilezitosti hodne, bo som chodila na hotelovu akademiu.
a mm pri stavani vymyslal tie najmodernejsie veci, chcel slnecne kolektory - tak pisal o prispevok zo štátu, vyhoveli mu 🙂 chcel domacu cisticku vody-pisal o prispevok-vyhoveli mu 😀 potom este pisal o prispevok na eko kurenie-peletovu pec, tam mu tiez vyhoveli... takze stalo to aj kopu papierovaciek... a dom nas vysiel preto tolko, lebo ho mame podpivniceny, ale nebanujeme, pivnica, ci práčovna je super vec
@l_e_n_o_c_k_a no tá hotelovka je dobrá škola a hlavne,že si sa jazyk takto naučila...to presne ľutujem,že som nikam nevypadla,aby som sa jazyk naučila...ccc,vy máte aký moderný a eko domček,vaau,keď budeme raz stavať,nepríde nám ho tvoj mm postaviť? 😠 inak aj ja čo som len tak si kukala,tak by som tiež chcela pec na pelety 😉 a aj kolektory 🙂 vlastne,nepredáte nám ho? 😀 😀 😀
@vavenecka no ty si herecka 😀 predáme vam ho a mi si postavime hned vedla, na tom pozemku, co som dnes bola vybavovat 😀
mm uz nevedel co ma vymysliet, bo chcel centralny vysavac, potrubie na pradlo... som mu povedala, nech este výtah urobi a budeme komplet megnutý 😀
@vavenecka vidis a ja by som uz na hotelovku vobec nesla... volila by som gympel
@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 😀 nooo vidíš a budeme susedky 😵 len neviem,či by som sa tam v zime nezbláznila z toho snehu 😠 no ak sa aj my raz do toho pustíme,tak ja také veci povymýšľam,že až 😀 idem micík do kuchyne zapečené zemiaky urobiť,do hoďky som naspäť 😉
@l_e_n_o_c_k_a no ja gympel nikdy,už nikdy nič bez praxe a výučného listu...4 roky zabité,jedine,že som mala o 4 roky naviac sa rozhodnúť,kam na VŠ a aj tak mi to nepomohlo 😠
@l_e_n_o_c_k_a to by bolo super 🙂
@mata_ba no, toto vyzerá ako pokles pre ovu 😉 dúfam, že zajtra stúpneš 😉
@vavenecka no bežkaj varit 🙂 ja idem požehlit 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no ja už som tu,ale idem ešte chodbu umyť a cice záchod vyčistiť 😉
@kikaneu ahooooj no kukaj kam ja idem 😀 😀 😀 😀 tak nízko som ešte nikdy nebola, čo to urobí keď meriaš skôr 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@pacica a je silná? ja som kedysi roky mala 8 dňovú a v pohode som pozorovala ovulku ale to bola taká že prvé tri dni krvácanie a ostatné dni iba špinenie
@pacica nemáš za čo, tak to bude určite v pohode 🙂
@purina12345 ahoj 🙂 a o koľkej to meriaš vlastne? 🙂 lebo ja som mala ešte aj nižšie ako ty 😀
babulky prosim vas este o jednu radu dva tyzdne pred mrchou ma strasne boleli prsia a dostala som dnes mrchu a stale ma bolia chuti my jest ale ked nieco zjem je my z toho zle 😝 tak neviem co si mam o tom mysliet 😕 poradte ak mate s tim skusenosti
@kikaneu no teraz o 4.44 😀 a predtým okolo 8.15 a koľko si mala najnižšiu?
ahojte babenky 😀 ako?
@vavenecka mna boli kotrba ☹ nerobila som nic, lahli sme si s mm do postele, ze si zdriemneme, mm si odfukuje a ja som musela vstat bo ma mrle žrali
@l_e_n_o_c_k_a no teda,to ste tomu dali 😀 ja mám zemiaky upečené,ale chodbu sa mi nechcelo ísť umývať,šak neni špinavá 😠 a môj sa naserinkal,lebo som mu zabudla kúpiť kyslé mlieko k zemákom 😀 😀 tak si ho odutý išiel kúpiť sám 😀 ale idem ešte prádlo zo sušiaka spratať 🙂
@vavenecka aj my sme si piekli zemiaky, ale len take samotne a urobila som cesnakovy drezing, takze krasne voniame 😅 a teraz citim, ze asi pojdu so mna zemiaky von 😖
@l_e_n_o_c_k_a hh,ja som robila akože francuzáky 😀 ale zlatooo,večerné nevoľnosti? či si si žalúdok pokazila niečím? mne bolo tiež asi tri dni zle večer,ale to som mala asi z tých mojich šampiňónov,asi mi nepadli dobre 😖
@purina12345 ja 5:15 meriam a najmenej som mala 36,2 😀
@vavenecka vidis, preto je huby nežerem 😀
idem si natocit vlasy, hned som spat
@purina12345 ano tuto tortu som uz videla 😉
@l_e_n_o_c_k_a a tak ja ich môžem,len tieto mi asi nepadli najlepšie 😀 ideš sa urobiť za ešte krajšiu? 😠
@vavenecka hej, musim sa trosku o seba starat 😀
@purina12345 waaau to je krásna torta 🙂
@vavenecka taaak uz mam natacky na hlave, kde sa mi flakas?

@mata_ba 😀 😀 😀 no jasné,aspoň na základke som sa dobre učila 😀 a ani som sa až tak strašne neučila,skôr som si pamätala a už ma brali ako jednotkárku,čiže ak som mala nejaké známky na opravu,tak mi dali šancu 😀 ale potom prišla stredná...ešte prvé dva roky bolo celkom fajn,ale potom už aj 3 na vysvečku a tak 😀 hlavne,že v štvrtáku som mala trojku z chémie a išla som ju študovať 😀 ale na mature som z nej mala 1 😉