icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
8. mar 2012

krasny MDZ zeny!!!!

lucecita
8. mar 2012

@vardzikova kráááááááááásne micka a tíško závidím 😉 ale ty vieš ako to ja myslím, však? 😀
@kikaneu micka ahojky...ako bolo v dnešný dlhý deň? u mňa v robote fajn, ale potom som sa u našich dozvedela smutnú správu...máme sa pripraviť na najhoršie u môjho krstného 😢 zajtra ho púšťajú z nemocky, len na ... ☹ 😢 😢 😢

mistisa
8. mar 2012

@pacica no uz veru ano 🙂 uz nech to je tesim sa na to 🙂 a ty mojka co ako si na tom so snazilkovanim? 🙂

mistisa
8. mar 2012

@vavenecka no pekne tak mas veselo tusim co? uz bude len na tebe ako sa rozhodnut co?no zalezi co ti je lepsie mojka hm.tak nech ti vide uz ci jedno alebo druhe prajem ti to moc.daj vediet potom oki? 🙂

gelinka75
8. mar 2012

@azzura @mistisa @kikaneu @lucecita @l_e_n_o_c_k_a @delideli @purina12345 a ostatne baby, tak a sme dosli z vysetreni, mam priechodny vajcovod co zostal, vobec to nebolelo, cistenie predtym bolo neprijemne, potom mi tam nieco nainstalovali, taku hadicku s pristrojom, ani to nebolelo, len to tlacilo a potom sestricka pustala cez hadicku taku vodu, tlacila dovnutra a dr. kukala na sono a tekutina sa objavila v brusku, takze vajcovod je priechodny, horsie je, ze ta sprosta cysta sa mi vratila, je dost aj velka, takze isto musim od 1DC vybrat antiku aj 1-2 cykly, ci to pomoze, no muz bol na spermio, je hranicny, asi taky isty ako predtym, mal toho viac, ale pohyblivost B, predtym mal aj A, mnozstvo hranicne, no a dr. nam navrhla IVF, aj kvoli veku, cyste, slabsiemu spermio, jedno s druhym, tak sme vypisali ziadost na IVF, este muz musi ist k urologovi co je cca za tyzden a hned potom tu ziadost odosielaju ☹ takze ak dobre ratam niekedy v juni zacinam so stimulaciou, ale to mi este budu volat po schvaleni na konzultaciu.. 😅

lucecita
8. mar 2012

@gelinka75 joooooooj, mojka, na jednej strane dobrá správa na priechodnosti, ale zasa tá cysta a spermio 😠 držím palčeky, aby to schválili a aby to vyšlo teda cez IVF... 😉

gelinka75
8. mar 2012

@lucecita no ved to, skoro ma porazilo, ze tam zas je, neviem co s nou, povedala, ze kto ma raz nabeh tak sa tvoria stale 😖

franzziska
8. mar 2012

@vavenecka s takou pracou mam svoje skusenosti a je to len pre silne povahy 😀 😀 akoze otravovat ludi po telefone len aby clovek aspon nieco zarobil, pricom 90% ludi ta posle do paže - na to treba guraz...

lucecita
8. mar 2012

@gelinka75 aj u mňa stále to tam je, takže aj ja budem mať asik to isté ako ty...uvidíme neskôr ako to dopadne...moooooooc vám držím palčeky, nech už konečne nájdeš tie vytúžené // na teste 😉 a uvidíš, že cez IVF tam budú co by dup 😀 😀 😀

vavenecka
8. mar 2012

@mistisa ďakujem moja 🙂 no uvidím ako sa ešte rozhodnem,ale nejako už len hej 😉

vavenecka
8. mar 2012

@franzziska hh,no viem si to predstaviť 😀 a tak uvidíme,ak ma zoberú a aj to zoberiem tiež.tak len preto,že je to na dohodu,čiže sa môžem šľahnúť na maródku keď ma to nebude baviť 😠

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@vavenecka ahoj micik, urcite ta nepredbehnem 😢
co nove? ako bolo na pohovore?

gelinka75
8. mar 2012

@lucecita dakujem, sama dr. bola prekvapena, ze za tyzden sa objavila znova 😠 dakujem, zajtra dame jedno kolo, vsak je ovulka 😀 a potom pockam na mrchu a idem si davat antiku 😠 , no ona blokuje na tom vajecniku tvorbu vajicok, vyzera to tak

vavenecka
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a už došla?ak nie,tak nič nie je stratené 😉 nové nič,akurát dorábam tú osuškovú tortu 😀 a na pohovoroch fajn,všade to vyzerá nádejne,písala som mistisi,že čo a ako,kukni asi o stranu alebo dve späť 😉 tak uvidím kam ma zoberú a čo si vyberiem ja 🙂 a ty si čo dnes robila?

