Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 všetko najlepšie prajem 😉
@l_e_n_o_c_k_a Ďakujem mojka a prosím Nebud smutná kvôli teplote, nie si v tom sama... Tiež uz máme rok za sebou a nic ☹ ale dnes existuju uz aj ine metódy ako sa dostat k bábätku, tak pôjdeme na IUI a basta 😉
@fifitko25 @svintekova dakujem baby 😎 🙂
@lucecita @spula22 @purina12345 @gelinka75 @fifitko25 @kikaneu @mata_ba @kandee1201 @vavenecka
1 DC 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@l_e_n_o_c_k_a aaaaaaaaale nebud smutna...
@spula22 ahoj cica
Dobre ranko 😀
@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka... nieee došla mrcha !!!!!! 😠 do rite
@l_e_n_o_c_k_a aleeeeeeeeeeeeeee ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@vardzikova caff lasko 😀 ako????
@spula22 vyborne konečne sa citim skvele 😀 ty ako?
@vardzikova hehehe uz bolo teda nacase 😀 ja super vo stvrtok mame kontrolu 😀
@spula22 a to ti bude robiť aj sono? alebo ideš len do poradne? no poviem ti lasko ja ked som bola vo štvrtok na to sono tak to bolo niečo neuveriteľne ... take niečo som si ani nevedela predstaviť, niečo take nadherne a neuveriteľne. Ked som pozerala na obrazovku tak sa mi až tisli slzy do očí 😢 dieťatko si tam skakalo prevalovalo, robilo kotrmelce ale najlepšie bolo ked si tlieskalo ručičkami 😀 juuj moje žiabiatko maličke
@vardzikova jeej tak super 😀 mas malinku silovnu fazulku 😀 mal by mi aj sono robit a krvne testy na downow syndrom a neviem este naco 😀. a kde mas fotocku zo sona?
@spula22
@vardzikova babulky konecne som uz aj ja nieco videla 🙂..mam jednu otazocky...v piatok mi lekar predpisal duphaston ,ale neviem preco nemam ziadne tazkosti a aj na ultrazvuk povedal,ze je vsetko v poriadku.Tak teraz neviem ci ho mam brat
@fifitko25 neviem neviem..ci sa otehotnieva....skor usudzujem ze podla dnesnej teploty sa chysta na mrsku.... 😒
spinenie tiez ustupilo..a sem tam ma pobolieva brusko a aj ciciky bolia,,,,aj ked kamoska co ma tri deticky ..my vravi ze aj pri teho su priznaky ako pred mrchouu jedine co to potvrdi ze nedojde uz mrska... tak fuj ja ju uz necem,, 😠
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@spula22 moja fotku zo sona mam v albume 😀
@aduska_ba no moja ked ti ho dal tak ho určite ber ja ho beriem od začiatku tehotenstva a ešte určite budem brať no a ty si sa ho nepytala načo ti ho dal?

@lucecita aj my už ideme spať....lebo ráno budem mŕtva 😀 dobrú noc 😉