Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova kráááááááááásne micka a tíško závidím 😉 ale ty vieš ako to ja myslím, však? 😀
@kikaneu micka ahojky...ako bolo v dnešný dlhý deň? u mňa v robote fajn, ale potom som sa u našich dozvedela smutnú správu...máme sa pripraviť na najhoršie u môjho krstného 😢 zajtra ho púšťajú z nemocky, len na ... ☹ 😢 😢 😢
@azzura @mistisa @kikaneu @lucecita @l_e_n_o_c_k_a @delideli @purina12345 a ostatne baby, tak a sme dosli z vysetreni, mam priechodny vajcovod co zostal, vobec to nebolelo, cistenie predtym bolo neprijemne, potom mi tam nieco nainstalovali, taku hadicku s pristrojom, ani to nebolelo, len to tlacilo a potom sestricka pustala cez hadicku taku vodu, tlacila dovnutra a dr. kukala na sono a tekutina sa objavila v brusku, takze vajcovod je priechodny, horsie je, ze ta sprosta cysta sa mi vratila, je dost aj velka, takze isto musim od 1DC vybrat antiku aj 1-2 cykly, ci to pomoze, no muz bol na spermio, je hranicny, asi taky isty ako predtym, mal toho viac, ale pohyblivost B, predtym mal aj A, mnozstvo hranicne, no a dr. nam navrhla IVF, aj kvoli veku, cyste, slabsiemu spermio, jedno s druhym, tak sme vypisali ziadost na IVF, este muz musi ist k urologovi co je cca za tyzden a hned potom tu ziadost odosielaju ☹ takze ak dobre ratam niekedy v juni zacinam so stimulaciou, ale to mi este budu volat po schvaleni na konzultaciu.. 😅
@vavenecka s takou pracou mam svoje skusenosti a je to len pre silne povahy 😀 😀 akoze otravovat ludi po telefone len aby clovek aspon nieco zarobil, pricom 90% ludi ta posle do paže - na to treba guraz...
@franzziska hh,no viem si to predstaviť 😀 a tak uvidíme,ak ma zoberú a aj to zoberiem tiež.tak len preto,že je to na dohodu,čiže sa môžem šľahnúť na maródku keď ma to nebude baviť 😠
@vavenecka ahoj micik, urcite ta nepredbehnem 😢
co nove? ako bolo na pohovore?
@l_e_n_o_c_k_a už došla?ak nie,tak nič nie je stratené 😉 nové nič,akurát dorábam tú osuškovú tortu 😀 a na pohovoroch fajn,všade to vyzerá nádejne,písala som mistisi,že čo a ako,kukni asi o stranu alebo dve späť 😉 tak uvidím kam ma zoberú a čo si vyberiem ja 🙂 a ty si čo dnes robila?
@gelinka75 ajoj mojko no pekne takze aj z casti dobre spravy a aj na hovby co? mojka ale nebojkaj IVF to urcite vyriesi 🙂 budem drzat palceky aby to schvalili 🙂 uvidis po IVF budu dve // na tetiku a budete sa tesit z nastavajuceho prirastku do rodinky 🙂 moc drzim palceky drzkaj sa a daj vediet ako to vsetko pokracuje 🙂 😉 😉 😉
@gelinka75 : drzim palceky nech to dalej pokracuje dobre..ten priechodny vajcovod je super 🙂, ta cysta svina,dufam,ze zmizne 😠 ..hranicny spermiogram ma kazdy druhy muz,to sa moze zlepsit,to by som nebrala prilis tragicky,nech poberie nejake vitaminky,antioxidanty,trocha viac kludu,menej stresu a aj spermosky budu ficat,len taky fukot 🙂..budem silno drzat palceky..kamoska zistila,ze je tehu ,tusim v den ,ked isla podat ziadost na IVF,takze ktovie ,co sa este dovtedy pritrafi 🙂drzte sa..🙂
@vavenecka nie nedosla 😀 zatial 😉
sestra ide na krstiny, jej frajera brat maju miminko, a rozhodovala sa, ze co ma kupit, tak som jej povedala, ze nech urobime osuskovu tortu alebo plienkovu... tak mozno urobime 😀
nerobila som nic take zvlastne, varila som broskynove knedlicky a od vcera sme mali kapustovu polievku... ale mne akosi nejde nic dole krkom 🤐 teraz som si zaliala gynastan, tak pijem a citam diskusiu 🙂 robila si ovu test?
@gelinka75 držim palce, nech sa cim skor dopracujete k mimcu 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no tak vidíš,kým nedojde,stále ma môžeš predbehnúť 😉 také torty sú vďačné,dáš tam vecičky,čo treba a vyzerá to super 🙂 mňami,dala by som si knedličky 😉 ja už hádam budúci týždeň konečne urobím tú huspeninu 😀 test som robila,ale čiarka je slabšia 😕 ale zas mám hlienik...tak včera som trafila asi jediný dobrý test 😀 a tu je tá torta,čo som urobila 🙂
@l_e_n_o_c_k_a dakujem aj ja tebe, je mi luto, ze testik nevysiel, som zvedava na teplotku zajtra 😉
@vavenecka dakujem moja 🙂
@aliaxa moja tak skus ved zato nič nedaš radšej skôr ako neskôr 😉
@lucecita joj micka ani si to nevieš predstaviť ake to bolo krásne niečo neuveriteľne nadherne no proste perfekt si normalne predstav že si tlieskalo ručkami 😀

krasny MDZ zeny!!!!