mistisa
8. mar 2012

@gelinka75 ajoj mojko no pekne takze aj z casti dobre spravy a aj na hovby co? mojka ale nebojkaj IVF to urcite vyriesi 🙂 budem drzat palceky aby to schvalili 🙂 uvidis po IVF budu dve // na tetiku a budete sa tesit z nastavajuceho prirastku do rodinky 🙂 moc drzim palceky drzkaj sa a daj vediet ako to vsetko pokracuje 🙂 😉 😉 😉

delideli
8. mar 2012

@gelinka75 : drzim palceky nech to dalej pokracuje dobre..ten priechodny vajcovod je super 🙂, ta cysta svina,dufam,ze zmizne 😠 ..hranicny spermiogram ma kazdy druhy muz,to sa moze zlepsit,to by som nebrala prilis tragicky,nech poberie nejake vitaminky,antioxidanty,trocha viac kludu,menej stresu a aj spermosky budu ficat,len taky fukot 🙂..budem silno drzat palceky..kamoska zistila,ze je tehu ,tusim v den ,ked isla podat ziadost na IVF,takze ktovie ,co sa este dovtedy pritrafi 🙂drzte sa..🙂

lucecita
8. mar 2012

@gelinka75 a nedáš si ju nejako vybrať, keď sa znova a tak rýchlo objavila?

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@vavenecka nie nedosla 😀 zatial 😉
sestra ide na krstiny, jej frajera brat maju miminko, a rozhodovala sa, ze co ma kupit, tak som jej povedala, ze nech urobime osuskovu tortu alebo plienkovu... tak mozno urobime 😀
nerobila som nic take zvlastne, varila som broskynove knedlicky a od vcera sme mali kapustovu polievku... ale mne akosi nejde nic dole krkom 🤐 teraz som si zaliala gynastan, tak pijem a citam diskusiu 🙂 robila si ovu test?

l_e_n_o_c_k_a
8. mar 2012

@gelinka75 držim palce, nech sa cim skor dopracujete k mimcu 🙂

gelinka75
8. mar 2012

@lucecita zatial nedam, uvidim ako vyjdu vysledky z cyto 😉

lucecita
8. mar 2012

@gelinka75 a za koľko robia tie výsledky? trvá to dlho od odobratia vzorky?

gelinka75
8. mar 2012

@mistisa jasne dam, ved tu budme s vami svietit do nekonecna a to sme uz chceli volakedy v tejto teme zhasinat 😀 😀
@delideli idem proti nej nejako bojovat uz si davam b komplex 😉 dnes som sa pytala na ten indonal v lekarni a mali len muzsky ani mi nic k tomu nevedeli povedat 😠

vavenecka
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tak vidíš,kým nedojde,stále ma môžeš predbehnúť 😉 také torty sú vďačné,dáš tam vecičky,čo treba a vyzerá to super 🙂 mňami,dala by som si knedličky 😉 ja už hádam budúci týždeň konečne urobím tú huspeninu 😀 test som robila,ale čiarka je slabšia 😕 ale zas mám hlienik...tak včera som trafila asi jediný dobrý test 😀 a tu je tá torta,čo som urobila 🙂

gelinka75
8. mar 2012

@lucecita asi dva tyzdne trva cyto, mam si potom zavolat po vysledky, uz tyzden prebehol tak este tyzden 😉

gelinka75
8. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a dakujem aj ja tebe, je mi luto, ze testik nevysiel, som zvedava na teplotku zajtra 😉

mistisa
8. mar 2012

@gelinka75 to sa neda tu sa este len zazina mojka 🙂 az ked budeme vsetky tehu tak potom si vytvorime novu temu 🙂 😉 😉 😉

lucecita
8. mar 2012

@gelinka75 tak to ti držím palčeky, nech je to negatívne a všetko v poriadku 😉 akože, dúfam, že sem potom hodíš výsledok 😀

vardzikova
8. mar 2012

@vavenecka dakujem moja 🙂

vardzikova
8. mar 2012

@aliaxa moja tak skus ved zato nič nedaš radšej skôr ako neskôr 😉

vardzikova
8. mar 2012

@lucecita joj micka ani si to nevieš predstaviť ake to bolo krásne niečo neuveriteľne nadherne no proste perfekt si normalne predstav že si tlieskalo ručkami 😀